- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.421
tamam canım madem kendimi de çıkarayım seni de çıkarayım bu hafta bende yapmıcam spor yürüyüş dışındacanım 2 haftalığına benide mi çıkarsan memlekette olacam spora vakit bulamayabilirim 2 hafta diyet listesindede olmayacam
pembe sepet salıdan beri yok nar izin istedi cenazeleri vardı sanırım pembesepeti çıkar ama 1 haftadır yok@Pembesepet @N-A-R @Bir garip listeden çıkarıldı.
Eki Görüntüle 2125637
sporlarınızı ekledim, haksızlık olmasın diye yapmayanları çıkardım kızlar liste eşitlendi
45 dk canımCanım leslie nin dakikasını söylersen
hayırlı ugurlu olsunnn geliyo yine mübark ramaza ayı çok şükürRecebin ilk günü bugün hepimize mübarek olsun
valla bendeaynen ama ben 10 kere kontrol eder çıkarım
hep dombili yüzündennn heepppptamam kızlar istişare edelim aslında liste tamamdı bitek dombili anne eksikti yoksa ben paylaşacaktım belki gelir diye şey yapmıştım neyse
Hoşbuldum canım nasıl gidiyoryok kuzum zararli ustelikmnormal agirlik calismak bizi skilastirirken bayanlarin takviye almasi sisisrebilir
hosgeldin cnmmm
hayırlı ugurlu olsunnn geliyo yine mübark ramaza ayı çok şükür
valla bende
hep dombili yüzündennn heepppp
üzülme diyet ve spor yapAyyyy çok üzgünüm valla
Spor muüzülme diyet ve spor yapbu hafta spor listesinde 1. olcaksın
kaç kiloya düştün kuzu. spor yapacaksan leslie yapabilirsin youtubede videoları var onun dışında bence çok spora yüklenme dizlerine bileklerine zarar vermesin oda 15 dklık olan video var leslie 1 mil yaparım dersen mekikte olur yer hareketleri düzleri ve bilekleri zorlamaSpor mu
Sabah akşam yürüsem yetmez mi
Yok tabi yetmez
tamam o zaman ben biraz videolara bakıyım ne yapabilirim çok yoruluyorum çabuk sıkılıyorum kaptanım
Yürüyüş dışında ilk kez spor niyetine bişeyler yapıcam evden önerisi olan var mı A aaadddaaaorkide1453 sekerpancari @tgb1907 SchonerDuft @Pembesepet
Burdayim canisi dunku menu
bence sabah akşam yürümen bu kıloda yeterli 70e düşünce daha aktif sporlar yaparsunSpor mu
Sabah akşam yürüsem yetmez mi
Yok tabi yetmez
tamam o zaman ben biraz videolara bakıyım ne yapabilirim çok yoruluyorum çabuk sıkılıyorum kaptanım
Yürüyüş dışında ilk kez spor niyetine bişeyler yapıcam evden önerisi olan var mı A aaadddaaaorkide1453 sekerpancari @tgb1907 SchonerDuft @Pembesepet
Yediklerimi yaziyorum kaçamak yapsam yazardm sekerpancarnin dedigi mantıklı geldi bkalm dahada dikkat edcgmhafta sonu kacamak mı yaptın niye bu kadar cok cıktı
Hafta sonu cok giremedim canim ya yogundum cok buaralar iste yogunkızlar menüleri boşladınız @UMEYYE senin menüleri göremiyoruz artıkorkide1453 sende canım günlük yazın mutlaka
segus seni de göremedim @Ada_ayaz sende yoksun @06Derya
İyiyim kuzum evime geldim bendehoş geldin cnm iyiyizx sen nasılsın
Çok şükür iyiye gidiyor durumu babamın ameliyati güzel geçti kuzumFavelayn nasıl gidiyor baban nasıl oldu
Aa guzelmis ben severim yeni seyelri dur bunuda deniyimkızlar size yazacağım detoksu açıklayayım çoğunuz instagramda görmüşsünüzdür zaten
sabah
2haslanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir maydonoz
öğlen kabak detoksu
ikindi 2 orta boy meyve
akşam kabak detoksu
öğünlerde ceviz de eklenebilir
kabakları yıkayıp soymadan rendeliyoruz kabağın suyunu sıkıp zeytinyağı ile 5 10 dk kavuruyoruz baharateklenebilir yoğurt eklenip yeniliyor
Aminn Aminnn Aminnn ecmainnRecebin ilk günü bugün hepimize mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?