Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok yemedim birşey de yapmadım beni anliyon dimi geçen nasıl olmuştuk salmıştık elimizde olmadan öyleyim hatta daha kötü .
Bu duygu cok iyi anlıyorum ben iki tup bebekten sonra boyle oldum ucuncuye salmadim verende rabbim vermeyende rabbim dedim kendimi tuttum ama ilaclar sayesin sistim kg aldim buraya geldimm..kendini salma toparlan bak seninde benimde olucak nasibimizde varsa inş...bu depresyon halinden kurtul hemen silkelen kendine bi mekuluyet bul kafani dagitacak..ooku sen okuyamusan annene esine okuttur vesveseyide alir..

Evet canim cok gerildim hemde ama bi 2 ay surer benim bu sinirim hayirlisi canim
Bol bol Estağfurullah cek kendine ayetel kursi oku sinirlerin rahatlasin biliyorsan elemnesrah suresini oku kalbi genisletir ferahlatir SchonerDuft sende muhakkak oku nesrah suresini cok faydasini gorursun..

Siskinlige takilma canim normal bence ilaclardan falan olmustur biraz kilo düşüncesini kafandan silip rahatlat kendini sonra guzelce baslarsin
Vala davul gibiyim ne giysem beli sıkıyor bacakları bol oluyor inmiyor da antibiyotik bitti şükür şimdi ilaç almıyorum
Akşam bulgur öğlen makarna sabah beyaz ekmek üstüne kurabiye.......
Icin rahatladı mı ben aynı şekilde kendime de kızıyorum bende halen 7lerde cirit atıyorum . Motive çok önemli az gitsin kalıcı gitsin dediğin gibi hadi bakalım.
Zaten o ilaçlar yüzüne kilomuz bu kadar çıktı . Kendime cumaya kadar süre verdim bakalım . Vesvese değilde çok korkuyorum bu ara akşam özellikle bol bol okuyorum ayet-el kürsü besmelem eksik olmaz ama yetmiyor
Bol bol Estağfurullah cek kendine ayetel kursi oku sinirlerin rahatlasin biliyorsan elemnesrah suresini oku kalbi genisletir ferahlatir SchonerDuft sende muhakkak oku nesrah suresini cok faydasini gorursun..
Okurum kuzu allah razı olsun canım

bak bende öyleyim karnım taş parmaklar şiş ve dün fren yapamadım 200 gram gitmiş wcye odaklanmamak gerekli kimyonlu su içtin mi sabah
unttum onu limonlu sıcak su içtim cnm göbek şiş olunca odaklanıyorum işte ama bu kabakla gidecek inşallah

günaydın kızlar bende şimdi adet oldum sinirim stresimde onunla birlikte gider inşallah

bu arada adet dönemim olmasına rağmen eksideyimm yuppii
maşallah cnm benim de haftaya tam cumaya filan denk geliyor lahana çorbası yapıcam inş regle rağmen gider

maşallah cnm benim de haftaya tam cumaya filan denk geliyor lahana çorbası yapıcam inş regle rağmen gider

bende tatil dönüşü haftası yapacam 5 gün yine ne kadar dikkat ederim desemde burda ki gibi kendim yemek yapamayabilirim ama lahanayla toparlarım

bende tatil dönüşü haftası yapacam 5 gün yine ne kadar dikkat ederim desemde burda ki gibi kendim yemek yapamayabilirim ama lahanayla toparlarım
tadı güzel demi korkuyorum tadından ama etkili olacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…