- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.541
hee kazan dibidekazandibide dimi tamam
GünaydınlarGünaydın kızlar
kimyonlu su da içmeni öneririmkızlar yine tuvalete zor çıkmaya başladım iki gündür taş gibi karnım bgn kabak başladım bağırsakalrı da iyi çalıştırırmış inş faydasını görürüm
akşam deneeyeyim cnmkimyonlu su da içmeni öneririm
sabahları aç karnına da iç bu hafta çok iyi gelecekakşam deneeyeyim cnm
tamam canımsabahları aç karnına da iç bu hafta çok iyi gelecek
bnde yuksek yapiyorum cnm cok yogun oluyorum hem is hem o seni cok iyi anliyorumgünaydın kızlar dün çok kötüydüm aşırı başım ağrıyodu ara ara böyle oluyo o yüzden giremedim bu aralar çok yoğunum kayınvalidemler gelicek yüksek lisans yapıyorum onun sınavları ödevleri var bi yandan iş var bi yandan heyecanlıyım hamile olabilir miyim diye öyle karışık :)
günaydın kızlar dün çok kötüydüm aşırı başım ağrıyodu ara ara böyle oluyo o yüzden giremedim bu aralar çok yoğunum kayınvalidemler gelicek yüksek lisans yapıyorum onun sınavları ödevleri var bi yandan iş var bi yandan heyecanlıyım hamile olabilir miyim diye öyle karışık :)
isteyen herkese hayırlısıyla rabbim verir inşAllah canım yok daha günüm geçmedi ama işte ben ümitleniyorum sonra üzülüyorum bu sefer kendimi daha rahat bırakmaya çalışıyorum ilgilenmemeye bakalım inşAllah seninde olur canım
sende istiyordun dimi . inşallah vardır günün geçti mi yediklerine dikkat et abur cubur yeme aç kalma belli olana kadar
aynen zor oluyo canım yoruluyorum ama napalım bi plan yapıcam haftasonu kayınvalidemler gidince spor yemek ders iş temizlik :)bnde yuksek yapiyorum cnm cok yogun oluyorum hem is hem o seni cok iyi anliyorum
süpersinGünaydın kızlarspor yapıyorum
insallah ahmilesindir gelsin bebekleeerrgünaydın kızlar dün çok kötüydüm aşırı başım ağrıyodu ara ara böyle oluyo o yüzden giremedim bu aralar çok yoğunum kayınvalidemler gelicek yüksek lisans yapıyorum onun sınavları ödevleri var bi yandan iş var bi yandan heyecanlıyım hamile olabilir miyim diye öyle karışık :)
tohumAçim peki ya sen
Cnm benim cok gecmis olsun.. rabbim insallah en kisa zamanda bir bebis gondedrir evinizeGünaydın kızlar
TECRÜBE İle sabit aman boşverdim yoruldum düşünmekten dediğin anda oluyor . ama diyette çok aç kalmamaya özen göster o da etkiliyor birde inofolic combi yi araştır doktoruna danış yumurta kalitesini arttırıyor yumurta oluşumunu sağlıyoristeyen herkese hayırlısıyla rabbim verir inşAllah canım yok daha günüm geçmedi ama işte ben ümitleniyorum sonra üzülüyorum bu sefer kendimi daha rahat bırakmaya çalışıyorum ilgilenmemeye bakalım inşAllah seninde olur canım
amin kuzum sağolasınC
Cnm benim cok gecmis olsun.. rabbim insallah en kisa zamanda bir bebis gondedrir evinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?