- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.621
Ay bende oyle kuzum ya havalardan mi ki elim kolum kalkmiyo hic halim yok dışarı cikmak istiyorum havalar düzensizSchonerDuft SekerPancarii kizlar kizim cok huzursuz uyku yok hic durmuyor . Sirekli misafir agirliyorum her yanim agiriyor cok gerildim. Disariya cikmak istiyorum hava bir oyle bir boylee bahar depresyonu yasiyom sanirim.
Kolay gelsin canim ben kizim daha tam 1 buçuk yaşında bile degildi tuvaleti ogrettigimde 3 gunde ogrendi ama o 3 gun bana 3 sene gibi geldiKizlar ben sabit ciktim bgun birde oglana tuvalet egitimine basladim fazla yazamiyorum kusura bakmayin zor gecicek gibi cocuklari olanlar nasil olmustu sizin
Cok yorgun halsiz ve bitkinim bennnnnSlm kizlar cok yogun bir gun oluyor pek gelemedim bugun nasilsiniz bakalim
Yapmaaaaabenim frenlemem lazımiştahım çok açık pskilojik açlık içindeyim
Ben aksam size geliyom bunlari yemeeye kesin netÇok yiyesim var kızlar
Şimdi bebelere çikolatalı bademli kek pişiriyorum ev muhteşem koktu
Ispanaklı pastırmalı muffin kalıplarında mücverimsi bişey yaptım
Kıymalı sebzeli şehriye çorbaları var
Akşamada köfte patates yiyecekler
Peki ben ne yiicem bugün canım yanlış yanlış şeyler istiyor
yarım dilim kek ye 1 kase çorba iç , köfteden hüplet ıspanaklı mücverimsiden ye 1 tane sade soda iç birde bol salata daha ne yicen sayarken doydum dolu dolu menü. üstünede 15 dk spor yap kek için
kekten yeme bırak coouklar yesin
yarım kase çorba,mücver ve köfte tamam ohh mis
afiyet olsun canım
akşam bizdede köfte patates var bende sadece köfte ayran ve salata yicem
Canlarım teşekkür ederim şeker pancar hanımcım beklerim. Sana kestaneli hurmalı kakaolu ev çikolatası yaparım seversin senBen aksam size geliyom bunlari yemeeye kesin net
Ayyy bu yaz bende denemek istiyorum mayısta bir yaşına gircek erken olmaz dimiKolay gelsin canim ben kizim daha tam 1 buçuk yaşında bile degildi tuvaleti ogrettigimde 3 gunde ogrendi ama o 3 gun bana 3 sene gibi geldizor oluyo ama bi ogrendim mi bi daha bez istemiyolar hep pesinde dolandim sordum oyunla klozetine otutturdum cogu zaman haliya yapsada sonunda alıştı
Ayyy boyu hic sorma boyu:))benim boyum kuccuk 1,52 ben 65 olmak istiyorum ama bebek icin o kadar zamanım yok 74 falan bi dusuyum direk dr gidecegim..tebrik ederim bir 4 kilo daha versen olay tamamdır . senin boy kaç
İnşallah canim bu ay veremedim due birakacaktim diyetisyeni kendi bildigim karatay uyguluyacaktim..Allah tan gecen ayki kas kaybının kg olarak yakmisim evet dr iyi iyi ilgilendi saglik beslenme tup bebek icin hazırlıyor beni.bende elimden geleni yapiyorum spor yapmayan be spor bile yapıyorum nolur ki 4 kg cugu versemde dr gitsem ogunde gelirmi acep ahhcanım cok sevindm motivasyonunun geri gelmesine sen bozma moralini senin doktorun iyi anladıgım kadarıyla onunla güzel kilo vericeksnn
bnde cookk yogun ve yorgunum cnimcim yaCok yorgun halsiz ve bitkinim bennnnnhic yorulacak bisi de yapmiyom hic sevmiyom kendimi böyle sen napiyon kuzum
Benimkiler 1,5-2 yaş arası öğrendiler doktorumuz erken olursa ve öğrenemezse tekrar denemek için 4-6 ay geçmesini beklemek gerek demiştiAyyy bu yaz bende denemek istiyorum mayısta bir yaşına gircek erken olmaz dimiara ara lazimliga da oturtuyorum
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 bardak sütlü kahve
Öğle 2 kofte 1 dilim sebze graten yogurt salata
Ara 1 tane gofret
Aksam 1/2 lahmacun 1 yk tavuk salata ayran
Ara 1 avuc fıstık
Kizlar cok yorgunum hastayim atesim var
Bazen bende başka şeylere kızıp çocuklara bağırıyorum sonra çok üzülüyorumYa kizlar tuvalet eğitimi demisken ona benim kayinbabaninda ihtiyaci varcok sinirliyim cooook ve sinirimden ilk defa kızıma bağırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?