- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.661
Bu duygu cok iyi anlıyorum ben iki tup bebekten sonra boyle oldum ucuncuye salmadim verende rabbim vermeyende rabbim dedim kendimi tuttum ama ilaclar sayesin sistim kg aldim buraya geldimm..kendini salma toparlan bak seninde benimde olucak nasibimizde varsa inş...bu depresyon halinden kurtul hemen silkelen kendine bi mekuluyet bul kafani dagitacak..ooku sen okuyamusan annene esine okuttur vesveseyide alir..Çok yemedim birşey de yapmadım beni anliyon dimi geçen nasıl olmuştuk salmıştık elimizde olmadan öyleyim hatta daha kötü.
Bol bol Estağfurullah cek kendine ayetel kursi oku sinirlerin rahatlasin biliyorsan elemnesrah suresini oku kalbi genisletir ferahlatirEvet canim cok gerildim hemde ama bi 2 ay surer benim bu sinirim hayirlisi canim
Vala davul gibiyim ne giysem beli sıkıyor bacakları bol oluyor inmiyor da antibiyotik bitti şükür şimdi ilaç almıyorumSiskinlige takilma canim normal bence ilaclardan falan olmustur biraz kilo düşüncesini kafandan silip rahatlat kendini sonra guzelce baslarsin
Akşam bulgur öğlen makarna sabah beyaz ekmek üstüne kurabiye.......Bugunki menum
Kahvaltim
2 dilim beyaz ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Bir kase yogurt
1 dilim salam
2 tatli kasigi findik ezmesi
Ogle
Bir tabak yogurtlu makarna
Ara
10 badem
3 kuru kaysi
Ara 2 kurabiye
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
Bir porsiyon hunkar begendi
Ara 1 kurabiye
Icin rahatladı mıKiz kg veremiyorum diye kendimi kotu motivasyon etmiyorum vucudumu cozmeye calisiyorum cunku bu sefer gercektende elimden geleni yapiyorum ki suyumu spsporumu diyetimi uyguluyorumki ben diyetisyenin dedigini yaptimki sonucu aldim gecen ay kas yakmistim onu yag yakimina cevirmisim ben oyle hizli veremem veremiyorumda bu dogru saglikli dr gozetimde vermek istiyorum ustelik kanim dusuk kolestrol yuksek strese bagli seker var bunlara karsi ilacsiz zayiflamak istiyorum bebek için. .ha simdiyece tedavi olmadim kuzu maddi durumum yoktu o yuzden bekledim umursamadim kg yu simdi artik gelecek ay olsun yada diger ay rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman olcak bu nasip meselesi nasipte yoksa bisey engel bahane olur bunu diyetisyenede dedim ben cabaladikca geri adim gittim..lutfen beni sıkıştırmayin ben dr dediğini yaparak kg vercem saglikli yagdan gitsin geri gelmesin..buraya sık gelemiyorum ilgilenmem gereken iki cocuk ve ailem var yoksa hep aaklimdasiniz bana kizmayin motivasyonum dusmesin :)) kg vermek kolay olsaydi burda ne işim olurdu ancak birbirimizi anlayarak yorum yapalim inş. .misal cocuklu olanlarin diyet imtihani cok zor ama cocuksuz bekar arkadaslarin misafiri cok olmayanlarin diyeti daha kolay cunku diyetine engel kimse yok bana kimse dokunmasa yemek yapsamda zayiflasam :))) ahh herkesin intihani bunyesi evi disi farkli istee..
Hee dolmusumm epeyy bi yazim dedim :)
Zaten o ilaçlar yüzüne kilomuz bu kadar çıktıBu duygu cok iyi anlıyorum ben iki tup bebekten sonra boyle oldum ucuncuye salmadim verende rabbim vermeyende rabbim dedim kendimi tuttum ama ilaclar sayesin sistim kg aldim buraya geldimm..kendini salma toparlan bak seninde benimde olucak nasibimizde varsa inş...bu depresyon halinden kurtul hemen silkelen kendine bi mekuluyet bul kafani dagitacak..ooku sen okuyamusan annene esine okuttur vesveseyide alir..
Okurum kuzu allah razı olsun canımBol bol Estağfurullah cek kendine ayetel kursi oku sinirlerin rahatlasin biliyorsan elemnesrah suresini oku kalbi genisletir ferahlatirSchonerDuft sende muhakkak oku nesrah suresini cok faydasini gorursun..
Muhtemelen mevsimsel hepimiz aynı durumdayız tartıldın mı bugüngünaydın kızlar mevsimsel mi bilmiyorum bende de aşırı iştah var ay sonu reglim belki erken belirtiler başlamış olabilir hayırlısı bakalım
Günaydın kuzumgünaydıınnnnn
tartılmadım cnm akşam az bi tuvalete gittim karnım hala taşMuhtemelen mevsimsel hepimiz aynı durumdayız tartıldın mı bugün
Günaydın kuzum
bak bende öyleyim karnım taş parmaklar şiş ve dün fren yapamadım 200 gram gitmiş wcye odaklanmamak gerekli kimyonlu su içtin mi sabahtartılmadım cnm akşam az bi tuvalete gittim karnım hala taş
unttum onu limonlu sıcak su içtim cnm göbek şiş olunca odaklanıyorum işte ama bu kabakla gidecek inşallahbak bende öyleyim karnım taş parmaklar şiş ve dün fren yapamadım 200 gram gitmiş wcye odaklanmamak gerekli kimyonlu su içtin mi sabah
limonlu suda işe yarar fark etmezunttum onu limonlu sıcak su içtim cnm göbek şiş olunca odaklanıyorum işte ama bu kabakla gidecek inşallah
maşallah cnm benim de haftaya tam cumaya filan denk geliyor lahana çorbası yapıcam inş regle rağmen gidergünaydın kızlar bende şimdi adet oldum sinirim stresimde onunla birlikte gider inşallah
bu arada adet dönemim olmasına rağmen eksideyimm yuppii
maşallah cnm benim de haftaya tam cumaya filan denk geliyor lahana çorbası yapıcam inş regle rağmen gider
tadı güzel demi korkuyorum tadından ama etkili olacağına inanıyorumbende tatil dönüşü haftası yapacam 5 gün yine ne kadar dikkat ederim desemde burda ki gibi kendim yemek yapamayabilirim ama lahanayla toparlarım
tadı güzel demi korkuyorum tadından ama etkili olacağına inanıyorum
oo süpersin valla . şu lahana tarifini tekrar alayım mı senden acabagünaydın kızlar bende şimdi adet oldum sinirim stresimde onunla birlikte gider inşallah
bu arada adet dönemim olmasına rağmen eksideyimm yuppii
oo süpersin valla . şu lahana tarifini tekrar alayım mı senden acaba
ben 1 gün yapacam 2.ci gün beni bozarya her kilo vermemi lahanaya bağlamasak mıbir hafta yaptım sadece ama 7 li rakamları görmüyorum ya çook mutluyum
ben 1 gün yapacam 2.ci gün beni bozarsen irdeli gidiyorsun ya. bugün kaç çıktın
yapamam öyle içinde kereviz vardı yanlış hatırlamıyorsambir günde ne etkisini göreceksin ki yapmışken benim gibi 5 gün yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?