Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

poncikbirgelincik cnm akşam aşırı açlık yaşadım o yüzden meyve yedim ardından spor yaptım tablo gerişde kaldı heralde cnm cumadan beri hergün sporum var onları yazdın mı

yazdım canım tamam

Allah kabuk etsin bebegim iyiyim bende moladaydm

o kim kız hatırlayamadm

Kizlar ben sabit ciktim bgun birde oglana tuvalet egitimine basladim fazla yazamiyorum kusura bakmayin zor gecicek gibi cocuklari olanlar nasil olmustu sizin

aday listesindekiler listeye girmeye pek heevsli değil bence
bence de zaten bir cogu gelip iki 3 gun sonra arazi oluyirlar
Benden ayrilmak oyle kolay olmamaliydii tabii

SchonerDuft SekerPancarii kizlar kizim cok huzursuz uyku yok hic durmuyor . Sirekli misafir agirliyorum her yanim agiriyor cok gerildim. Disariya cikmak istiyorum hava bir oyle bir boylee bahar depresyonu yasiyom sanirim.

Kizlar ben sabit ciktim bgun birde oglana tuvalet egitimine basladim fazla yazamiyorum kusura bakmayin zor gecicek gibi cocuklari olanlar nasil olmustu sizin
benimki hemen öğrenir die tahmin ettim inat etmişti baaya aslında küçücükler biz aceleci davranıyoruz 1 ay sürdü benim bi dedi bi demedi yakında küçüğe öğretcem

misafir kabul etmesen sık sık olmaz mı ? evet havalar güzelleşti biraz seni çıkarsın kendine gelirsi,n

Slm kizlarr cok mutluyummm bu ay ig veremedim ama gecen ay kas kaybetmistim ya bu ay yag olarak yakmisimm diyetisyen gelecek ay sende iyi perfonmas bekliyorum kacak yapma güzel yagdan gitmiş dedi bugun diyetisyende 79,5k79,5kg ciktim evdekinde 80,1 ciktim hemde çıplak halde bayagi fark oluyo..mmoralim cok bozuktu simdi duyduklarim motovemi artirdi..
Simdi kuran dersine gidiyorum aksam menumu paylasirim görüşürüz ♡♥♡

tebrik ederim bir 4 kilo daha versen olay tamamdır . senin boy kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…