- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.741
Yok kuzum o kadar yaptigini hatırlamiyorum cok su iciyosa senin minis belki ondan cok yapiyodurGunde 20 kere cis yaptimi peki ilk gunler ilk 3 gun
Diyet günlüklerinde keyifli diyetler diye konum var kuzum oraya bakabilirsin degisik tarifler varaa nekadar guzel kendımede yaparım oglusum buyuyunce onada yaparım saglıklı gercekten tesekkurler
yaparsın karalı gördüm seni . yarısını ye yrısını annene gönder o da yapıyor halen diyet dimicanım senin yanlışın kahvaltını güzelce yapmamakta bence, sabah kalkıp yumurta domates peynir zeytin vs dolu dolu bi kahvaltını etsen. Hatta doymuyorsan tb ekmeği de ye öncelikle o açlık ve diyet psikolojisinden çık sonra zaten canın tatlı falan istemeyecek çok çok isterse 10 günde bir yarım porsiyon sütlü tatlı yiyebilirsin bi zararı olmaz ama menülerini düzene sok fazla yemiyorsun ama az yiyosun sabah yoğurt bana göre hiç doyurucu değil ben o kadar saat dayanamam bi yoğurtla
zorlama kendini kuzum tutabiliyorsan tutarsın ay inşallah gerçekleştirebilirim planlarımıkazandıbımı hala yiyemedim dolapta duruyor canım istemiyor iftardan sonra dayanabilirsem cuma akşam yerim yarısını
Oğluşuna yaparken içine azıcık hindistan cevizi yağı koy canımaa nekadar guzel kendımede yaparım oglusum buyuyunce onada yaparım saglıklı gercekten tesekkurler
tamam hemen bakıyorum canımDiyet günlüklerinde keyifli diyetler diye konum var kuzum oraya bakabilirsin degisik tarifler var
evet annem hayatta yarım kazandibi yemez o çok iradeli 10 kg verdi bir ay oldu olacak şuan durmuş kilo vermesi üzülüyodu ama çok canı istese catalın ucuyla bakıyo sadece hiç bi kuvvet yediremiyoyaparsın karalı gördüm seni . yarısını ye yrısını annene gönder o da yapıyor halen diyet dimi
bundan sende yiyebilirsin aslında minik dilimciksegus canım benim çocuklara yaptığım bir tarifim var ama içinde kestane var karbonhidrat değeri yüksek tercih edersen çok lezzetli
10-15 adet haşlanmış soyulmuş kestane
6-7 hurma (hurmayıda biraz sıcak suda bekletebilirsin)
Ezilmiş badem yada fındık( ben irmik kadar küçültüyorum)
Hepsini rondodan geçirip ceviz büyüklüğünde toplar yapıp üzerine kakao Hindistan cevizi Antep fıstığı artık evde ne varsa onunla süslüyorum
8 ayımız yenı bıttıOğluşuna yaparken içine azıcık hindistan cevizi yağı koy canım
Ne kadarlık senin yakışıklı oğlun
annen kadar olamıyokevet annem hayatta yarım kazandibi yemez o çok iradeli 10 kg verdi bir ay oldu olacak şuan durmuş kilo vermesi üzülüyodu ama çok canı istese catalın ucuyla bakıyo sadece hiç bi kuvvet yediremiyo
olamıyok vallaannen kadar olamıyok
kabağı ölçülü mü yiyorsun yoksa doyana kdar mıkızlar diğer takımlarda da var kabak detoksu yapanlar benimki sonuçlansın bakalım hepiniz yapın iyi giderse öyle aman aman açlık yok tadı da güzel
nasıl bişey canım haftaya bende mi yapsamkızlar diğer takımlarda da var kabak detoksu yapanlar benimki sonuçlansın bakalım hepiniz yapın iyi giderse öyle aman aman açlık yok tadı da güzel
cnm dün 4 tane yaptım ikiye böldüm bgn de 4yaptım ama kabaklar küçücüktü az bişey oldu birazını da eşim aldı biraz da yoğurt bence az çok önemli değil ne kadar kalorisi var kikabağı ölçülü mü yiyorsun yoksa doyana kdar mı
kalori 150 gr 29 kalori canım yoğurt sınırsız mı ?cnm dün 4 tane yaptım ikiye böldüm bgn de 4yaptım ama kabaklar küçücüktü az bişey oldu birazını da eşim aldı biraz da yoğurt bence az çok önemli değil ne kadar kalorisi var ki
valla ben 4 5 kaşık koydumkalori 150 gr 29 kalori canım yoğurt sınırsız mı ?
yap cnm kahvaltı 2yumurta peynir maydonoznasıl bişey canım haftaya bende mi yapsam
4 yk öğlen + 4 yk akşam şeklinde dimi bende çok doyurucu bir menü sabahta 2 yumurta var yumurta yerine ne yiyebilirim acabavalla ben 4 5 kaşık koydum
evet cnm o şekilde yaptım bağırsaklarım gur gur ama çıkamıyorum sanırım psikolojik off off cuma murtlu olacam ama inanıyprum4 yk öğlen + 4 yk akşam şeklinde dimi bende çok doyurucu bir menü sabahta 2 yumurta var yumurta yerine ne yiyebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?