Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menumu yazayim kizlar
Saba
1 yumurta
2 cerry domates
1 kk peynir
1 dilim.hindi fume
Oglen
Tavuk salata ayran
Ikindi
Sutlu kahve 3 badem
Aksam
1 dilim ekmek ve peynirli salata
Afiyet olsun canım güzel menü
Ayrica bugun dogum gunum ama ben pasta bilem yemedim
Nice mutlu yaşların olsun canım ben yerine koca dilim yedim desem bayılan benim çok yedim de azcık
İçiyorum yine de ben alıştım düşüklüğüne . Zaten 1 lt içiyorum limonlu yetiyor parça parça .havalar düzeliyor çıkarsın kuzum miss gibi oksijen alırsınız
Menüler daha dolu olurdu senin tarçınlı süt iç çok acıkmış isen
acaba sana ne hediye getirecek
ben bu ara tatliya doymuyorumm
soyle bol cikolatali fistikli kremali nefis bir pasta olsaaa yerdimmm 'te
Size yoq ben hepimiz için koca dilim yedim 1 saatte yürüyüş yaptım

oo supersinn kuzumm hem pastayi yemissin hem spor yapmissin. Guzel miydi valla camim cekti. Ben de kek yaptim mis gibi koktu acik sutle icsem mii azicikk minicik miniminicikkkkkk

oo supersinn kuzumm hem pastayi yemissin hem spor yapmissin. Guzel miydi valla camim cekti. Ben de kek yaptim mis gibi koktu acik sutle icsem mii azicikk minicik miniminicikkkkkk
Bence sabah kahvaltını süt ve kek ile yap bu saatte kek ağır olur. Valla 1 senedir yemiyorum özlememişim de meyvelerini didikledim sadece . Güzeldi ama genel olarak tazeydi de

Menumu paylasim yine firca yicem :) bugun oglen bir arkadasin bebeginin dis bugdayi vardi ordaydim ama dikkat etmeye calistim.

Kahvalti
1.5 dilim tb ekmegi
1 yumurta
1 kk kutusu peynir
2 tk findik ezmesi
1 kase yogurt

Ogle
Yarim kase sebzeli patates salatasi
Yarim pogaca
1 kurabiye
Bir ince dilim pasta

Aksam
Ayran
Bir porsiyn tavuk gogsu ve salata

kızlar diğer takımlarda da var kabak detoksu yapanlar benimki sonuçlansın bakalım hepiniz yapın iyi giderse öyle aman aman açlık yok tadı da güzel
Aynen tadi guzel bende bugun oglende yanimda goturmustum yedim hem tok tutuyo aclik yok.ama aksam olunca yapamadim zaman kalmadi corba iciverdim

Masallah diyim simdilik istahimiz iyi ne versek yiyor ayina uygun olarakbi tarhana sevmiyo kolay yapildigini anliyo galiba

Allah kabul etsin canım borcumu tutuyorsun..yarin kandil ins bende tutmayi düşünüyorum.. niye diyete baslayinca kabizlik oliyor anlamadim suyu iciyok sebzeyide yiyok nerde yanlis yapiyoruzki harekette var ee ben tam üç haftadir vc problemi yaşıyorum ins duzelir..

acaba sana ne hediye getirecek
ben bu ara tatliya doymuyorumm
soyle bol cikolatali fistikli kremali nefis bir pasta olsaaa yerdimmm 'te
yok ya ben yemezdim cnm pastayla aram cok iyi degildi

Bence sabah kahvaltını süt ve kek ile yap bu saatte kek ağır olur. Valla 1 senedir yemiyorum özlememişim de meyvelerini didikledim sadece . Güzeldi ama genel olarak tazeydi de
bir sene miiiiiiiiiii((

Mutlu yillarrr guzel yaslarin olsun canim
tesekkur ederim canimcimmmm

Mavi boncukkk canım sana tavsiyem cocugun her yaptığını neden yaptı başka çocuklarda mı yaptı diye araştırma 1 ay ne yaparsa kabullen senin stresin ona geçer farklı olduğu için deniyordur çişini yapmayı üşütünce de sık yapar ama bencer yeni başladığı için alışmaya çalışıyor rahat bırak yapsın nereye isterse emin ol öğrenecek stres yaparsa kakasını tutar sakin ol sen her çocuk farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…