- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.441
BĞIRSAK için bir uzmana görün derim bana bir ilaç vermişti bayağı düzeltti. günlük dügün menüler bekliyorum diyete uygun menülerBurdayim canisi dunku menu
Sabah bi yumurta iki dilim ekmek peynir zeytin ceri domates yesil biber bi yk haslanmis misir sekersiz kuşburnu cay
Ogle gabak tatlisi yapmıştım evdekiler begenmedilerdi sekersiz olmuş die üç catal aldim ezdim 3 yk yogurt kattim yedim vc icin artik erik bile fayda etmiyor
Aksam firinda tavuk yeşillik
bi kucuk kase yogurtlu cacık
Ara iki yk yogurtlu zerdecalli tarcin pulbiber limon katip yedim
Ikide havuc bol suu..
Seker hspini biraktim cok acayip kabiz etti beni dr sordum du kullanmaya bilirsindedi bir dedigi bir degini tutmuyor gerçi kan tahlilere gore dedi
pazartesi kilonu bildirdin mi ? kilo ne durumdaHafta sonu cok giremedim canim ya yogundum cok buaralar iste yogundaha dikkat edicem ama haklisin
ben bu yemeği yaın çok yaparım içine kimyon ekle enfes oluyor seversen sen yap olmazsa bende haftaya 2 gün yaparım ma hşlama yumurta yemem onu napcazkızlar size yazacağım detoksu açıklayayım çoğunuz instagramda görmüşsünüzdür zaten
sabah
2haslanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir maydonoz
öğlen kabak detoksu
ikindi 2 orta boy meyve
akşam kabak detoksu
öğünlerde ceviz de eklenebilir
kabakları yıkayıp soymadan rendeliyoruz kabağın suyunu sıkıp zeytinyağı ile 5 10 dk kavuruyoruz baharateklenebilir yoğurt eklenip yeniliyor
sevindim cnm çok geçmiş olsunÇok şükür iyiye gidiyor durumu babamın ameliyati güzel geçti kuzum
yarın yapalım hem cumaya etkili olur ben kabak ve havucu yapıyordum bu sekilde salata olarak şimdi tek kabaklı olacakAa guzelmis ben severim yeni seyelri dur bunuda deniyim
instagrama da yazmışlar yumurtayı sevmeyenler cevap göremedim görürsem yazarım cnm muz yesen dayanır mısın muz ye yumurta yerine olmazsaben bu yemeği yaın çok yaparım içine kimyon ekle enfes oluyor seversen sen yap olmazsa bende haftaya 2 gün yaparım ma hşlama yumurta yemem onu napcaz
muz yanına 2 ceviz 1 bardak süt olurs dayanırım sanırıminstagrama da yazmışlar yumurtayı sevmeyenler cevap göremedim görürsem yazarım cnm muz yesen dayanır mısın muz ye yumurta yerine olmazsa
71.9pazartesi kilonu bildirdin mi ? kilo ne durumda
oglende bıde aksammı yıyoruz sadece aksam yesek olmazmıkıyarın yapalım hem cumaya etkili olur ben kabak ve havucu yapıyordum bu sekilde salata olarak şimdi tek kabaklı olacak
geldiği zaman tekrar eklerim kuzumpembe sepet salıdan beri yok nar izin istedi cenazeleri vardı sanırım pembesepeti çıkar ama 1 haftadır yok
ekledim canım puanını45 dk canım
hayırlı ugurlu olsunnn geliyo yine mübark ramaza ayı çok şükür
valla bende
hep dombili yüzündennn heepppp
canım senin etiketlediklerini ekledim ben gününü bilmiyorum sen bi kontrol et yanlışlık olmasınponcikbirgelincik cnm cuma cumartesi pazar yaptım hepsini aynı anda mı yazdın anlamadım
afiyet olsun canım bakayım nasıl etki edecek sanakızlar size yazacağım detoksu açıklayayım çoğunuz instagramda görmüşsünüzdür zaten
sabah
2haslanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir maydonoz
öğlen kabak detoksu
ikindi 2 orta boy meyve
akşam kabak detoksu
öğünlerde ceviz de eklenebilir
kabakları yıkayıp soymadan rendeliyoruz kabağın suyunu sıkıp zeytinyağı ile 5 10 dk kavuruyoruz baharateklenebilir yoğurt eklenip yeniliyor
Süpersin71.9100 gr daha gıttı
öyle yaparızgeldiği zaman tekrar eklerim kuzum
ekledim canım puanını
canım senin etiketlediklerini ekledim ben gününü bilmiyorum sen bi kontrol et yanlışlık olmasın
afiyet olsun canım bakayım nasıl etki edecek sana
Amin.senin de mübarek olsun canım
öğlen enyiycenoglende bıde aksammı yıyoruz sadece aksam yesek olmazmıkı
30day fit pragramını dene hem hafif hem etkiliSpor mu
Sabah akşam yürüsem yetmez mi
Yok tabi yetmez
tamam o zaman ben biraz videolara bakıyım ne yapabilirim çok yoruluyorum çabuk sıkılıyorum kaptanım
Yürüyüş dışında ilk kez spor niyetine bişeyler yapıcam evden önerisi olan var mı @aaadddaaaorkide1453 @sekerpancari @tgb1907 SchonerDuft @Pembesepet
kalori mi sayıcaksn daha önce hiç dnedn mi saymayıYediklerimi yaziyorum kaçamak yapsam yazardm sekerpancarnin dedigi mantıklı geldi bkalm dahada dikkat edcgm
Ise gelirken evden getirmek zor oluyodaöğlen enyiycen
vurucam seni merak etme bir denk gelemiyorum sanaKuzum ben adanaya geldim dün yine. Bir hafta kalacağım inşallah. Bişeyler yapmaya çalışacağım. İyice boşladım vurun beniSchonerDuft
Yağlarıma vur olur mu belki erirler.vurucam seni merak etme bir denk gelemiyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?