Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet kuzum fat loss yazan yere gore alcan kalorini ben diyetkolik uygulamasini kullanıyorum
tamam kuzum indireyim bende cumadan itibaren kullancam inşallahh
cuma inşallah + çıkmam

SchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta peynir maydonoz
Oglen kabak ve ceviz
Ikondo ananas ve kivi

Aksam kabak ve 3 ceviz
bu menüye de kilo veremezsen

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 bardak sütlü kahve
Öğle 2 kofte 1 dilim sebze graten yogurt salata
Ara 1 tane gofret
Aksam 1/2 lahmacun 1 yk tavuk salata ayran
Ara 1 avuc fıstık

Kizlar cok yorgunum hastayim atesim var
gofret akşamki lahmacunu 2 sandım bi an

3 e kadar kendini çok aç bırakmışsın beğenmedim o yüzden canın tatlı istiyordur muhtemelen

kaç kilo oldun kuzum

hiç olmamış sabah beyaz ekmeği hadi yedin öğlen makarna akşam bulgur bide kurabiye

bu nasıl menü
bide aday listesindesin en dikkat etmen gerekne zamanda böyle menülerle nasıl gelirsin

dünkü menümm

iftar
1 kase mercimek
1 tane ton balığı yağıylan yedim wcye çıkartır belki diye
2 dilim kadar ekmek

şekersiz nescafe

sahur
2 yumurtadan omlet
7 8 topik peynir

su 2 lt
ve cumadan beri wcye cıkamıyorum inşallah + çıkmam bide ezan 7 30 a doğru okunuyo

ya bak kuzum yap sen dediğimi 77 lerden 68 lere geldim 2.5 ayda sıkalım biraz dişimizi yaza az kaldı mom jeanler, beli açık tişörtler bizi bekler
valla sıkıcam ama cumaya kadar serbestim sonra ona göre hedef belirlerim nisan sonuna kadar 67yi göreyim bana yeter. tiril tiril elbiseler giymek istiyorum öncelikle
dün 71,20 bugün 71 çıktım ama şişim insin birden gidecek
iyiyim kuzum sen nasılsın
iyiyim bende dünü atlattım şükür rhatladım

iyi kuzum çok artıda değilsin gider kiloyu takmadığın zamanlarda güzel gidiyor
nasıl geçti

güzel geçti ben sadece sofrayı kurdum kalanı kuzenim yaptı çocuklar 2 defa orkidemi döktü kurtulmak istiyordum kurtulamadım ev cız dolu yanlız onları yok etmem lazım
iyi sen yorulmadıysan orkideden mi kurtulmak istiyodun büroya getirsene kuzu orda yenir bence sen de yersin belki ama 1 öğün yersin biter gider

iyi sen yorulmadıysan orkideden mi kurtulmak istiyodun büroya getirsene kuzu orda yenir bence sen de yersin belki ama 1 öğün yersin biter gider
BİR kısmını getirdim bir kısmını evde bıraktım pide yapmış eşim onları difrize attım börekleri burya pasta taşıyamadım dolmuş ile geldim olmazsa görevliye veririm çocuklar yer ya da komşulara dağıtırım az az . ya açmadı bu sene orkidem gıcık oldum ona

heh dağıt dağıt evde durmasın tehlikeli bizim büroda da var açmıştı 4 tane ama şimdi kurudu dökülüyor hiç bilmiyorum bakımını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…