Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sağol canım aslında 3-4 aylıkken basladim lazimliga her seferde yapıyordu hatta buyuk tuvaletini sadece lazimliga yapıyordu sonra bi ara seyrek oturtmaya başlayınca unuttu tabi

Yapmaaaaa kilo aldikca daha kötü hissedersin
Keşke yapmasaydım o zaman ben diyete erken başladım sanırım
SchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta peynir maydonoz
Oglen kabak ve ceviz
Ikondo ananas ve kivi

Aksam kabak ve 3 ceviz
Merak ediyorum ne kadar gidecek
O çikolatandan bende istiyorum olur mu
Ayyy boyu hic sorma boyu:))benim boyum kuccuk 1,52 ben 65 olmak istiyorum ama bebek icin o kadar zamanım yok 74 falan bi dusuyum direk dr gidecegim..
Sana kilo konusunda kızıyorum yine sinirlendim sana 1 senedir takımdayım sen yerinde sayıyorsun. Şimdiye 65 olmuştun isteseydin kilo veremiyorum diyon hep aslında öyle bir şey yok sen kendini inandirmissin . Nisan 15e kadar 74e düşeceksin düşecem diceksin inanacaksın anlaştık mı?
Düşersin 5 kilo nedir ki
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 bardak sütlü kahve
Öğle 2 kofte 1 dilim sebze graten yogurt salata
Ara 1 tane gofret
Aksam 1/2 lahmacun 1 yk tavuk salata ayran
Ara 1 avuc fıstık

Kizlar cok yorgunum hastayim atesim var
Gofret yerine hurma kuru kayısı yeseydin keşke olmamış üstelik bebek düşünüyorsun
Tebrik ederim seni iradeni korumuş yenememişsin cızlı şeyler . Bitter yiyebilirsin kriz zamanların da kilo vermende destekler seni
Ya kizlar tuvalet eğitimi demisken ona benim kayinbabaninda ihtiyaci var cok sinirliyim cooook ve sinirimden ilk defa kızıma bağırdım
Ne oldu ki kuzum ya
Arkadaşlar tarçınlı süt kabızlığa neden olur mu bilginiz var mı
Bende kabızlık olmuyor süt içtiğimde

Ayy cok severim kahvemizle keyif yapariz
İyi yapmışsın yemedigine kekten canim supersin

Cok kasma o zaman kalori hesaplicam falan diye canim biraz kafan dağılsın kendine izin ver ama kilo almamaya çalıs
Rahata alışmak istemiyorum açıkçası su an dolapta yaş pasta sütlü irmik börek pide var yarın yok etmem lazım bunları ya da son kez gömüp toplamam lazım sabaha kadar düşünsem olur sanırım kendime bunu yapmamam lazım

Bugun naptin cok mu yedin kilo aldikca kendini daha kötü hissedeceksin diye korkuyorum biliyosun vermesi zor ama almaya geldi mi hizla aliyoz

Çok yemedim birşey de yapmadım beni anliyon dimi geçen nasıl olmuştuk salmıştık elimizde olmadan öyleyim hatta daha kötü .
Evet canim anliyorum ben kendimi kasmama karari almıştım o kriz donemlerimi atlatana kadar listeden izin al istersen biraz kafani dinle diyete odaklanmayi cok istedigini biliyorum ama elinde olmadan yapamicanı da biliyorum biraz zaman ver kendine

Listede değilim şükür zararım olurdu listeye. Öyle yapayım cumaya kadar izin verdim kendime sonra 20 gün şeker diyeti yapacam belki protein yaparım atarım kilomu zaten karnım davul gibi

Listede değilim şükür zararım olurdu listeye. Öyle yapayım cumaya kadar izin verdim kendime sonra 20 gün şeker diyeti yapacam belki protein yaparım atarım kilomu zaten karnım davul gibi
Siskinlige takilma canim normal bence ilaclardan falan olmustur biraz kilo düşüncesini kafandan silip rahatlat kendini sonra guzelce baslarsin

Bugunki menum

Kahvaltim
2 dilim beyaz ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Bir kase yogurt
1 dilim salam
2 tatli kasigi findik ezmesi

Ogle
Bir tabak yogurtlu makarna

Ara
10 badem
3 kuru kaysi

Ara 2 kurabiye

Aksam
3 kasik bulgur pilavi
Bir porsiyon hunkar begendi

Ara 1 kurabiye

Yok canım üstüne düş hemen ogrenir cocuklar yaşı büyüyünce lazimligi daha cok reddediyo erkenden ogrensin guzelce
İnşallah canım

Bide @dombilianne senin çocuklarda erkekti herhalde internette erkek çocuklara tuvalet eğitimi baba vermeli diye okudum bi yazıda ne dusunuyorsun gerci babalar surekli evde olamaz nasıl olacak o iş

Kiz kg veremiyorum diye kendimi kotu motivasyon etmiyorum vucudumu cozmeye calisiyorum cunku bu sefer gercektende elimden geleni yapiyorum ki suyumu spsporumu diyetimi uyguluyorumki ben diyetisyenin dedigini yaptimki sonucu aldim gecen ay kas yakmistim onu yag yakimina cevirmisim ben oyle hizli veremem veremiyorumda bu dogru saglikli dr gozetimde vermek istiyorum ustelik kanim dusuk kolestrol yuksek strese bagli seker var bunlara karsi ilacsiz zayiflamak istiyorum bebek için. .ha simdiyece tedavi olmadim kuzu maddi durumum yoktu o yuzden bekledim umursamadim kg yu simdi artik gelecek ay olsun yada diger ay rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman olcak bu nasip meselesi nasipte yoksa bisey engel bahane olur bunu diyetisyenede dedim ben cabaladikca geri adim gittim..lutfen beni sıkıştırmayin ben dr dediğini yaparak kg vercem saglikli yagdan gitsin geri gelmesin..buraya sık gelemiyorum ilgilenmem gereken iki cocuk ve ailem var yoksa hep aaklimdasiniz bana kizmayin motivasyonum dusmesin :)) kg vermek kolay olsaydi burda ne işim olurdu ancak birbirimizi anlayarak yorum yapalim inş. .misal cocuklu olanlarin diyet imtihani cok zor ama cocuksuz bekar arkadaslarin misafiri cok olmayanlarin diyeti daha kolay cunku diyetine engel kimse yok bana kimse dokunmasa yemek yapsamda zayiflasam :))) ahh herkesin intihani bunyesi evi disi farkli istee..

Hee dolmusumm epeyy bi yazim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…