- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.681
yapamam öyle içinde kereviz vardı yanlış hatırlamıyorsam
ya çok iyisin bak gaza geldim 68 deyincesen katma kerevizi o zaman onsuzda olur
bu arada 68.3 olmuşum-500 üm
günaydın kuzum nasılsıngünaydın kızlarr
ya çok iyisin bak gaza geldim 68 deyince
öyle yaparım ben
tamam kuzum indireyim bende cumadan itibaren kullancam inşallahhEvet kuzum fat loss yazan yere gore alcan kalorini ben diyetkolik uygulamasini kullanıyorum
bu menüye de kilo veremezsenSchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta peynir maydonoz
Oglen kabak ve ceviz
Ikondo ananas ve kivi
Aksam kabak ve 3 ceviz
gofretBugünkü yediklerim
Sabah 1 bardak sütlü kahve
Öğle 2 kofte 1 dilim sebze graten yogurt salata
Ara 1 tane gofret
Aksam 1/2 lahmacun 1 yk tavuk salata ayran
Ara 1 avuc fıstık
Kizlar cok yorgunum hastayim atesim var
Benim menüm şöyleydi ( aslında bugün canım çok tatlı istedi birde başım ağrıyor sanki yesem geçecek gibi hissediyorum)
Sabah 10:00
3 çilek
2 kaşık yoğurt
12:30
Süt nescafe
15:00
1 ıspanaklı fırın mücver
Domatesli semizotu salatası
18:00
Türk kahvesi 3-4 badem
19:30
Pırasa yoğurt
2 köfte
Köz kapya
1-2 çatal salata
22:00
Tarçın süt
kaç kilo oldun kuzumRahata alışmak istemiyorum açıkçası su an dolapta yaş pasta sütlü irmik börek pide var yarın yok etmem lazım bunları ya da son kez gömüp toplamam lazım sabaha kadar düşünsem olur sanırımkendime bunu yapmamam lazım
hiç olmamışBugunki menum
Kahvaltim
2 dilim beyaz ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Bir kase yogurt
1 dilim salam
2 tatli kasigi findik ezmesi
Ogle
Bir tabak yogurtlu makarna
Ara
10 badem
3 kuru kaysi
Ara 2 kurabiye
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
Bir porsiyon hunkar begendi
Ara 1 kurabiye
iyiyim kuzum sen nasılsıngünaydın kuzum nasılsın
bu nasıl menüBugunki menum
Kahvaltim
2 dilim beyaz ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Bir kase yogurt
1 dilim salam
2 tatli kasigi findik ezmesi
Ogle
Bir tabak yogurtlu makarna
Ara
10 badem
3 kuru kaysi
Ara 2 kurabiye
Aksam
3 kasik bulgur pilavi
Bir porsiyon hunkar begendi
Ara 1 kurabiye
valla sıkıcam ama cumaya kadar serbestim sonra ona göre hedef belirlerim nisan sonuna kadar 67yi göreyim bana yeter. tiril tiril elbiseler giymek istiyorum öncelikleya bak kuzum yap sen dediğimi 77 lerden 68 lere geldim 2.5 ayda sıkalım biraz dişimizi yaza az kaldı mom jeanler, beli açık tişörtler bizi bekler
dün 71,20 bugün 71 çıktım ama şişim insin birden gidecektamam kuzum indireyim bende cumadan itibaren kullancam inşallahh
cuma inşallah + çıkmam
bu menüye de kilo veremezsen
gofretakşamki lahmacunu 2 sandım bi an
3 e kadar kendini çok aç bırakmışsın beğenmedim o yüzden canın tatlı istiyordur muhtemelen
kaç kilo oldun kuzum
hiç olmamışsabah beyaz ekmeği hadi yedin öğlen makarna akşam bulgur bide kurabiye
iyiyim bende dünü atlattım şüküriyiyim kuzum sen nasılsın
iyi kuzum çok artıda değilsin gider kiloyu takmadığın zamanlarda güzel gidiyorvalla sıkıcam ama cumaya kadar serbestim sonra ona göre hedef belirlerim nisan sonuna kadar 67yi göreyim bana yeter. tiril tiril elbiseler giymek istiyorum öncelikle
dün 71,20 bugün 71 çıktım ama şişim insin birden gidecek
iyiyim bende dünü atlattım şükürrhatladım
güzel geçti ben sadece sofrayı kurdum kalanı kuzenim yaptı çocuklar 2 defa orkidemi döktüiyi kuzum çok artıda değilsin gider kiloyu takmadığın zamanlarda güzel gidiyor
nasıl geçti
iyi sen yorulmadıysangüzel geçti ben sadece sofrayı kurdum kalanı kuzenim yaptı çocuklar 2 defa orkidemi döktükurtulmak istiyordum kurtulamadım ev cız dolu yanlız onları yok etmem lazım
BİR kısmını getirdim bir kısmını evde bıraktım pide yapmış eşim onları difrize attım börekleri burya pasta taşıyamadım dolmuş ile geldim olmazsa görevliye veririm çocuklar yer ya da komşulara dağıtırım az aziyi sen yorulmadıysanorkideden mi kurtulmak istiyodun büroya getirsene kuzu orda yenir bence sen de yersin belki ama 1 öğün yersin biter gider
menünü yeni gördüm akşam toparlamışsın afiyet olsunKizlar bugunku menum
Sabah musli
Oglen 4yk yogurtlu kabak yemegi
Ara 1 muz
3 tane patates koftesi
1 kornison tursu
Aksam ezogelin corba
2 kasik Mantar sote
Salata
heh dağıt dağıt evde durmasın tehlikeliBİR kısmını getirdim bir kısmını evde bıraktım pide yapmış eşim onları difrize attım börekleri burya pasta taşıyamadım dolmuş ile geldim olmazsa görevliye veririm çocuklar yer ya da komşulara dağıtırım az az. ya açmadı bu sene orkidem gıcık oldum ona
suyu dibinden vereceksin loş ortam gerekli nemi severmiş birde seveceksin sürekliheh dağıt dağıt evde durmasın tehlikelibizim büroda da var açmıştı 4 tane ama şimdi kurudu dökülüyor hiç bilmiyorum bakımını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?