Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft canım benim regl yaklaşmış üşüme ve tuvalete gitmee var sivilce falan da doldu yüzüm ay sonu diye haftaya cuma olmasam diyordum 26sıymış biraz da erken gelse haftasonu olsam süper olacak göbek inmişti ama yine de var reglden demekki bide tabi iştah tatlı ,isteği neyse detoksun son günü haftasonu da atlattım mı tamamdır

Öğlen dengeleme şansın vardı patates salatası ye 1 kase ynına ince dilim pasta yada poğaça denge sağlamış olurdun hemde tatmin olurdun yediklerinden
detoks ta 2 öğün ypılıyordu kbak yemeği sevmedin mi kabak yemeğini
yok ya ben yemezdim cnm pastayla aram cok iyi degildi

bir sene miiiiiiiiiii((

tesekkur ederim canimcimmmm
evet uzun süre yemedim seneyi döndü diye tahmin ediyorum ama kek yedim
eğitim veriyorum kuzum 2 haftadr hiç boş kalamıyorm
off çok sıkıcı bu eğitim stajer işleri

yap cnm kahvaltı 2yumurta peynir maydonoz
öğlen ve akşam kabak detoksu ikindi 2meyve
4 kabağı soymadan rendele 1kaşık zeytın yağı ile kavur üstüne yoğurt baharat işte ceviz de ekleyebilirisn
canım kaç gün yapacaksın bu detoksu peki

Bugunku menumu yazayim kizlar
Saba
1 yumurta
2 cerry domates
1 kk peynir
1 dilim.hindi fume
Oglen
Tavuk salata ayran
Ikindi
Sutlu kahve 3 badem
Aksam
1 dilim ekmek ve peynirli salata
afiyet olsun canım

Ayrica bugun dogum gunum ama ben pasta bilem yemedim
doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara

o nasıl ara öyle afiyet olsun kuzum

borcum vardı canım hemde sevapmış ondan tutuyorum bugün bitti çok sükür ki tabi akşama kadar tutabilirsem benim diyetten değil canım başladığımdan beri çok şükür gayet güzel çıkıyodum benim ramazanlarda ve oruç tutarken böyle oluyor

şu kabak detoksundan ne kadar kilo vereceksiniz çok merak ediyorum inşallah iyi gider tadı da güzelse bende yapmak istiyorum

Gunaydin hanimlar
Ya haftalardir gram gitmiyo. Bir yandan yediklerime cok dikkat edemiyorum ama daha oncede boyle beslenerek verdim kg emzirdigim icin. Belimde incelme hissediyorum ama malesef hic olcmedim, tartidaki rakam hep ayni.Hala adet olmadim odem olabilir mi, yakinlarda belki adet olurum cunku yuzumude sivilce basti

yok sevdım guzel olmusta eve gıdınce corba yaptım esıme mecburen kendıme kabak yapamadım bıtaraftan yavrusumlada ugrastım .bugun yıne yanımda getırdım oglen yıcem aksam ıns yapcam tekrar

tadı guzel gercekten ben sevdım ama oglen yedım aksam yapamadım bugun 2 ogun yapıcam

evet ya uykm geliyo anlatırken

ya regliye ve wc durumuna takılma bence strese sokma kendini detoks yaptın . gün içinde yeşil çay iç ödem atarsın bence yarın güzel kilo verceksin en azından 200 gr verirsin bence

ya regliye ve wc durumuna takılma bence strese sokma kendini detoks yaptın . gün içinde yeşil çay iç ödem atarsın bence yarın güzel kilo verceksin en azından 200 gr verirsin bence
cnm aynen limonlu sodalı yeşilçay içiyorum bgn stres reglden işte ben de inanıyorum eksi çıkıcam haftaya cumaya denkgelmeyeceği için de mutlu oldum iştah ondan demekki detoks yapmasam kesin çok yerdim

kızlar bu takımda olmasam bunun üstüne kilo alıp durcaktm sırf cumanın hatrına detoks yaptım takımı sorumluluk bilin aman sanal ortam demeyin işe yarıycak emin olun ben bundan sonra hep cumadan cumaya tartılcam öbür türlü az verince bişey yiyorum veremezsem strese giriyorum hiç olmazsa meraktan korkudan yiyemiyorum kiloyu bilmeyince

dünkü menüm

iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
2 yk pilav
1 büyük ayran

şekersiz nescafe

sahur
2 yumurtadan omlet
2 dilim tereyağlı tb ekmeği
şekersiz çay

su 2,5 lt kadarr
menüye gel afiyet olsun menüyü beğendim
canım yediklerin düzgün değil bir süre sonra yeme şekline alışıyor vücut zaten lilo alıyorsun yada sabit çıkıyorsun

yok sevdım guzel olmusta eve gıdınce corba yaptım esıme mecburen kendıme kabak yapamadım bıtaraftan yavrusumlada ugrastım .bugun yıne yanımda getırdım oglen yıcem aksam ıns yapcam tekrar
birden yapıp 2ye bölsene niye 2 kere uğraştın ki
evet ya uykm geliyo anlatırken
of bende sıkılıyor bazen zor anlıyorlar ya da 100 kere dediğin şeyi yanlış yapıyorlar olay bitiyor
cnm aynen limonlu sodalı yeşilçay içiyorum bgn stres reglden işte ben de inanıyorum eksi çıkıcam haftaya cumaya denkgelmeyeceği için de mutlu oldum iştah ondan demekki detoks yapmasam kesin çok yerdim
detoks diyet olmazsa hayatımızda zaten o yeme krizlerinde çok kilo almış olurduk
bende mi öyle yapsam acaba hergün tartılıyorum ben

Bence sabah kahvaltını süt ve kek ile yap bu saatte kek ağır olur. Valla 1 senedir yemiyorum özlememişim de meyvelerini didikledim sadece . Güzeldi ama genel olarak tazeydi de
simdi okudum canim ama zaten yemedim bir hurma ve 1 ceviz yedim mutfaktan kosarak uzaklastim
bu sabah tartildim 65 ciktim ya

Hmm :/ peki sence ne yapmam gerek ? Tatliyi kesmem gerek onu biliyorum :) emzirdigim icin yediklerimden kesmemem gerek, galiba benim isi su tatlilar hamur isleri bozuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…