- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.581
wc olarak düşünme suyu 3 ltden fazla içmeye çalış bugün wc olmadığı halde eksi olabiliyoruxtartılmıyorum zaten eminim artıdır çünkü tuvalete çıkmadım
içiyorum cnm 3 ltwc olarak düşünme suyu 3 ltden fazla içmeye çalış bugün wc olmadığı halde eksi olabiliyorux
1 ltyi limonlu syu olarak içsen içebilir misin spor yaparkeniçiyorum cnm 3 lt
spor yaparken mi aralarda içeyim şçebilirim akşam öyle yapayım1 ltyi limonlu syu olarak içsen içebilir misin spor yaparken
spor yaparken mi aralarda içeyim şçebilirim akşam öyle yapayım
SPOR sırasında içtiğin su ben öyle ypardım güzelde kilo verirdim.kızlae kabağın tadı çok güzel olmuş tavsiye ederim
yemeğini severim cnm zaten de detoksu da güzel oldu inş cumaya etkisini gösterirSPOR sırasında içtiğin su ben öyle ypardım güzelde kilo verirdim.
kabak yemeği çok lezzetli ya birde soğanla kavur onu harika oluyor
poncikbirgelincik cnm akşam aşırı açlık yaşadım o yüzden meyve yedim ardından spor yaptım tablo gerişde kaldı heralde cnm cumadan beri hergün sporum var onları yazdın mı
yazdım canım tamamcuma 300 ip 15p 2dk plank 8 p 50 squat 20p toplam 43 puan
ctesi 1saat tempolu yürüyüş 24 p 100 squat 20puan 100 ip 5 puan toplam 49 puan
pazar 45 dk leslie 22,5
pazartesi 520 ip 26 puan 50 squat 10 p 70 sumo squat 28 paun toplam 64 paun
bu hafta böyleydi cnm sporlarım
bendensin o zaman sende . gösterir ama stres yapma kaçamak yapma verirsinyemeğini severim cnm zaten de detoksu da güzel oldu inş cumaya etkisini gösterir
Allah kabuk etsin bebegim iyiyim bende moladaydmaldım ama yiyemedim öylecene duruyo
bende çıkamıyorum cumadan beri bugün 4 gün oldu dün o kadar aç halimle gittim sahura bile kalkmamşıtım ezandan 10 dk önce 61,8 çıktım 100 gram + yani
ay canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah çok yorma kendini öyle bi şüphen varsa beslenmene de dikkat et
tünaydın mı8 10 da kalktım bugün bence de tünaydın oruçlu olmanın güzel yanı kahvaltı yapmayıp fazla uyumak iyiyim şükür sen nasılsın bebeğim büroda kimse yoktu da ben de temizlik yaptım bugün o yüzden geciktim efendim
o kim kız hatırlayamadm@swtyheart nerelerdsin
aday listesinde arada gelip gidiyor geçen hafta bildirimde yapmadı bu hafta onları eleyelim girdikleri halde yazmyanda varAllah kabuk etsin bebegim iyiyim bende moladaydm
o kim kız hatırlayamadm
bence de zaten bir cogu gelip iki 3 gun sonra arazi oluyirlaraday listesindekiler listeye girmeye pek heevsli değil bence
Benden ayrilmak oyle kolay olmamaliydii tabiibaşından yazmış olsydın belki o kadar kaçamak yapmıcaktınbekliyorum
ay bilmiyorum doymuyorum ben ya önce onu çözmem lazım sanırım
sen yapamazsın dün pro yaptın
olamadınbu hafta da listedesin
Noldu kuzum
benimki hemen öğrenir die tahmin ettim inat etmişti baaya aslında küçücükler biz aceleci davranıyoruz 1 ay sürdü benim bi dedi bi demedi yakında küçüğe öğretcemKizlar ben sabit ciktim bgun birde oglana tuvalet egitimine basladim fazla yazamiyorum kusura bakmayin zor gecicek gibi cocuklari olanlar nasil olmustu sizin
misafir kabul etmesen sık sık olmaz mı ? evet havalar güzelleşti biraz seni çıkarsın kendine gelirsi,nbence de zaten bir cogu gelip iki 3 gun sonra arazi oluyirlar
Benden ayrilmak oyle kolay olmamaliydii tabii
SchonerDuft SekerPancarii kizlar kizim cok huzursuz uyku yok hic durmuyor . Sirekli misafir agirliyorum her yanim agiriyor cok gerildim. Disariya cikmak istiyorum hava bir oyle bir boylee bahar depresyonu yasiyom sanirim.
tebrik ederim bir 4 kilo daha versen olay tamamdır . senin boy kaçSlm kizlarr cok mutluyummm bu ay ig veremedim ama gecen ay kas kaybetmistim ya bu ay yag olarak yakmisimm diyetisyen gelecek ay sende iyi perfonmas bekliyorum kacak yapma güzel yagdan gitmiş dedi bugun diyetisyende 79,5k79,5kg ciktim evdekinde 80,1 ciktim hemde çıplak halde bayagi fark oluyo..mmoralim cok bozuktu simdi duyduklarim motovemi artirdi..
Simdi kuran dersine gidiyorum aksam menumu paylasirim görüşürüz ♡♥♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?