- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.481
Benim hedef 60 canimmunter harekete geçtin kız daha hafif mezun olcan ne güzel
yok kuzum niyr kizayimm bensen kopmak istemesiginizi biliyordummah bebegm kızmadn dimi bize cuma karıısılklıklar olmşneyse 64 ü görüp mezun olcn en azından
ben kabak yiyemiyorum cnm midemi bulandiriyor yaa keske yiyebilsemsen de bize katıl yarın kabak yapıyoruz
mezun olma o zaman 60 olana kadar bak harekete geçtin verirsinBenim hedef 60 canim
mezun oluyorum ama aynen devam
yok kuzum niyr kizayimm bensen kopmak istemesiginizi biliyordumm
listede seni görmeyince eksiik hissedicekmişim gibi bi his var içimdeBenim hedef 60 canim
mezun oluyorum ama aynen devam
yok kuzum niyr kizayimm bensen kopmak istemesiginizi biliyordumm
ıyımıs tamam canım yarın baslayalım hadı3 gün cnm perşembe bitecek cuma tartılcaz
Mezun olmak istememde ki amac ben gram gram veriyorum (300 500) listeye cok bir avantaj sağlamıyorum o yuzden canim. Yoksa mezun olsamda ayni disiplinle buradayim hele bi 60 i goreyimmmmezun olma o zaman 60 olana kadar bak harekete geçtin verirsin
benimde bir buruklul var icimdelistede seni görmeyince eksiik hissedicekmişim gibi bi his var içimde
aday listesindekiler listeye girmeye pek heevsli değil benceMezun olmak istememde ki amac ben gram gram veriyorum (300 500) listeye cok bir avantaj sağlamıyorum o yuzden canim. Yoksa mezun olsamda ayni disiplinle buradayim hele bi 60 i goreyimmm
benimde bir buruklul var icimde
ama mezun olacağım takima daha cok kilo verenler girsin belki yuzde yukselir
başından yazmış olsydın belki o kadar kaçamak yapmıcaktınUtanıyorum yazmaya. Neyse bugün yazarım kuzum.
ay bilmiyorum doymuyorum ben ya önce onu çözmem lazım sanırımNasil gidiyo kuzum
sen yapamazsın dün pro yaptınKizlar ya bahar geldi insan resmen arinmak istiyor vucida detoks falan istiyor istiyor ama yapamiyor:)
olamadınNeeeeeee mezun olamadim mii
Kim korkar mezun olamamaktannn 400 gr eksideyimmm
aman nazar goz degmesinnn
1 tatlı kaşığı aslında yanlış yazmışım akşamda kötü oldu bugünde öğlen iyi beslenemedim akşam sadece yoğurt yada protein bar tarzı bişi yiycem1 YK çikolatayı doğru mu okudum. met helvası ne ? sıcak çikolata da içmişsin ekmek yemişsin dürüm yemişsin dürüm yiyip ekmek yemeseydin bari
bebeği seni mezun etmeyi unutmusuz
Tamam canimçıkardım canım bizim takım zaten fazlaydı haksızlık oluyordu, yapacağın zaman söylersin tekrar alırız
şansszlık
Tamam canim
benim bu akşam var canım tatlı istiyor çok acıktım evde ıspanakla çorba var canım ton balığı çekti onu yerim ekmekleKIZLAR kaçamak yapma eğiliminiz olduğunda yemeden önce yazın yedikten sonra yazmanın size bir faydası olmayacak
Ayyy alemsin haaaşansszlık
Canım stres yapmakızlar bana dua edin elenmek istemiyorum
canım bu kadar stres yapma sakinkızlar bana dua edin elenmek istemiyorum
balıgın yanında corba da ye sonrada tarcınlı süt içersinbenim bu akşam var canım tatlı istiyor çok acıktım evde ıspanakla çorba var canım ton balığı çekti onu yerim ekmekle
tatlı da istiyorum offfff
bnce buralara kadar gelmişkn elenmezsn cumaya göre ekside misin artı da mısınkızlar bana dua edin elenmek istemiyorum
benim diyetisyen eski diyetisyen daha doğrusu hftada bir minik keşküller oluyordu onun gibi tatlıları haftada bir serbest bırakıyordu. yiceksen ya öyle bişi ya da bitter minik kare ye başkası ysak . ve ıspanak çorbası gayet güzel 1 kase ondan ye 60gr da ton balığı sonra 1 mil leslie yapbenim bu akşam var canım tatlı istiyor çok acıktım evde ıspanakla çorba var canım ton balığı çekti onu yerim ekmekle
tatlı da istiyorum offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?