Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çekemeyen insanlar her zaman olacaktır 176 kilon 69 70 arası oldu mu kıskananları bir gör sen daha zayıflama böyle iyisin dicekler .
bende bebek yok karnım kocaman ki küçülmüş hali bu . tatlndırıcı şişlik yapar mı acaba ? mide genelde hazımsızlık yaptığında şiş oluyor .
Şimdi bende kendime limonlu sodalı yeşil çay yapıyorum yarın tartıda işe yarar mı acep
çok güzel yarar bence içebiliyorsan yap derim

Hayırlı kandiller kızlar
Rabbim Bilindik bilinmedik cümle günahlarımızı affetsin görünür görünmez kazalardan belalardan hastalıklardan kötülüklerden cümlesini de içinde bizleri de korusun evlatlarımıza sağlık sıhhat versin yuvalarımıza huzur kesemize bereket kazançlarımızı helalinden versin hastalıklara şifa versin dertlilere derman çaresizlere kolaylık versin borçlulara ödeme kolaylığı versin cümle günahlarımızı affetsin inşallah razıyım dediği kullardan olabilmeyi nasip etsin amel defterini sağ tarafından alanlardan eylesin cennette cemailini görenlerden eylesin Kabe'ye yüz sürmeyi Ravza'da namaz kılmayı nasip etsin hacı olmayı nasip etsin inşallah

Ben geçen hafta bildirim yapmadığım için bu hafta yüzdem ikiye bölünecek o yüzden çok kilo vermem gerek sonra kaptinn çok kızar akşamda kızlar gibi kabak çorbası içiyim diyorum bugünü çok dikkatli geçirmeliyim

Canim sagol bu yazin tukendigim yerde cok iyi geldi insallah ogrenir cok zor bir surecmis

spor birincisi olmak kadar erdiğin kilo da önemli . adddaa geçen birinciydi o da ödül olarak kurabiye yemişti + ödül vermedim ben verirsem de sütlü tatlı veririm
yine mi gol değil
kilon azaldikca gobek kuculuyor canim.
amin cnm. Agzina saglik.

Canim sagol bu yazin tukendigim yerde cok iyi geldi insallah ogrenir cok zor bir surecmis
kaç gün oldu ki tükenme beni 1 ay inletti büyük oğlum çünkü kardeşine bez takıyorduk yanında daha çabuk öğren,ir diyodum olmadı

sen listede değilsin ki asıl listede var bölünme izne ayrılınca ben öyle biliyorum

aminn ne güzel bi dua olmuş

Kabak detoksu da var ama sana olmaz .sen haftaya birinciliğe oyna bence kuzu bu hafta da elinden geleni yap
yine mi gol değil

kilon azaldikca gobek kuculuyor canim.

amin cnm. Agzina saglik.
Değil değil sen hedef güncelle mezun olma 61 de hedefine 60 ya da yoksa geri gelcek kilolar şimdiden aldın en azından esnek olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…