Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

suyu dibinden vereceksin loş ortam gerekli nemi severmiş birde seveceksin sürekli
suyu döküyorum dibinden çıkıyo nasıl çözüm bulabilirim camın kenarında duruyo birebir güneş ısığı görmüyor sanırım severim onda sıkıntı yok inşallah açar yine

ay bizde dün onu konuşuyoruz valla kaldı 5 ay tamı tamına nisan sonu nişanlım gelecek sonrası zaten ramazan nasıl geçtiğini hiç anlamıcaz gibi geliyo 5 ay kaldı ama ortada daha hiç bişey yok

ben de akşam çok az çıktım tuvalaete karnım taş hala

derin bir kaba koy hani yemek söylüyorsunuz ya dışardan şefaf kap oluyor onun gbi birşey olur onun içine su koy kendi çeker . seneye tekrar açar hemen açmaz artık
evet 5 ayda 5 kilo verirsen gelinliğin istediğin gibi olur üstüne

özellikle göbek yağları için ne önerirsiniz kızlar limon suyu içiyorum arada ama pek etki etmiyor sanki

poncikbirgelincik aynen cnm bu menüyle de gitmezse ağlarım artık sporlarımı da gördün demi dün yapmadım ama bugün yapıcam
takipteyim kuzum bende geçen hafta spor yaptım ama veremedim inşallah sen verirsin beslenmen dünkü simit hariç

ben de akşam çok az çıktım tuvalaete karnım taş hala
aynen benimde öyle bu sabah 62.3 çıktım ama sahur da yapıyorum onun da etkisi vardır perşembe akşam sahur olmayacak cuma inşallah eksi çıkarım yaaa
tamam kuzum öyle yapayım inşallah seneye acar
ah ben o 5 kiloyu hiç kendimi sıkmadan 2 ayda veririm de benim hayalim 56 57 sonrasında da balayı düğün derken 60 ı geçmeyeyim yeter

Canim benim hakim ol kendine sakin bi hata yapma seni cok iyi anliyirum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…