- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.461
ben de öyle yapıcam hersey zayıflamak uğrunaIse gelirken evden getirmek zor oluyoda
Valla ben memnunum suan icin kuzum az yiyomusum duzensiz yiyomusum verip geri aliyodum hep bakalım şimdilik iyi gidiyorum guzel vericem gibi sende yap bence istersen oructan sonra basla kuzum Allah kabul etsinbugün artıyım kızlar 62,3tüm sabah niyetliyim gece yedim o yüzden
SekerPancarii senin zigzag kalorini yapmak istiyorum bende ama 4 gün oruç tutma planim var yapabilir miyim ki
senin düzgün bir liste ile gitmen gerek ya menüleri de görmüyoruz onlara dikkat et hergün yaz kaçamak olsa da yaz bilelimYağlarıma vur olur mu belki erirler.
Utanıyorum yazmaya. Neyse bugün yazarım kuzum.senin düzgün bir liste ile gitmen gerek ya menüleri de görmüyoruz onlara dikkat et hergün yaz kaçamak olsa da yaz bilelim
valla ya ıyı hadı bende yapayım kac gun yapcazben de öyle yapıcam hersey zayıflamak uğruna
inşallah verirsinValla ben memnunum suan icin kuzum az yiyomusum duzensiz yiyomusum verip geri aliyodum hep bakalım şimdilik iyi gidiyorum guzel vericem gibi sende yap bence istersen oructan sonra basla kuzum Allah kabul etsin
2 gunde bile guzel gitti valla beklediğimden daha iyi vericem gibiinşallah verirsin
amin kuzum sabah kalori hesaplama şeyine girdim o linktede beceremedim ya
ay o kalbi nasıl yaptın
2 gunde bile guzel gitti valla beklediğimden daha iyi vericem gibiniye beceremedin ay yas boy kilo yazcan hareketlilik bölümüne az hareketliyi isaretledim ben aldim listemi
Telefonumun klavyesinde var o kalp
Benim samsung otomatik cevirme yapiyodu ama iphone yapmiyo bende ingilizce bilmeyrum ama az buçuk okuldan kalmis bisiler yaşi boyu da bil gayriingilizce bilmeyince benbakarım tekrar canım
iphone farkı diyosun
3 gün cnm perşembe bitecek cuma tartılcazvalla ya ıyı hadı bende yapayım kac gun yapcaz
Nasil gidiyo kuzumsenin düzgün bir liste ile gitmen gerek ya menüleri de görmüyoruz onlara dikkat et hergün yaz kaçamak olsa da yaz bilelim
benim ingilizceyle aram hiç mi hiç iyi değil bi adımı söyleyebilirim o kaaaBenim samsung otomatik cevirme yapiyodu ama iphone yapmiyo bende ingilizce bilmeyrum ama az buçuk okuldan kalmis bisiler yaşi boyu da bil gayriben yapiyim seninkini hadi soyle de yaş boy kilo
guzel canm smdilik:)Hoşbuldum canım nasıl gidiyor
evdeysen ve yeniyse leslei canm bnce deSpor mu
Sabah akşam yürüsem yetmez mi
Yok tabi yetmez
tamam o zaman ben biraz videolara bakıyım ne yapabilirim çok yoruluyorum çabuk sıkılıyorum kaptanım
Yürüyüş dışında ilk kez spor niyetine bişeyler yapıcam evden önerisi olan var mı A aaadddaaaorkide1453 @sekerpancari @tgb1907 SchonerDuft @Pembesepet
bebeği seni mezun etmeyi unutmusuz
kız ben yazıldı sandımdı bide cok ogundm bkamadm hiç ayy cok üzüldm inşallah kurabiyelere saldırıp kilo almamıştr
Neeeeeee mezun olamadim mii
sen de bize katıl yarın kabak yapıyoruzKizlar ya bahar geldi insan resmen arinmak istiyor vucida detoks falan istiyor istiyor ama yapamiyor:)
munter harekete geçtin kız daha hafif mezun olcan ne güzelNeeeeeee mezun olamadim mii
Kim korkar mezun olamamaktannn 400 gr eksideyimmm
aman nazar goz degmesinnn
ah bebegm kızmadn dimi bize cuma karıısılklıklar olmşNeeeeeee mezun olamadim mii
Kim korkar mezun olamamaktannn 400 gr eksideyimmm
aman nazar goz degmesinnn
Menü olarak belirtiyorum demek istedim kalori hesaplamayi bilmiyorum30day fit pragramını dene hem hafif hem etkili
kalori mi sayıcaksn daha önce hiç dnedn mi saymayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?