Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mezun olma o zaman 60 olana kadar bak harekete geçtin verirsin
Mezun olmak istememde ki amac ben gram gram veriyorum (300 500) listeye cok bir avantaj sağlamıyorum o yuzden canim. Yoksa mezun olsamda ayni disiplinle buradayim hele bi 60 i goreyimmm

listede seni görmeyince eksiik hissedicekmişim gibi bi his var içimde
benimde bir buruklul var icimde
ama mezun olacağım takima daha cok kilo verenler girsin belki yuzde yukselir

aday listesindekiler listeye girmeye pek heevsli değil bence

Utanıyorum yazmaya. Neyse bugün yazarım kuzum.
başından yazmış olsydın belki o kadar kaçamak yapmıcaktın bekliyorum
Nasil gidiyo kuzum
ay bilmiyorum doymuyorum ben ya önce onu çözmem lazım sanırım
Kizlar ya bahar geldi insan resmen arinmak istiyor vucida detoks falan istiyor istiyor ama yapamiyor:)
sen yapamazsın dün pro yaptın
Neeeeeee mezun olamadim mii

Kim korkar mezun olamamaktannn 400 gr eksideyimmm
aman nazar goz degmesinnn
olamadın bu hafta da listedesin

1 YK çikolatayı doğru mu okudum. met helvası ne ? sıcak çikolata da içmişsin ekmek yemişsin dürüm yemişsin dürüm yiyip ekmek yemeseydin bari
1 tatlı kaşığı aslında yanlış yazmışım akşamda kötü oldu bugünde öğlen iyi beslenemedim akşam sadece yoğurt yada protein bar tarzı bişi yiycem

benim bu akşam var canım tatlı istiyor çok acıktım evde ıspanakla çorba var canım ton balığı çekti onu yerim ekmekle
tatlı da istiyorum offfff
benim diyetisyen eski diyetisyen daha doğrusu hftada bir minik keşküller oluyordu onun gibi tatlıları haftada bir serbest bırakıyordu. yiceksen ya öyle bişi ya da bitter minik kare ye başkası ysak . ve ıspanak çorbası gayet güzel 1 kase ondan ye 60gr da ton balığı sonra 1 mil leslie yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…