Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün artıyım kızlar 62,3tüm sabah niyetliyim gece yedim o yüzden
SekerPancarii senin zigzag kalorini yapmak istiyorum bende ama 4 gün oruç tutma planim var yapabilir miyim ki
Valla ben memnunum suan icin kuzum az yiyomusum duzensiz yiyomusum verip geri aliyodum hep bakalım şimdilik iyi gidiyorum guzel vericem gibi sende yap bence istersen oructan sonra basla kuzum Allah kabul etsin

Valla ben memnunum suan icin kuzum az yiyomusum duzensiz yiyomusum verip geri aliyodum hep bakalım şimdilik iyi gidiyorum guzel vericem gibi sende yap bence istersen oructan sonra basla kuzum Allah kabul etsin
inşallah verirsin
amin kuzum sabah kalori hesaplama şeyine girdim o linktede beceremedim ya
ay o kalbi nasıl yaptın

inşallah verirsin
amin kuzum sabah kalori hesaplama şeyine girdim o linktede beceremedim ya
ay o kalbi nasıl yaptın
2 gunde bile guzel gitti valla beklediğimden daha iyi vericem gibi niye beceremedin ay yas boy kilo yazcan hareketlilik bölümüne az hareketliyi isaretledim ben aldim listemi
Telefonumun klavyesinde var o kalp

ingilizce bilmeyince ben bakarım tekrar canım
iphone farkı diyosun
Benim samsung otomatik cevirme yapiyodu ama iphone yapmiyo bende ingilizce bilmeyrum ama az buçuk okuldan kalmis bisiler yaşi boyu da bil gayri ben yapiyim seninkini hadi soyle de yaş boy kilo

Hoşbuldum canım nasıl gidiyor
guzel canm smdilik:)

evdeysen ve yeniyse leslei canm bnce de

bebeği seni mezun etmeyi unutmusuz

munter e sabah süprizi munter diggat et bebegim

kız ben yazıldı sandımdı bide cok ogundm bkamadm hiç ayy cok üzüldm inşallah kurabiyelere saldırıp kilo almamıştr

Kısmet degilmis ay bu bir tatbikatdi munter bakalim mezun oldun sanip yeyip kilo aldin mi
Neeeeeee mezun olamadim mii

Kim korkar mezun olamamaktannn 400 gr eksideyimmm
aman nazar goz degmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…