Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SekerPancarii kizlar kizim cok huzursuz uyku yok hic durmuyor . Sirekli misafir agirliyorum her yanim agiriyor cok gerildim. Disariya cikmak istiyorum hava bir oyle bir boylee bahar depresyonu yasiyom sanirim.
Ay bende oyle kuzum ya havalardan mi ki elim kolum kalkmiyo hic halim yok dışarı cikmak istiyorum havalar düzensiz

Kizlar ben sabit ciktim bgun birde oglana tuvalet egitimine basladim fazla yazamiyorum kusura bakmayin zor gecicek gibi cocuklari olanlar nasil olmustu sizin
Kolay gelsin canim ben kizim daha tam 1 buçuk yaşında bile degildi tuvaleti ogrettigimde 3 gunde ogrendi ama o 3 gun bana 3 sene gibi geldi zor oluyo ama bi ogrendim mi bi daha bez istemiyolar hep pesinde dolandim sordum oyunla klozetine otutturdum cogu zaman haliya yapsada sonunda alıştı

Ben aksam size geliyom bunlari yemeeye kesin net

yarım dilim kek ye 1 kase çorba iç , köfteden hüplet ıspanaklı mücverimsiden ye 1 tane sade soda iç birde bol salata daha ne yicen sayarken doydum dolu dolu menü. üstünede 15 dk spor yap kek için

kekten yeme bırak coouklar yesin
yarım kase çorba,mücver ve köfte tamam ohh mis
afiyet olsun canım

akşam bizdede köfte patates var bende sadece köfte ayran ve salata yicem

Ben aksam size geliyom bunlari yemeeye kesin net
Canlarım teşekkür ederim şeker pancar hanımcım beklerim. Sana kestaneli hurmalı kakaolu ev çikolatası yaparım seversin sen
Ama ben ve eşim bu akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt ve ızgara köfte biber domates yedik keki çocuklara bıraktım kokusunu içime
Haziran ayında yiicem inşallah

Ayyy bu yaz bende denemek istiyorum mayısta bir yaşına gircek erken olmaz dimi ara ara lazimliga da oturtuyorum

canım cok sevindm motivasyonunun geri gelmesine sen bozma moralini senin doktorun iyi anladıgım kadarıyla onunla güzel kilo vericeksnn
İnşallah canim bu ay veremedim due birakacaktim diyetisyeni kendi bildigim karatay uyguluyacaktim..Allah tan gecen ayki kas kaybının kg olarak yakmisim evet dr iyi iyi ilgilendi saglik beslenme tup bebek icin hazırlıyor beni.bende elimden geleni yapiyorum spor yapmayan be spor bile yapıyorum nolur ki 4 kg cugu versemde dr gitsem ogunde gelirmi acep ahh

Ayyy bu yaz bende denemek istiyorum mayısta bir yaşına gircek erken olmaz dimi ara ara lazimliga da oturtuyorum
Benimkiler 1,5-2 yaş arası öğrendiler doktorumuz erken olursa ve öğrenemezse tekrar denemek için 4-6 ay geçmesini beklemek gerek demişti
Bir de çocuğun hazır olup olmadığını anlarsınız. Mesela gece bezini ıslatmaz sabah uyandıktan sonra yapar. Gün içinde tuvaleti geldiğinde söyleme yada gösterme eğiliminde olur. Bu tip belirtilere yada lazımlığa ilgi duyup duymadığına dikkat etmek gerekiyor sanırım

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 bardak sütlü kahve
Öğle 2 kofte 1 dilim sebze graten yogurt salata
Ara 1 tane gofret
Aksam 1/2 lahmacun 1 yk tavuk salata ayran
Ara 1 avuc fıstık

Kizlar cok yorgunum hastayim atesim var
Gofret
Afiyet olsun canım hasta ve yorgunsun madem o gofreti görmeyiverelim geçmiş olsun

Benim menüm şöyleydi ( aslında bugün canım çok tatlı istedi birde başım ağrıyor sanki yesem geçecek gibi hissediyorum)
Sabah 10:00
3 çilek
2 kaşık yoğurt
12:30
Süt nescafe
15:00
1 ıspanaklı fırın mücver
Domatesli semizotu salatası
18:00
Türk kahvesi 3-4 badem
19:30
Pırasa yoğurt
2 köfte
Köz kapya
1-2 çatal salata
22:00
Tarçın süt

Arkadaşlar tarçınlı süt kabızlığa neden olur mu bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…