- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.781
Afiyet olsun canım güzel menüBugunku menumu yazayim kizlar
Saba
1 yumurta
2 cerry domates
1 kk peynir
1 dilim.hindi fume
Oglen
Tavuk salata ayran
Ikindi
Sutlu kahve 3 badem
Aksam
1 dilim ekmek ve peynirli salata
Nice mutlu yaşların olsun canım ben yerine koca dilim yedim desemAyrica bugun dogum gunum ama ben pasta bilem yemedim
İçiyorum yine de ben alıştım düşüklüğüne . Zaten 1 lt içiyorum limonlu yetiyor parça parça .havalar düzeliyor çıkarsın kuzum miss gibi oksijen alırsınızbebek gormeye geliyorlar canim mecburen kabul ediyorum. Aslinda surekli oteye beriye gidiyoruz ama ben soyle kizimla yuruyusler yapip oksijeni cigerlerimde hissetmek istiyorum
canim hariksin senin adina cok s3vindim. Aynen devam yakinda 75 olursun.
bendeeeeeee
havadan havadan yoksa bizim istahimiz cok azdir
aa seninde dusuk canim dikkat et cok limonlu su icme Beni baya carpiyor.
guzel canim afiyet olsun. Tavuk salatayi nasil yapiyorsun.
dogum gunun kutlu olsun canim.Yalnizsin sanirim pasta yemesigine gore Bence dogum gununde yarim dilim pasta yiyebilirdin ben yiyeyim senin adina
Menüler daha dolu olurdu senin tarçınlı süt iç çok acıkmış isensabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
bol domates biber salatalik
1 kk peynir
2 etimek
3 lokm ev pogacasi
1 yk kaymak
1 yk recel
ara
2 lezzet toplarimdan
1 dolu avuc findik
1 yas hurma
4 kuru elma dilimi
4 kan uzumu
aksam
1 kase yayla corbasi bugdayli
4 parca somon 5 ad. sogan firinda
bol salata
karnim doydu gozum doymadi
Size yoq ben hepimiz için koca dilim yedimacaba sana ne hediye getirecek
ben bu ara tatliya doymuyorumm
soyle bol cikolatali fistikli kremali nefis bir pasta olsaaa yerdimmm'te
oo supersinn kuzumm hem pastayi yemissin hem spor yapmissin. Guzel miydi valla camim cekti. Ben de kek yaptim mis gibi koktu acik sutle icsem mii azicikk minicik miniminicikkkkkkAfiyet olsun canım güzel menü
Nice mutlu yaşların olsun canım ben yerine koca dilim yedim desembayılan benim çok yedim de azcık
İçiyorum yine de ben alıştım düşüklüğüne . Zaten 1 lt içiyorum limonlu yetiyor parça parça .havalar düzeliyor çıkarsın kuzum miss gibi oksijen alırsınız
Menüler daha dolu olurdu senin tarçınlı süt iç çok acıkmış isen
Size yoq ben hepimiz için koca dilim yedim1 saatte yürüyüş yaptım
Bence sabah kahvaltını süt ve kek ile yap bu saatte kek ağır olur. Valla 1 senedir yemiyorum özlememişim de meyvelerini didikledim sadece . Güzeldi ama genel olarak tazeydi deoo supersinn kuzumm hem pastayi yemissin hem spor yapmissin. Guzel miydi valla camim cekti. Ben de kek yaptim mis gibi koktu acik sutle icsem mii azicikk minicik miniminicikkkkkk
Aynen tadi guzel bende bugun oglende yanimda goturmustum yedim hem tok tutuyo aclik yok.ama aksam olunca yapamadim zaman kalmadi corba iciverdimkızlar diğer takımlarda da var kabak detoksu yapanlar benimki sonuçlansın bakalım hepiniz yapın iyi giderse öyle aman aman açlık yok tadı da güzel
Mutlu yillarrr guzel yaslarin olsun canimAyrica bugun dogum gunum ama ben pasta bilem yemedim
Masallah diyim simdilik istahimiz iyi ne versek yiyor ayina uygun olarakMaşallah canım
Pekmezli kabak püresi yiyebilir kahvaltı başlamışsındır zaten ver küçük küçük
Benim küçük 6,5 aylık yoğurt elma armut sebze çorbası ve hazır kavanoz mamalarını yiyor. Bal kabağı ve havuç püresi de başladık
Allah kabul etsin canım borcumu tutuyorsun..yarin kandil ins bende tutmayi düşünüyorum.. niye diyete baslayinca kabizlik oliyor anlamadim suyu iciyok sebzeyide yiyok nerde yanlis yapiyoruzki harekette var ee ben tam üç haftadir vc problemi yaşıyorum ins duzelir..dünkü menümm
iftar
1 kase mercimek
1 tane ton balığı yağıylan yedimwcye çıkartır belki diye
2 dilim kadar ekmek
şekersiz nescafe
sahur
2 yumurtadan omlet
7 8 topik peynir
su 2 lt
ve cumadan beri wcye cıkamıyorum inşallah + çıkmam bide ezan 7 30 a doğru okunuyo
Bende yapacagim yogurt kurunu ne zaman baslicaksin beraber yapalim hemde biraz opolsun vc ye cikariyoyok canım görümcem var onlara gidecekler, çook heyecanlıyım hemde
15 günde fayda ediyorsa anca belli olur canım ben bi deneyim bakalım
yok ya ben yemezdim cnm pastayla aram cok iyi degildiacaba sana ne hediye getirecek
ben bu ara tatliya doymuyorumm
soyle bol cikolatali fistikli kremali nefis bir pasta olsaaa yerdimmm'te
bir sene miiiiiiiiiiiBence sabah kahvaltını süt ve kek ile yap bu saatte kek ağır olur. Valla 1 senedir yemiyorum özlememişim de meyvelerini didikledim sadece . Güzeldi ama genel olarak tazeydi de
tesekkur ederim canimcimmmmMutlu yillarrr guzel yaslarin olsun canim
Ay su da icmiyo o kadar anlamadim yani az az yapiyo surekli yapiyoYok kuzum o kadar yaptigini hatırlamiyorum cok su iciyosa senin minis belki ondan cok yapiyodur
eğitim veriyorum kuzum 2 haftadr hiç boş kalamıyorm
Günaydın bebekgünaydın herkeslereeee hayırlı kandılleerrrr
Altina kaçırma korkusu mu olustu ki surekli kontrol mu ediyo acaba cisiniAy su da icmiyo o kadar anlamadim yani az az yapiyo surekli yapiyo
hayırlı kandilelr canım bugün içimde bi huzur var kandilden sanırım dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?