Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BĞIRSAK için bir uzmana görün derim bana bir ilaç vermişti bayağı düzeltti. günlük dügün menüler bekliyorum diyete uygun menüler

ben bu yemeği yaın çok yaparım içine kimyon ekle enfes oluyor seversen sen yap olmazsa bende haftaya 2 gün yaparım ma hşlama yumurta yemem onu napcaz

ben bu yemeği yaın çok yaparım içine kimyon ekle enfes oluyor seversen sen yap olmazsa bende haftaya 2 gün yaparım ma hşlama yumurta yemem onu napcaz
instagrama da yazmışlar yumurtayı sevmeyenler cevap göremedim görürsem yazarım cnm muz yesen dayanır mısın muz ye yumurta yerine olmazsa

pembe sepet salıdan beri yok nar izin istedi cenazeleri vardı sanırım pembesepeti çıkar ama 1 haftadır yok
geldiği zaman tekrar eklerim kuzum

ekledim canım puanını

hayırlı ugurlu olsunnn geliyo yine mübark ramaza ayı çok şükür

valla bende

hep dombili yüzündennn heepppp

poncikbirgelincik cnm cuma cumartesi pazar yaptım hepsini aynı anda mı yazdın anlamadım
canım senin etiketlediklerini ekledim ben gününü bilmiyorum sen bi kontrol et yanlışlık olmasın

afiyet olsun canım bakayım nasıl etki edecek sana

30day fit pragramını dene hem hafif hem etkili
Yediklerimi yaziyorum kaçamak yapsam yazardm sekerpancarnin dedigi mantıklı geldi bkalm dahada dikkat edcgm
kalori mi sayıcaksn daha önce hiç dnedn mi saymayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…