Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet cnm o şekilde yaptım bağırsaklarım gur gur ama çıkamıyorum sanırım psikolojik off off cuma murtlu olacam ama inanıyprum
Kasma kendini wc için çıkmasadan da verirsin
kızlar nerdesiniz cumaya az kaldı bırakmayın buraları hadi tam gaz devam adaylar listeye giriyormu
hangi aday aday kaldı mı ki kalanda kaçamaktan başka bişi yapmıyor

Kasma kendini wc için çıkmasadan da verirsin

hangi aday aday kaldı mı ki kalanda kaçamaktan başka bişi yapmıyor
Neden boyle oluyor ya listedekiler zaten az kiloda zor gidiyor yeni uye lazim yaza da az kaldi aslinda gelmeleri lazim ama neyse biz vercez insallah

selam kizlar nasilsiniz. Ben ac ac dolasitorum doymutorum resmen. Tatli krizlerim var kendimi frenlemeye calisiyorum. Kizim huzursuz o yuzden gelemiyorum pek

Ama sporumu ihmal etmiyorum
poncikbirgelincik sali 160 sumo 64 puan

Neden boyle oluyor ya listedekiler zaten az kiloda zor gidiyor yeni uye lazim yaza da az kaldi aslinda gelmeleri lazim ama neyse biz vercez insallah
Kimseyi zorlayamayız ki canım .
SchonerDuft canim ayni menu
Yumurta peymir salatalik yesillkk

Oglen kabak yoğurt 3ceviz 1 elma
Ikindi elma

Aksam 1 salatalik kabak 3 ceviz
Spor da yapmaya caliscam
Ne kadar vereceğini merak ediyorum benimde yapasım var hafta sonu kolayda olur hem
selam kizlar nasilsiniz. Ben ac ac dolasitorum doymutorum resmen. Tatli krizlerim var kendimi frenlemeye calisiyorum. Kizim huzursuz o yuzden gelemiyorum pek

Ama sporumu ihmal etmiyorum
poncikbirgelincik sali 160 sumo 64 puan
Yeme krizleri hepimizde mevcut en az hasar ile çıkmamız lazım

Kimseyi zorlayamayız ki canım .

Ne kadar vereceğini merak ediyorum benimde yapasım var hafta sonu kolayda olur hem

Yeme krizleri hepimizde mevcut en az hasar ile çıkmamız lazım
mevdim gecisindn herhalde
ins kilo almayiz
sen nasilsin cnm toprlnbldn mi

mevdim gecisindn herhalde
ins kilo almayiz
sen nasilsin cnm toprlnbldn mi
Idare eder canım toparlamaya çabalamıyorum zorlamak daha kötü oluyor liste de olmamanın verdiği bir rahatlıkta var bakalım.
Bol bol limonlu su iç iştahı keser

Idare eder canım toparlamaya çabalamıyorum zorlamak daha kötü oluyor liste de olmamanın verdiği bir rahatlıkta var bakalım.
Bol bol limonlu su iç iştahı keser
haklisin canim en iyisi akisina birakmak.
listede degilsin belki ama sen dikkat etmeye caliss odemler gidince gelsin 67 68
limonlu su sabah iciyorum canim. Gun icinde ictogimde tansyonum dusuyr

yok cnm cim olmaz

canm burdayim okul inanilmaz yogum bikac gundur o yuzden anca gelebildim sen nasilsin
Of o yoğunluk bende de var cumartesiden sonra inşallah rahat.edecem eve de iş getiriyorum üstelik bir hamile kaldım tüm işlerim terse döndü
haklisin canim en iyisi akisina birakmak.
listede degilsin belki ama sen dikkat etmeye caliss odemler gidince gelsin 67 68
limonlu su sabah iciyorum canim. Gun icinde ictogimde tansyonum dusuyr
Dikkat etmeye çalıştıkça daha kötü oluyorum o yüzden çok düşünmüyorum kilo kısmını zaten karnım davul gibi indi mi rahatlicam ama cumadan sonra diyete tam gaz devam salmicam geçen sefer ki gibi.
Benim de tansiyon 8 5 hep gün içinde içiyorum gene de o zaman tokluk hissi oluyor tabi sen içme emziriyon birde

misafir kabul etmesen sık sık olmaz mı ? evet havalar güzelleşti biraz seni çıkarsın kendine gelirsi,n
bebek gormeye geliyorlar canim mecburen kabul ediyorum. Aslinda surekli oteye beriye gidiyoruz ama ben soyle kizimla yuruyusler yapip oksijeni cigerlerimde hissetmek istiyorum
canim hariksin senin adina cok s3vindim. Aynen devam yakinda 75 olursun.
benim frenlemem lazım iştahım çok açık pskilojik açlık içindeyim
bendeeeeeee
Ay bende oyle kuzum ya havalardan mi ki elim kolum kalkmiyo hic halim yok dışarı cikmak istiyorum havalar düzensiz
havadan havadan yoksa bizim istahimiz cok azdir
aa seninde dusuk canim dikkat et cok limonlu su icme Beni baya carpiyor.
Bugunku menumu yazayim kizlar
Saba
1 yumurta
2 cerry domates
1 kk peynir
1 dilim.hindi fume
Oglen
Tavuk salata ayran
Ikindi
Sutlu kahve 3 badem
Aksam
1 dilim ekmek ve peynirli salata
guzel canim afiyet olsun. Tavuk salatayi nasil yapiyorsun.
Ayrica bugun dogum gunum ama ben pasta bilem yemedim
dogum gunun kutlu olsun canim. Yalnizsin sanirim pasta yemesigine gore Bence dogum gununde yarim dilim pasta yiyebilirdin ben yiyeyim senin adina

8 ayımız yenı bıttı
Maşallah canım
Pekmezli kabak püresi yiyebilir kahvaltı başlamışsındır zaten ver küçük küçük
Benim küçük 6,5 aylık yoğurt elma armut sebze çorbası ve hazır kavanoz mamalarını yiyor. Bal kabağı ve havuç püresi de başladık

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez

bol domates biber salatalik
1 kk peynir
2 etimek
3 lokm ev pogacasi
1 yk kaymak
1 yk recel

ara
2 lezzet toplarimdan
1 dolu avuc findik
1 yas hurma
4 kuru elma dilimi
4 kan uzumu

aksam
1 kase yayla corbasi bugdayli
4 parca somon 5 ad. sogan firinda
bol salata

karnim doydu gozum doymadi

İyiki doğdun canım sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim
Bi de zayıf tabi
amim cnimm cok tesekkur ederim:)

yalnizim kuzu esim gorevde ama nedense canm bu ara tatli bisey istemiyor ilginctirki sen ye kizzzzz yapim da

ben begendim menuyu gayet doyurucu bravo yeme bnce bitti

amim cnimm cok tesekkur ederim:)

yalnizim kuzu esim gorevde ama nedense canm bu ara tatli bisey istemiyor ilginctirki sen ye kizzzzz yapim da

ben begendim menuyu gayet doyurucu bravo yeme bnce bitti
acaba sana ne hediye getirecek
ben bu ara tatliya doymuyorumm
soyle bol cikolatali fistikli kremali nefis bir pasta olsaaa yerdimmm 'te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…