- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.801
Evet canim bol bol dua edelimhayırlı kandilelr canım bugün içimde bi huzur var kandilden sanırım dua edelim birbirimize
Öğlen dengeleme şansın vardı patates salatası ye 1 kase ynına ince dilim pasta yada poğaça denge sağlamış olurdun hemde tatmin olurdun yediklerindenMenumu paylasim yine firca yicem :) bugun oglen bir arkadasin bebeginin dis bugdayi vardi ordaydim ama dikkat etmeye calistim.
Kahvalti
1.5 dilim tb ekmegi
1 yumurta
1 kk kutusu peynir
2 tk findik ezmesi
1 kase yogurt
Ogle
Yarim kase sebzeli patates salatasi
Yarim pogaca
1 kurabiye
Bir ince dilim pasta
Aksam
Ayran
Bir porsiyn tavuk gogsu ve salata
detoks ta 2 öğün ypılıyordu kbak yemeği sevmedin mi kabak yemeğiniGunaydin kizlardunku menum
Sabah:1 yumurta
Bol yesillik
Peynir zeytin
Oglen:kabak yogurt(detox)
Ara:2 kare bitter
Turk kahvesi
Aksam:1 kepce yayla corbasi
Coban salata(mevsimi degil ama canim cok istedi)
evet uzun süre yemedim seneyi döndü diye tahmin ediyorum ama kek yedimyok ya ben yemezdim cnm pastayla aram cok iyi degildi
bir sene miiiiiiiiiii((
tesekkur ederim canimcimmmm
off çok sıkıcı bu eğitim stajer işlerieğitim veriyorum kuzum 2 haftadr hiç boş kalamıyorm
canım kaç gün yapacaksın bu detoksu pekiyap cnm kahvaltı 2yumurta peynir maydonoz
öğlen ve akşam kabak detoksu ikindi 2meyve
4 kabağı soymadan rendele 1kaşık zeytın yağı ile kavur üstüne yoğurt baharat işte ceviz de ekleyebilirisn
afiyet olsun canımBugunku menumu yazayim kizlar
Saba
1 yumurta
2 cerry domates
1 kk peynir
1 dilim.hindi fume
Oglen
Tavuk salata ayran
Ikindi
Sutlu kahve 3 badem
Aksam
1 dilim ekmek ve peynirli salata
doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllaraAyrica bugun dogum gunum ama ben pasta bilem yemedim
o nasıl ara öylesabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
bol domates biber salatalik
1 kk peynir
2 etimek
3 lokm ev pogacasi
1 yk kaymak
1 yk recel
ara
2 lezzet toplarimdan
1 dolu avuc findik
1 yas hurma
4 kuru elma dilimi
4 kan uzumu
aksam
1 kase yayla corbasi bugdayli
4 parca somon 5 ad. sogan firinda
bol salata
karnim doydu gozum doymadi
Menumu paylasim yine firca yicem :) bugun oglen bir arkadasin bebeginin dis bugdayi vardi ordaydim ama dikkat etmeye calistim.
Kahvalti
1.5 dilim tb ekmegi
1 yumurta
1 kk kutusu peynir
2 tk findik ezmesi
1 kase yogurt
Ogle
Yarim kase sebzeli patates salatasi
Yarim pogaca
1 kurabiye
Bir ince dilim pasta
Aksam
Ayran
Bir porsiyn tavuk gogsu ve salata
borcum vardı canım hemde sevapmış ondan tutuyorum bugün bitti çok sükür ki tabi akşama kadar tutabilirsemAllah kabul etsin canım borcumu tutuyorsun..yarin kandil ins bende tutmayi düşünüyorum.. niye diyete baslayinca kabizlik oliyor anlamadim suyu iciyok sebzeyide yiyok nerde yanlis yapiyoruzki harekette var ee ben tam üç haftadir vc problemi yaşıyorum ins duzelir..
şu kabak detoksundan ne kadar kilo vereceksiniz çok merak ediyorum inşallah iyi gider tadı da güzelse bende yapmak istiyorumGunaydin kizlardunku menum
Sabah:1 yumurta
Bol yesillik
Peynir zeytin
Oglen:kabak yogurt(detox)
Ara:2 kare bitter
Turk kahvesi
Aksam:1 kepce yayla corbasi
Coban salata(mevsimi degil ama canim cok istedi)
yok sevdım guzel olmusta eve gıdınce corba yaptım esıme mecburen kendıme kabak yapamadım bıtaraftan yavrusumlada ugrastım .bugun yıne yanımda getırdım oglen yıcem aksam ıns yapcam tekrarÖğlen dengeleme şansın vardı patates salatası ye 1 kase ynına ince dilim pasta yada poğaça denge sağlamış olurdun hemde tatmin olurdun yediklerinden
detoks ta 2 öğün ypılıyordu kbak yemeği sevmedin mi kabak yemeğini
evet uzun süre yemedim seneyi döndü diye tahmin ediyorum ama kek yedim
off çok sıkıcı bu eğitim stajer işleri
tadı guzel gercekten ben sevdım ama oglen yedım aksam yapamadım bugun 2 ogun yapıcamcanım kaç gün yapacaksın bu detoksu peki
afiyet olsun canım
doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara
o nasıl ara öyleafiyet olsun kuzum
borcum vardı canım hemde sevapmış ondan tutuyorum bugün bitti çok sükür ki tabi akşama kadar tutabilirsembenim diyetten değil canım başladığımdan beri çok şükür gayet güzel çıkıyodum benim ramazanlarda ve oruç tutarken böyle oluyor
şu kabak detoksundan ne kadar kilo vereceksiniz çok merak ediyorum inşallah iyi gider tadı da güzelse bende yapmak istiyorum
evet ya uykm geliyo anlatırkenÖğlen dengeleme şansın vardı patates salatası ye 1 kase ynına ince dilim pasta yada poğaça denge sağlamış olurdun hemde tatmin olurdun yediklerinden
detoks ta 2 öğün ypılıyordu kbak yemeği sevmedin mi kabak yemeğini
evet uzun süre yemedim seneyi döndü diye tahmin ediyorum ama kek yedim
off çok sıkıcı bu eğitim stajer işleri
ya regliye ve wc durumuna takılma bence strese sokma kendini detoks yaptın . gün içinde yeşil çay iç ödem atarsın bence yarın güzel kilo verceksin en azından 200 gr verirsin benceSchonerDuft canım benim regl yaklaşmış üşüme ve tuvalete gitmee var sivilce falan da doldu yüzüm ay sonu diye haftaya cuma olmasam diyordum 26sıymış biraz da erken gelse haftasonu olsam süper olacak göbek inmişti ama yine de var reglden demekki bide tabi iştah tatlı ,isteği neyse detoksun son günü haftasonu da atlattım mı tamamdır
cnm aynen limonlu sodalı yeşilçay içiyorum bgn stres reglden işte ben de inanıyorum eksi çıkıcam haftaya cumaya denkgelmeyeceği için de mutlu oldum iştah ondan demekki detoks yapmasam kesin çok yerdimya regliye ve wc durumuna takılma bence strese sokma kendini detoks yaptın . gün içinde yeşil çay iç ödem atarsın bence yarın güzel kilo verceksin en azından 200 gr verirsin bence
menüye gel afiyet olsun menüyü beğendimdünkü menüm
iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
2 yk pilav
1 büyük ayran
şekersiz nescafe
sahur
2 yumurtadan omlet
2 dilim tereyağlı tb ekmeği
şekersiz çay
su 2,5 lt kadarr
canım yediklerin düzgün değil bir süre sonra yeme şekline alışıyor vücut zaten lilo alıyorsun yada sabit çıkıyorsunGunaydin hanimlar
Ya haftalardir gram gitmiyo. Bir yandan yediklerime cok dikkat edemiyorum ama daha oncede boyle beslenerek verdim kg emzirdigim icin. Belimde incelme hissediyorum ama malesef hic olcmedim, tartidaki rakam hep ayni.Hala adet olmadim odem olabilir mi, yakinlarda belki adet olurum cunku yuzumude sivilce basti
birden yapıp 2ye bölsene niye 2 kere uğraştın kiyok sevdım guzel olmusta eve gıdınce corba yaptım esıme mecburen kendıme kabak yapamadım bıtaraftan yavrusumlada ugrastım .bugun yıne yanımda getırdım oglen yıcem aksam ıns yapcam tekrar
of bende sıkılıyor bazen zor anlıyorlar ya da 100 kere dediğin şeyi yanlış yapıyorlar olay bitiyorevet ya uykm geliyo anlatırken
detoks diyet olmazsa hayatımızda zaten o yeme krizlerinde çok kilo almış olurdukcnm aynen limonlu sodalı yeşilçay içiyorum bgn stres reglden işte ben de inanıyorum eksi çıkıcam haftaya cumaya denkgelmeyeceği için de mutlu oldum iştah ondan demekki detoks yapmasam kesin çok yerdim
bende mi öyle yapsam acaba hergün tartılıyorum benkızlar bu takımda olmasam bunun üstüne kilo alıp durcaktm sırf cumanın hatrına detoks yaptım takımı sorumluluk bilin aman sanal ortam demeyin işe yarıycak emin olun ben bundan sonra hep cumadan cumaya tartılcam öbür türlü az verince bişey yiyorum veremezsem strese giriyorum hiç olmazsa meraktan korkudan yiyemiyorum kiloyu bilmeyince
simdi okudum canim ama zaten yemedim bir hurma ve 1 ceviz yedim mutfaktan kosarak uzaklastimBence sabah kahvaltını süt ve kek ile yap bu saatte kek ağır olur. Valla 1 senedir yemiyorum özlememişim de meyvelerini didikledim sadece . Güzeldi ama genel olarak tazeydi de
hadi bakalım yarına merakla bekliyorum sizin sonuçlarınızııııtadı guzel gercekten ben sevdım ama oglen yedım aksam yapamadım bugun 2 ogun yapıcam
taam canım sizin sonuçlara bakayım yapabilirsem salıdan itibaren bende yaparım yada nişanlımın gelmesine yakın yaparımponcikbirgelincik cnm 3 gün bugün 3. günüm yapmak isteyenler salı yapsın cumaya iyi denkgeliyor
Hmm :/ peki sence ne yapmam gerek ? Tatliyi kesmem gerek onu biliyorum :) emzirdigim icin yediklerimden kesmemem gerek, galiba benim isi su tatlilar hamur isleri bozuyomenüye gel afiyet olsun menüyü beğendim
canım yediklerin düzgün değil bir süre sonra yeme şekline alışıyor vücut zaten lilo alıyorsun yada sabit çıkıyorsun
birden yapıp 2ye bölsene niye 2 kere uğraştın ki
of bende sıkılıyor bazen zor anlıyorlar ya da 100 kere dediğin şeyi yanlış yapıyorlar olay bitiyor
detoks diyet olmazsa hayatımızda zaten o yeme krizlerinde çok kilo almış olurduk
bende mi öyle yapsam acaba hergün tartılıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?