Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim canım verdiğin bilgileri araştırcam

Slm kizlar sabah 7de kahvaltimi yaptim saat 9 plates yaptim 35 dk 60 tane sumo squat yaptim simdu duş aldim ogle sonu diyetisyende randevu var ve ben hic kg veremedim ama gerçekten de ciddi sebeblerim vardi yaklasik 3 haftadir acayip kabizdim seker hapinida biraktim artik vc normale girsin die aksam bi bardaga kayısı erik isladim suyunu ictim ve 3yk yogurda 1,5yk pulbiber attim limon sıktim yedim şükür vc ciktim..sşeker hapini biraktim kg olarak artidayim bu hormonlar beni mahvetti cuma gunu kan verdim diyetisyen icin ins degerler iyidirde ilac kullanmak zorunda kalmamm bu ilaclar yuzunden dengem şaştı.

Tablon bu kuzum verdigi kaloriden daha az alma sakin orta bolumdeki yağ yakimi yazan bolume gore alacaksin kalorileriniEki Görüntüle 2125873
fat loss yazan kısım mı kuzum birde sen hangi programdan hesaplıyorsun kalorilerini

sabah yulaf öğlen pilav ikindi ekmek akşam pilav bana fazla geldi
afiyet olsun kızartma olmasaymışta olurmuş ama afiyet olsun

simit akşamki meyveleri de bırak akşam yenilen meyve kesinlikle kilo yapıyo

afiyet olsun canım menülerin güzel 20 şubattan bu yana mükemmelsin

kadayıf fındık ezmesi kötü dememize gerek yok sen biliyosun kötü olduğunu
gerçekten kahvaltını güzel yapıp öğle yemeğini de doyurucu yesen kaçamakların azalır öğlen çok az olmuş o çorbayı bilmiyorum hiç içmediğim için yorum yapamıyorum doyuruculuğuna ama burdan bakınca az gibi duruyor

hee kazan dibide
aldım ama yiyemedim öylecene duruyo

kızlar yine tuvalete zor çıkmaya başladım iki gündür taş gibi karnım bgn kabak başladım bağırsakalrı da iyi çalıştırırmış inş faydasını görürüm
bende çıkamıyorum cumadan beri bugün 4 gün oldu dün o kadar aç halimle gittim sahura bile kalkmamşıtım ezandan 10 dk önce 61,8 çıktım 100 gram + yani

ay canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah çok yorma kendini öyle bi şüphen varsa beslenmene de dikkat et

tünaydın poncikciğim nasılsınız inşallah
tünaydın mı 8 10 da kalktım bugün bence de tünaydın oruçlu olmanın güzel yanı kahvaltı yapmayıp fazla uyumak iyiyim şükür sen nasılsın bebeğim büroda kimse yoktu da ben de temizlik yaptım bugün o yüzden geciktim efendim

dünkü menüm

iftar
yarım kase yayla çorbası
1 tabak ıspanak
200 gr yoğurt
2 çatal tavuk döner
2 lokma tb ekmeği

çayla
1 avuç kabak çekirdeği

kazandibi aldım ama yiyemedim açmadım duruyo bugün yemek hayalindeyim

sahur
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tereyağlı kızarmış tb ekmeği
7-8 topik peynir

cuma 300 ip 15p 2dk plank 8 p 50 squat 20p toplam 43 puan
ctesi 1saat tempolu yürüyüş 24 p 100 squat 20puan 100 ip 5 puan toplam 49 puan
pazar 45 dk leslie 22,5
pazartesi 520 ip 26 puan 50 squat 10 p 70 sumo squat 28 paun toplam 64 paun
bu hafta böyleydi cnm sporlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…