Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım görümcem var onlara gidecekler, çook heyecanlıyım hemde

15 günde fayda ediyorsa anca belli olur canım ben bi deneyim bakalım
yaap sen cidi fark varsa zorlarım bende kendimi zorlarım canım
55 bile olursun sen bence

İnşallah canım

Bide @dombilianne senin çocuklarda erkekti herhalde internette erkek çocuklara tuvalet eğitimi baba vermeli diye okudum bi yazıda ne dusunuyorsun gerci babalar surekli evde olamaz nasıl olacak o iş
Canımsın baba vermeli bu eğitimi katılıyorum
Büyük oğlan babasının desteğiyle öğrenmişti 2 numara da abisinin erkek çocuklar babadan çok etkileniyor
Sürekli evde olup takip etmesine hiç gerek yok 1 pazar gününü evde geçirip birlikte çocuğunuza destek olursanız devamında hep tuvalete gitmek ister zaten

poncikbirgelincik canim benim pazartesi sali ve bugün 45 dakika tempolu yürüyüsüm var bide buaksam pilates kursum var 60 dakika...
Buhafta yine cok az spor yaptim acayip ypgun bi sekilde calisiyorum eve geldlim gibi resmen kendimi yataga atip bidiaha kalkmiyorum

@aaadddaaa segus nasılsınız kızlar size denk gelemedim ne zamandır
Iim canim sen nasilsin. Ben az az ugruyorum hergun ama beslnmeme olabildigince dikkat etmeye calisiyorum bu ara yogunum bide gelenim gidenim oluyo hafta ici hafta sonlarida biz cikiyoruz is yerindede yogunluk var bu ara boyle gıdıyo sporda yapamıyorum cok anca oglen arası odamda sumo squat yapıyorum az az

yaap sen cidi fark varsa zorlarım bende kendimi zorlarım canım

55 bile olursun sen bence

olurum daa maximum 57 olcam düğüne kadar 55 altını zaten istemem

tamma canım platesini de yazdım
ah keşke bende yoğun olsam ya patlıyorum sıkıntıdan

o yoğunluk bende de var pazartesi bitecek inşallah . menülerini yazmaya çalış olası kaçamağı engellersin . buki wcye gittiğinizde 20 sumo squat yapın fikrini vermişti aklına olsun
olurum daa maximum 57 olcam düğüne kadar 55 altını zaten istemem

tamma canım platesini de yazdım
ah keşke bende yoğun olsam ya patlıyorum sıkıntıdan
düğüne ne kaldı poncik 5 aycık hemen geçer gider sabitleme süreni de hesapl kuzum

Gunde 20 kere cis yaptimi peki ilk gunler ilk 3 gun

aslında canım cok abur cubur ıstıyo saglıklı tatlıs tarıflerınız varmı

mayısın 16 sı ramazan kuzum ramazana kadar 58 olmak istiyorum ramazanda kilo veremiyorum almayayım da vermeyeyimde koruyayım yeter bayram sonrasında da 1-2 kg daha veririm tamam

3 e kadar kendini çok aç bırakmışsın beğenmedim o yüzden canın tatlı istiyordur muhtemelen
Gerçekten canım çok tatlı istiyor başım ağrıyor zor duruyorum. Ama 3 e kadar hatta 5 e kadar zorlanmıyorum sonrası zor geliyor. Akşamları kendimi hiçbirşey yememiş gibi hissediyorum. 2 aydır hiç kola ambalajlı ürün yemedim ama canım hala çok kola istiyor özellikle akşam yemeği sırası ve sonrasında
Gerçekten çok zorlanıyorum kilolu olmaktan utanıyorum kendimle hiç barışık değilim yoksa şimdi lıkır lıkır kola içicem.

aslında canım cok abur cubur ıstıyo saglıklı tatlıs tarıflerınız varmı
SekerPancarii bu konu da uzman ona danış bence güzel sağlıklı tarifleri var
mayısın 16 sı ramazan kuzum ramazana kadar 58 olmak istiyorum ramazanda kilo veremiyorum almayayım da vermeyeyimde koruyayım yeter bayram sonrasında da 1-2 kg daha veririm tamam
bundan daha güzel plan olmaz belki bnde tutarım tutabilirsem tansiyon oynamaz ise eğer

kuzum nefsin için zerodan içsenn ya da sade soda içmeye alış sonra zaten kola sana lezzetsiz geliyor . tatlı krizlerin için bitter çikolata al 1 minik kare ye yada tarçınlı süt ya da pekmez yada hurma

kuzum nefsin için zerodan içsenn ya da sade soda içmeye alış sonra zaten kola sana lezzetsiz geliyor . tatlı krizlerin için bitter çikolata al 1 minik kare ye yada tarçınlı süt ya da pekmez yada hurma
Canım nescafe içerken 1 yada 2 tane takita zero küp şeker kullanıyorum tatlandırmadan içemiyorum o yüzden birde zero kola içmemeliyim diye düşündüm.
2 hafta önce hurma ceviz fındık kuru kayısı gibi şeylerin kilo vermemi engellediğini farkettim. (Belki de başka bir hata yaptım ama faturayı kuru meyve ve kuruyemişlere kestim) bugün süte tarçınla birlikte kakao katmayı planlıyorum.

segus canım benim çocuklara yaptığım bir tarifim var ama içinde kestane var karbonhidrat değeri yüksek tercih edersen çok lezzetli
10-15 adet haşlanmış soyulmuş kestane
6-7 hurma (hurmayıda biraz sıcak suda bekletebilirsin)
Ezilmiş badem yada fındık( ben irmik kadar küçültüyorum)
Hepsini rondodan geçirip ceviz büyüklüğünde toplar yapıp üzerine kakao Hindistan cevizi Antep fıstığı artık evde ne varsa onunla süslüyorum

tatlandırıcıyı bıraksan nasıl olur dicem de vazgeçmek çok zor biliyorum ama sağlıksız . bitter kare ye . kuruyemişlerden sayılı yemen greekli fazla yediysen ondan olabilir

canım senin yanlışın kahvaltını güzelce yapmamakta bence, sabah kalkıp yumurta domates peynir zeytin vs dolu dolu bi kahvaltını etsen. Hatta doymuyorsan tb ekmeği de ye öncelikle o açlık ve diyet psikolojisinden çık sonra zaten canın tatlı falan istemeyecek çok çok isterse 10 günde bir yarım porsiyon sütlü tatlı yiyebilirsin bi zararı olmaz ama menülerini düzene sok fazla yemiyorsun ama az yiyosun sabah yoğurt bana göre hiç doyurucu değil ben o kadar saat dayanamam bi yoğurtla

SekerPancarii bu konu da uzman ona danış bence güzel sağlıklı tarifleri var

bundan daha güzel plan olmaz belki bnde tutarım tutabilirsem tansiyon oynamaz ise eğer
zorlama kendini kuzum tutabiliyorsan tutarsın ay inşallah gerçekleştirebilirim planlarımı kazandıbımı hala yiyemedim dolapta duruyor canım istemiyor iftardan sonra dayanabilirsem cuma akşam yerim yarısını

Birde kabak tatlısı tarifi yollayım size akşam da eşime yapayım
1 dilim kabak küpler halinde doğrayalım
1 bardak portakal suyu
2-3 kuru incir 3-4 kuru kayısı
1 kabuk tarçın ve karanfil ile kısık ateşte yumuşayana kadar pişirelim
Üzerine 1 kaşık pekmez Hindistan cevizi fındık nasıl tercih ederseniz
Afiyet olsun

Yemeye korkar oldum canım ya bi kez daha düzenleyeyim menülerimi birde ben kahvaltıdan sonra bebeklerin yanında 1-2 saat yatıyorum uyumasam bile. O yüzden kahvaltı öğününü küçük tutmaya çalışıyorum ama sonrası zor oluyor

aa nekadar guzel kendımede yaparım oglusum buyuyunce onada yaparım saglıklı gercekten tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…