- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.601
Kış aylarında zor olur sanki kaç yaşında şimdi mayıs ayını beklesen olmaz mıKizlar ben sabit ciktim bgun birde oglana tuvalet egitimine basladim fazla yazamiyorum kusura bakmayin zor gecicek gibi cocuklari olanlar nasil olmustu sizin
Ya kuzu bende ayniyim niye boyle oldukbenim frenlemem lazımiştahım çok açık pskilojik açlık içindeyim
hadi benim sebeb belli zor atlatacamYa kuzu bende ayniyim niye boyle olduk
yarım dilim kek ye 1 kase çorba iç , köfteden hüplet ıspanaklı mücverimsiden ye 1 tane sade soda iç birde bol salata daha ne yicen sayarken doydum dolu dolu menü. üstünede 15 dk spor yap kek içinÇok yiyesim var kızlar
Şimdi bebelere çikolatalı bademli kek pişiriyorum ev muhteşem koktu
Ispanaklı pastırmalı muffin kalıplarında mücverimsi bişey yaptım
Kıymalı sebzeli şehriye çorbaları var
Akşamada köfte patates yiyecekler
Peki ben ne yiicem bugün canım yanlış yanlış şeyler istiyor
canım cok sevindm motivasyonunun geri gelmesine sen bozma moralini senin doktorun iyi anladıgım kadarıyla onunla güzel kilo vericeksnnSlm kizlarr cok mutluyummm bu ay ig veremedim ama gecen ay kas kaybetmistim ya bu ay yag olarak yakmisimm diyetisyen gelecek ay sende iyi perfonmas bekliyorum kacak yapma güzel yagdan gitmiş dedi bugun diyetisyende 79,5k79,5kg ciktim evdekinde 80,1 ciktim hemde çıplak halde bayagi fark oluyo..mmoralim cok bozuktu simdi duyduklarim motovemi artirdi..
Simdi kuran dersine gidiyorum aksam menumu paylasirim görüşürüz ♡♥♡
hadi benim sebeb belli zor atlatacamsen , sen niye sana ne oldu hala olacaksın diye koy mu verdin? mom jean i düşün fit hatunlar gibi salındığımızı düşün
ayy ev üstüne ev var desene şuan insan bunalır yanlız kalmak ister eşi ile . memlekete sakla bence de iştahını abartmadan ye emiya içim içime sığmıyor çok bunaldım burda (kaynanamlar bizde bi kaç haftadır kızıma bakıyorlar ) hem hala olacak olmam hemde memlekete gidecek olmam iştahımı açtıama yok bozmadım diyetimi bozmamda hele bi yigenim gelsin onun ikramlık çikolatından yeme hayali kuruyorum
Çok yiyesim var kızlar
Şimdi bebelere çikolatalı bademli kek pişiriyorum ev muhteşem koktu
Ispanaklı pastırmalı muffin kalıplarında mücverimsi bişey yaptım
Kıymalı sebzeli şehriye çorbaları var
Akşamada köfte patates yiyecekler
Peki ben ne yiicem bugün canım yanlış yanlış şeyler istiyor
ayy ev üstüne ev var desene şuan insan bunalır yanlız kalmak ister eşi ile . memlekete sakla bence de iştahını abartmadan ye emikilo alıp gelme ordan çok üzülürsün
evlerini özlemiyorlar mı böyle nasıl kalıyorlar . çocuk için mi kalıyorlar şahsen ben ayı mahallede olmayı bile istemem kalı ki evkuzum 1.5 senedir var bizim evin üstünde ev annemler vardı şimdi annemler gitti kaynanamlar geldi bakalım ne kadar devam edecek böyle
iki tarafında uzakta olması hem iiyi hem kötü
kreş yaşı kaçözlüyorlar canım ama torun için dayanıyorlar bende evlat için dayanıyorum hiç kimseyi tanımıyorum burda,bizimkilerinde ilk torun olduğundan kıyamıyorlar bakıcıya vermeye, kreş yaşını bekliyoruz bakalım
kreş yaşı kaç
2.ci bebek için aynı şeyler mi olcak yine2 yaşında alıyorlar canım ama sanırım 1 sene daha idare edecez seneye bu mevsimler veririm diye düşünüyorum
2.ci bebek için aynı şeyler mi olcak yine
çok zor ama ya bazen annemde kalıyoruz yada hafta sonu evde tek kalamazsak geriliyorum . annen doğru demiş yap 2si birden büyür kalanda var zaten kardeşsizde olmaz gerçektenya aslında hazır burdalarken ikisini de büyütüyüm diye annem hemen yapmamı istedi ama ben cesaret edemedim ben ikinciyi çok düşünmüyorum ama annem ısrar ediyor kardeş olsun diye
ikinci çocuğum olursa belki ücretsiz izin alabilirim maddi durumlara bağlı tabi de ama allahtan eşimle aramızda bi sorun olmuyor bu durum karşılıklı alttan alıp iki tarafıda hiç üzmedik birbirimizi de
çok zor ama ya bazen annemde kalıyoruz yada hafta sonu evde tek kalamazsak geriliyorum . annen doğru demiş yap 2si birden büyür kalanda var zaten kardeşsizde olmaz gerçekten
beni geçelim sana devam edelim böyle iyiydikönceden bende öyle memlekete bile gitsek sıkılırdık yalnız kalmak isterdik ama şimdi alıştık sanırım
Allahım nasip ederse bakalım deneyecez yine
sen ne yaptın yemedin dimi cıs cos bişiler
Evet kuzum fat loss yazan yere gore alcan kalorini ben diyetkolik uygulamasini kullanıyorumfat loss yazan kısım mı kuzum birde sen hangi programdan hesaplıyorsun kalorilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?