- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.701
suyu döküyorum dibinden çıkıyo nasıl çözüm bulabilirimsuyu dibinden vereceksin loş ortam gerekli nemi severmiş birde seveceksin sürekli
ay bizde dün onu konuşuyoruz valla kaldı 5 ay tamı tamına nisan sonu nişanlım gelecek sonrası zaten ramazan nasıl geçtiğini hiç anlamıcaz gibi geliyo
Vala davul gibiyim ne giysem beli sıkıyor bacakları bol oluyor inmiyor da antibiyotik bitti şükür şimdi ilaç almıyorum
Akşam bulgur öğlen makarna sabah beyaz ekmek üstüne kurabiye.......
Icin rahatladı mıben aynı şekilde kendime de kızıyorum bende halen 7lerde cirit atıyorum . Motive çok önemli az gitsin kalıcı gitsin dediğin gibi hadi bakalım.
Zaten o ilaçlar yüzüne kilomuz bu kadar çıktı. Kendime cumaya kadar süre verdim bakalım . Vesvese değilde çok korkuyorum bu ara akşam özellikle bol bol okuyorum ayet-el kürsü besmelem eksik olmaz ama yetmiyor
Okurum kuzu allah razı olsun canım
Haklisinbu nasıl menü
bide aday listesindesin en dikkat etmen gerekne zamanda böyle menülerle nasıl gelirsin
oo süper izne ayrılmasaydın keşkesen katma kerevizi o zaman onsuzda olur
bu arada 68.3 olmuşum-500 üm
ben de akşam çok az çıktım tuvalaete karnım taş haladünkü menümm
iftar
1 kase mercimek
1 tane ton balığı yağıylan yedimwcye çıkartır belki diye
2 dilim kadar ekmek
şekersiz nescafe
sahur
2 yumurtadan omlet
7 8 topik peynir
su 2 lt
ve cumadan beri wcye cıkamıyorum inşallah + çıkmam bide ezan 7 30 a doğru okunuyo
derin bir kaba koy hani yemek söylüyorsunuz ya dışardan şefaf kap oluyor onun gbi birşey olur onun içine su koy kendi çeker . seneye tekrar açar hemen açmaz artıksuyu döküyorum dibinden çıkıyo nasıl çözüm bulabilirimcamın kenarında duruyo birebir güneş ısığı görmüyor sanırım severim onda sıkıntı yok inşallah açar yine
ay bizde dün onu konuşuyoruz valla kaldı 5 ay tamı tamına nisan sonu nişanlım gelecek sonrası zaten ramazan nasıl geçtiğini hiç anlamıcaz gibi geliyo5 ay kaldı ama ortada daha hiç bişey yok
oo süper izne ayrılmasaydın keşke
biz seni bu hafta ayıracaz sen ne zaman gidiyorsun memleketedoğum cuma oldu için gelemeyebilirim canım kilo bildirimine
özellikle göbek yağları için ne önerirsiniz kızlar limon suyu içiyorum arada ama pek etki etmiyor sanki
onu es geçelim tadı çok kötü ya onunakşam yoğurt limon pul biberimi denesek acaba
biz seni bu hafta ayıracaz sen ne zaman gidiyorsun memlekete
onu es geçelim tadı çok kötü ya onun
heyecan var mı ? kvler memlekete mi dönüyorlaryarın sabah gidiyorum canım
15 gün çok değil mi ?ya evet kötü biraz ama ben bi 15 gün yapmayı düşünüyorum
heyecan var mı ? kvler memlekete mi dönüyorlar
15 gün çok değil mi ?
takipteyim kuzum bende geçen hafta spor yaptım ama veremedim inşallah sen verirsin beslenmen dünkü simit hariçponcikbirgelincik aynen cnm bu menüyle de gitmezse ağlarım artık sporlarımı da gördün demi dün yapmadım ama bugün yapıcam
aynen benimde öyle bu sabah 62.3 çıktım ama sahur da yapıyorum onun da etkisi vardır perşembe akşam sahur olmayacak cuma inşallah eksi çıkarım yaaaben de akşam çok az çıktım tuvalaete karnım taş hala
tamam kuzum öyle yapayım inşallah seneye acarderin bir kaba koy hani yemek söylüyorsunuz ya dışardan şefaf kap oluyor onun gbi birşey olur onun içine su koy kendi çeker . seneye tekrar açar hemen açmaz artık
evet 5 ayda 5 kilo verirsen gelinliğin istediğin gibi olur üstüne
Canim benim hakim ol kendine sakin bi hata yapma seni cok iyi anliyirum suanÇok yiyesim var kızlar
Şimdi bebelere çikolatalı bademli kek pişiriyorum ev muhteşem koktu
Ispanaklı pastırmalı muffin kalıplarında mücverimsi bişey yaptım
Kıymalı sebzeli şehriye çorbaları var
Akşamada köfte patates yiyecekler
Peki ben ne yiicem bugün canım yanlış yanlış şeyler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?