Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

simdi okudum canim ama zaten yemedim bir hurma ve 1 ceviz yedim mutfaktan kosarak uzaklastim
bu sabah tartildim 65 ciktim ya
iyi mezun etmedik seni bak hemen 65e çıktın
Hmm :/ peki sence ne yapmam gerek ? Tatliyi kesmem gerek onu biliyorum :) emzirdigim icin yediklerimden kesmemem gerek, galiba benim isi su tatlilar hamur isleri bozuyo
tatlı pilav beyaz ekmek makarna bunları bir süre hayatından çıkaracaksın burda emzirdiği halde kilo veren çok kişi var emzirmek engel değil sürekli yemende gerekmiyor hayatına sağlıklı şeyleri koyacaksın
SchonerDuft cnm bende hergün tartılıyordum bence tartılma heyecan hiç bitmiyor böyle olunca hergün dikkat ediyorsun
bundan sonr bende öyle yapayım bakalım nasıl olcak

ne hikmetse benim hep boyle oluyor cuma yaklasinca vucudum sisiyor galiba

spor birincisine ne odul vardi sani ben olacakmisim gibi hissedyrum

ne hikmetse benim hep boyle oluyor cuma yaklasinca vucudum sisiyor galiba

spor birincisine ne odul vardi sani ben olacakmisim gibi hissedyrum
spor birincisi olmak kadar erdiğin kilo da önemli . adddaa geçen birinciydi o da ödül olarak kurabiye yemişti + ödül vermedim ben verirsem de sütlü tatlı veririm

cok kısıtlı zamana sıkıstırdım boyle oldubıdaha oyle yapıcam

drdotty sen benden daha azımlısın bakıyorum menulerın kılo verme hızın cok guzel ben senın kadar yapamıyorum yakındır benım kıloma gelmen

Merhaba arkadaşlar
Dün akşam yemekte dışarıdaydık masada sizlere yazıp dururken çok ayıpladılar beni utandım sonra bir daha da yazamadım menüm şöyleydi
10:00
Bir sandviç ekmeğini ( bilinen markanın karabuğdaylı kinoalı esmer ekmeği) 9 dilime kestim 3 dilimini yedim çok keyifliydi bir sürü ekmek yemiş gibi hissettim.
2 parmak peynir
1 kaşık lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
Domatesli salata
12:30
Sütlü nescafe
14:00
2 Köfte (dünden kalan)
salata
yoğurt
17:00
Sizin meşhur kabak çorbanızdan 1 kepçe
2 kaşık yoğurt
( çorba yedim çünkü yemekte dışarıda olacağım aç gidersem çok abartıyorum)
20:00
Izgara balık
Salata
Soda-limon
22:30
Tarçınlı sade nescafe

drdotty sen benden daha azımlısın bakıyorum menulerın kılo verme hızın cok guzel ben senın kadar yapamıyorum yakındır benım kıloma gelmen
Benim kilom çok ve ben çok yiyordum yani günlük en az 5000kalori yiyordum. Ondan herhalde hızlı gidiyor. 27 ocakta 91.8 kiloydum şimdi 81 kiloyum ama hep böyle devam etmeyeceğini biliyorum inşallah 5-6 kilo daha hızlı veririm

senin menülerde çok güzel dolu dolu zayıflamışsın dediler mi sana ? övgüler geldi mi

senin menülerde çok güzel dolu dolu zayıflamışsın dediler mi sana ? övgüler geldi mi
Beni her gören -ayyyyy canımmmm ne kadarda güzelleşmişsin annelik çok yakışmış" diyorlar kilom içinde -yok yok çok güzelsin maşallah boyun uzun kilon normal" diyorlar
Niye böyle söylüyorlar yalancılar 46 bedenim.
Sanırım onlar beni hep bu kilomda görmek istiyorlar.

Doğum yapan arkadaşlar daha önce böyle olmamıştı. Bu Doğumdan sonra hala karnımda 6 aylık bebek var gibi aranızda böyle bişey yaşayan var mı
Kilom yüksek olduğu için mi böyle acaba yada çok yediğim için midem mi kocaman

cnm hiç öyle düşüğnme ama abur cuburu bırakıtğın için gitti tabi 10 kilo 10 kilo daha gidince menülerini azaltmaya başlarsın yine gidder her türlü gidecek yani senden mesela anca 65de filan takılırsın gibime geliyor bide yaz geliyor atıştırmalık domates salatalık faydalı bence hepimiz vercez bundan sonra sen hep olumlu düşün hiç moral bozma yakında kolayı tamamen unutacaksın

3çocuk vardı demi senin kilodan ve doğumdan ama kilo gittikçe göekte küçülecek daha hele doğumdan 2sene sonra ekstra bi incelme olacak ben de öyle oldu 2. yıl farketti

Ay canım benim ağzından bal damlıyor inşallah
İnşallah
Benim boyum 176 ben 66 nın altına inmeyi beklemiyorum zaten

3çocuk vardı demi senin kilodan ve doğumdan ama kilo gittikçe göekte küçülecek daha hele doğumdan 2sene sonra ekstra bi incelme olacak ben de öyle oldu 2. yıl farketti
Evet canım 3 çocuk var sonraki ikisi peşpeşe oldular 2. Nin kilosunu veremeden 3. Oldu
İnşallah küçülür göğüslerimle aynı hizada karnım

Şimdi bende kendime limonlu sodalı yeşil çay yapıyorum yarın tartıda işe yarar mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…