- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.501
tartılmadım canım daha da paniklerim diyebnce buralara kadar gelmişkn elenmezsn cumaya göre ekside misin artı da mısın
tm kuzum. o zaman kotrollü git menülerini güzel ayarla aa cok yüklenme kendinee. spor yapıyo musun pekitartılmadım canım daha da paniklerim diye
poncikbirgelincik canım puan listesini ve tabloyu 1. sayfaya sabitlemen mümkün mü
hiç iç açıcı gelmedi ıspanak nolcak hepsinden yicem hepsindenbalıgın yanında corba da ye sonrada tarcınlı süt içersin
benim diyetisyen eski diyetisyen daha doğrusu hftada bir minik keşküller oluyordu onun gibi tatlıları haftada bir serbest bırakıyordu. yiceksen ya öyle bişi ya da bitter minik kare ye başkası ysak . ve ıspanak çorbası gayet güzel 1 kase ondan ye 60gr da ton balığı sonra 1 mil leslie yap
bence zararı olmaz hepsi faaydalıonu nasıl yapıcız
hiç iç açıcı gelmedi ıspanak nolcak hepsinden yicem hepsinden
ıspanak çorbası değil kuzum ıspanak ayrı çorba ayrı benim canımda kazandibi istiyor bitter zaten hiç sevmem yemem belki kazandibi alır yarısını yerim hatta yiyemem bile şuan açım diye böyle çorbadan sonra tıkanrıım
bu hafta spor yapmıcaktım spor yaptım geçen hafta sabittim veremedim ya çıktım listeden
kızlar bana dua edin elenmek istemiyorum
a doğru sana bu hafta spor yok . yarım ye mutlaka yemek yiyorsun sorcam ona göre akşam yemek yerine kazandibi ile geçiştirmeonu nasıl yapıcız
hiç iç açıcı gelmedi ıspanak nolcak hepsinden yicem hepsinden
ıspanak çorbası değil kuzum ıspanak ayrı çorba ayrı benim canımda kazandibi istiyor bitter zaten hiç sevmem yemem belki kazandibi alır yarısını yerim hatta yiyemem bile şuan açım diye böyle çorbadan sonra tıkanrıım
bu hafta spor yapmıcaktım spor yaptım geçen hafta sabittim veremedim ya çıktım listeden
yok kuzum ya gölerim kararıyor açım yemek yemem lazım muhtemelen ona yer kalmayacak ama ben yine de alayım kuzuma doğru sana bu hafta spor yok . yarım ye mutlaka yemek yiyorsun sorcam ona göre akşam yemek yerine kazandibi ile geçiştirme
Yaa ben çok kötüyüm yaa nolacam ben herşeyi yemek istiyorum. İştahımı durduramıyorum. Annemlere gitseydim yarın en azından spor yapardım.başından yazmış olsydın belki o kadar kaçamak yapmıcaktınbekliyorum
ay bilmiyorum doymuyorum ben ya önce onu çözmem lazım sanırım
sen yapamazsın dün pro yaptın
olamadınbu hafta da listedesin
Tarçınlı süt iç ara öğünlerini sıklaştır az az ve sık sık ye bende limonlu su kesiyor mesela çok yeme isteğini. Birde beynine o mesajı verme yemeğe oturduğunda ya bu çok ben bunu nasıl bitircem diyip yavaş yavaş ye 2 gün sonra geçer. Kv de misinYaa ben çok kötüyüm yaa nolacam ben herşeyi yemek istiyorum. İştahımı durduramıyorum. Annemlere gitseydim yarın en azından spor yapardım.
Kalorin cok yemene yeter kuzum ara ogunleri cok yap ana öğünleri cok kalorili tutma o zaman sık sık yersin gozun doyar bozma sakinay bilmiyorum doymuyorum ben ya önce onu çözmem lazım sanırım
evet cok mantikli soykediklerin:))başından yazmış olsydın belki o kadar kaçamak yapmıcaktınbekliyorum
ay bilmiyorum doymuyorum ben ya önce onu çözmem lazım sanırım
sen yapamazsın dün pro yaptın
olamadınbu hafta da listedesin
bak yine mantikli bisey soylemissim cnimcim:)KIZLAR kaçamak yapma eğiliminiz olduğunda yemeden önce yazın yedikten sonra yazmanın size bir faydası olmayacak
canm strrst yapma bisey olmayacak insallahkızlar bana dua edin elenmek istemiyorum
guzel menu cnm begendimKizlar bugunku menum
Sabah musli
Oglen 4yk yogurtlu kabak yemegi
Ara 1 muz
3 tane patates koftesi
1 kornison tursu
Aksam ezogelin corba
2 kasik Mantar sote
Salata
canm nefes al derin derin bedeninin onlara ihtiyaci yok unutma suanda cok iyisin hadi bakalim devam yemek yok ne gereksiz bisey bedenimizde bu kadar yag verken dimi ama vucidumuzun ihtiyaci yok beynimizin var:)Yaa ben çok kötüyüm yaa nolacam ben herşeyi yemek istiyorum. İştahımı durduramıyorum. Annemlere gitseydim yarın en azından spor yapardım.
Evet cnm. Yapiyorumtm kuzum. o zaman kotrollü git menülerini güzel ayarla aa cok yüklenme kendinee. spor yapıyo musun peki
Pilav çok olmuş sanki.afiyet olsunMenum sabah
1 yumurta ve bir kasik yulafla omlet
2 dilim.hindi fume
2 parmak peynir
Oglen
Yarim adana
3 kasik pilav
1 bardak ayran
Ikindi
Bir dilim ekmek ustu bir kasik badem ezmesi ve kahve
Aksam
2 kasik mercimek
2 kasik pilav
Cok az hindi haslama
Bir kase yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?