- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.641
Arkadaşlar tarçınlı süt kabızlığa neden olur mu bilginiz var mı
Bazen bende başka şeylere kızıp çocuklara bağırıyorum sonra çok üzülüyorum
Nazar olmuştur canim olur böyle şeyler dikkat et sinirlerin gerilmis uzme kendini bir dahakine daha dikkatli olursun..Ya bugun yasadigim cinnet gibi biseydi yavrum ilk defa beni oyle gordu
Cok sağol canımBenimkiler 1,5-2 yaş arası öğrendiler doktorumuz erken olursa ve öğrenemezse tekrar denemek için 4-6 ay geçmesini beklemek gerek demişti
Bir de çocuğun hazır olup olmadığını anlarsınız. Mesela gece bezini ıslatmaz sabah uyandıktan sonra yapar. Gün içinde tuvaleti geldiğinde söyleme yada gösterme eğiliminde olur. Bu tip belirtilere yada lazımlığa ilgi duyup duymadığına dikkat etmek gerekiyor sanırım
Keşke yapmasaydım o zamanYapmaaaaakilo aldikca daha kötü hissedersin
Merak ediyorum ne kadar gidecekSchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta peynir maydonoz
Oglen kabak ve ceviz
Ikondo ananas ve kivi
Aksam kabak ve 3 ceviz
O çikolatandan bende istiyorum olur muCanlarım teşekkür ederim şeker pancar hanımcım beklerim. Sana kestaneli hurmalı kakaolu ev çikolatası yaparım seversin sen
Ama ben ve eşim bu akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt ve ızgara köfte biber domates yedik keki çocuklara bıraktım kokusunu içime
Haziran ayında yiicem inşallah
Sana kilo konusunda kızıyorum yine sinirlendim sana 1 senedir takımdayım sen yerinde sayıyorsun. Şimdiye 65 olmuştun isteseydin kilo veremiyorum diyon hep aslında öyle bir şey yok sen kendini inandirmissin . Nisan 15e kadar 74e düşeceksin düşecem diceksin inanacaksın anlaştık mı?Ayyy boyu hic sorma boyu:))benim boyum kuccuk 1,52 ben 65 olmak istiyorum ama bebek icin o kadar zamanım yok 74 falan bi dusuyum direk dr gidecegim..
Düşersin 5 kilo nedir kiİnşallah canim bu ay veremedim due birakacaktim diyetisyeni kendi bildigim karatay uyguluyacaktim..Allah tan gecen ayki kas kaybının kg olarak yakmisim evet dr iyi iyi ilgilendi saglik beslenme tup bebek icin hazırlıyor beni.bende elimden geleni yapiyorum spor yapmayan be spor bile yapıyorum nolur ki 4 kg cugu versemde dr gitsem ogunde gelirmi acep ahh
Gofret yerine hurma kuru kayısı yeseydin keşke olmamış üstelik bebek düşünüyorsunBugünkü yediklerim
Sabah 1 bardak sütlü kahve
Öğle 2 kofte 1 dilim sebze graten yogurt salata
Ara 1 tane gofret
Aksam 1/2 lahmacun 1 yk tavuk salata ayran
Ara 1 avuc fıstık
Kizlar cok yorgunum hastayim atesim var
Tebrik ederim seni iradeni korumuş yenememişsin cızlı şeyler . Bitter yiyebilirsin kriz zamanların da kilo vermende destekler seniBenim menüm şöyleydi ( aslında bugün canım çok tatlı istedi birde başım ağrıyor sanki yesem geçecek gibi hissediyorum)
Sabah 10:00
3 çilek
2 kaşık yoğurt
12:30
Süt nescafe
15:00
1 ıspanaklı fırın mücver
Domatesli semizotu salatası
18:00
Türk kahvesi 3-4 badem
19:30
Pırasa yoğurt
2 köfte
Köz kapya
1-2 çatal salata
22:00
Tarçın süt
Ne oldu ki kuzum yaYa kizlar tuvalet eğitimi demisken ona benim kayinbabaninda ihtiyaci varcok sinirliyim cooook ve sinirimden ilk defa kızıma bağırdım
Bende kabızlık olmuyor süt içtiğimdeArkadaşlar tarçınlı süt kabızlığa neden olur mu bilginiz var mı
Ayy cok severim kahvemizle keyif yaparizCanlarım teşekkür ederim şeker pancar hanımcım beklerim. Sana kestaneli hurmalı kakaolu ev çikolatası yaparım seversin sen
Ama ben ve eşim bu akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt ve ızgara köfte biber domates yedik keki çocuklara bıraktım kokusunu içime
Haziran ayında yiicem inşallah
Cok kasma o zaman kalori hesaplicam falan diye canim biraz kafan dağılsın kendine izin ver ama kilo almamaya çalısKeşke yapmasaydım o zamanben diyete erken başladım sanırım
Yok canım üstüne düş hemen ogrenir cocuklar yaşı büyüyünce lazimligi daha cok reddediyo erkenden ogrensin guzelceAyyy bu yaz bende denemek istiyorum mayısta bir yaşına gircek erken olmaz dimiara ara lazimliga da oturtuyorum
Rahata alışmak istemiyorum açıkçası su an dolapta yaş pasta sütlü irmik börek pide var yarın yok etmem lazım bunları ya da son kez gömüp toplamam lazım sabaha kadar düşünsem olur sanırımCok kasma o zaman kalori hesaplicam falan diye canim biraz kafan dağılsın kendine izin ver ama kilo almamaya çalıs
Bugun naptin cok mu yedinRahata alışmak istemiyorum açıkçası su an dolapta yaş pasta sütlü irmik börek pide var yarın yok etmem lazım bunları ya da son kez gömüp toplamam lazım sabaha kadar düşünsem olur sanırımkendime bunu yapmamam lazım
Çok yemedim birşey de yapmadım beni anliyon dimi geçen nasıl olmuştuk salmıştık elimizde olmadan öyleyim hatta daha kötüBugun naptin cok mu yedinkilo aldikca kendini daha kötü hissedeceksin diye korkuyorum biliyosun vermesi zor ama almaya geldi mi hizla aliyoz
Evet canim anliyorum ben kendimi kasmama karari almıştım o kriz donemlerimi atlatana kadar listeden izin al istersen biraz kafani dinle diyete odaklanmayi cok istedigini biliyorum ama elinde olmadan yapamicanı da biliyorum biraz zaman ver kendineÇok yemedim birşey de yapmadım beni anliyon dimi geçen nasıl olmuştuk salmıştık elimizde olmadan öyleyim hatta daha kötü.
Nazar olmuştur canim olur böyle şeyler dikkat et sinirlerin gerilmis uzme kendini bir dahakine daha dikkatli olursun..
Listede değilim şükür zararım olurdu listeye. Öyle yapayım cumaya kadar izin verdim kendime sonra 20 gün şeker diyeti yapacam belki protein yaparım atarım kilomu zaten karnım davul gibiEvet canim anliyorum ben kendimi kasmama karari almıştım o kriz donemlerimi atlatana kadar listeden izin al istersen biraz kafani dinle diyete odaklanmayi cok istedigini biliyorum ama elinde olmadan yapamicanı da biliyorum biraz zaman ver kendine
Siskinlige takilma canim normal bence ilaclardan falan olmustur biraz kilo düşüncesini kafandan silip rahatlat kendini sonra guzelce baslarsinListede değilim şükür zararım olurdu listeye. Öyle yapayım cumaya kadar izin verdim kendime sonra 20 gün şeker diyeti yapacam belki protein yaparım atarım kilomu zaten karnım davul gibi
İnşallah canımYok canım üstüne düş hemen ogrenir cocuklar yaşı büyüyünce lazimligi daha cok reddediyo erkenden ogrensin guzelce
@dombilianneİnşallah canım
Bide @dombilianne senin çocuklarda erkekti herhalde internette erkek çocuklara tuvalet eğitimi baba vermeli diye okudum bi yazıda ne dusunuyorsun gerci babalar surekli evde olamaz nasıl olacak o iş
Keşke yapmasaydım o zamanben diyete erken başladım sanırım
Merak ediyorum ne kadar gidecek
O çikolatandan bende istiyorum olur mu
Sana kilo konusunda kızıyorum yine sinirlendim sana 1 senedir takımdayım sen yerinde sayıyorsun. Şimdiye 65 olmuştun isteseydin kilo veremiyorum diyon hep aslında öyle bir şey yok sen kendini inandirmissin . Nisan 15e kadar 74e düşeceksin düşecem diceksin inanacaksın anlaştık mı?
Düşersin 5 kilo nedir ki
Gofret yerine hurma kuru kayısı yeseydin keşke olmamış üstelik bebek düşünüyorsun
Tebrik ederim seni iradeni korumuş yenememişsin cızlı şeyler . Bitter yiyebilirsin kriz zamanların da kilo vermende destekler seni
Ne oldu ki kuzum ya
Bende kabızlık olmuyor süt içtiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?