Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Recebin ilk günü bugün hepimize mübarek olsun
hayırlı ugurlu olsunnn geliyo yine mübark ramaza ayı çok şükür
aynen ama ben 10 kere kontrol eder çıkarım
valla bende
tamam kızlar istişare edelim aslında liste tamamdı bitek dombili anne eksikti yoksa ben paylaşacaktım belki gelir diye şey yapmıştım neyse
hep dombili yüzündennn heepppp

kaç kiloya düştün kuzu. spor yapacaksan leslie yapabilirsin youtubede videoları var onun dışında bence çok spora yüklenme dizlerine bileklerine zarar vermesin oda 15 dklık olan video var leslie 1 mil yaparım dersen mekikte olur yer hareketleri düzleri ve bilekleri zorlama

Burdayim canisi dunku menu
Sabah bi yumurta iki dilim ekmek peynir zeytin ceri domates yesil biber bi yk haslanmis misir sekersiz kuşburnu cay
Ogle gabak tatlisi yapmıştım evdekiler begenmedilerdi sekersiz olmuş die üç catal aldim ezdim 3 yk yogurt kattim yedim vc icin artik erik bile fayda etmiyor
Aksam firinda tavuk yeşillik
bi kucuk kase yogurtlu cacık
Ara iki yk yogurtlu zerdecalli tarcin pulbiber limon katip yedim
Ikide havuc bol suu..
Seker hspini biraktim cok acayip kabiz etti beni dr sordum du kullanmaya bilirsindedi bir dedigi bir degini tutmuyor gerçi kan tahlilere gore dedi

kızlar size yazacağım detoksu açıklayayım çoğunuz instagramda görmüşsünüzdür zaten
sabah
2haslanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir maydonoz
öğlen kabak detoksu
ikindi 2 orta boy meyve
akşam kabak detoksu
öğünlerde ceviz de eklenebilir

kabakları yıkayıp soymadan rendeliyoruz kabağın suyunu sıkıp zeytinyağı ile 5 10 dk kavuruyoruz baharateklenebilir yoğurt eklenip yeniliyor

Aa guzelmis ben severim yeni seyelri dur bunuda deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…