- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.841
evet bence ödem atıyor bgn ben de içiyorum bol su ve sebze ye bgnŞimdi bende kendime limonlu sodalı yeşil çay yapıyorum yarın tartıda işe yarar mı acep
çekemeyen insanlar her zaman olacaktır 176 kilon 69 70 arası oldu mu kıskananları bir gör sen daha zayıflama böyle iyisin dicekler .Beni her gören -ayyyyy canımmmm ne kadarda güzelleşmişsin annelik çok yakışmış" diyorlar kilom içinde -yok yok çok güzelsin maşallah boyun uzun kilon normal" diyorlar
Niye böyle söylüyorlar yalancılar 46 bedenim.
Sanırım onlar beni hep bu kilomda görmek istiyorlar.
bende bebek yok karnım kocaman ki küçülmüş hali bu . tatlndırıcı şişlik yapar mı acaba ? mide genelde hazımsızlık yaptığında şiş oluyor .Doğum yapan arkadaşlar daha önce böyle olmamıştı. Bu Doğumdan sonra hala karnımda 6 aylık bebek var gibi aranızda böyle bişey yaşayan var mı
Kilom yüksek olduğu için mi böyle acaba yada çok yediğim için midem mi kocaman
çok güzel yarar bence içebiliyorsan yap derimŞimdi bende kendime limonlu sodalı yeşil çay yapıyorum yarın tartıda işe yarar mı acep
Ben geçen hafta bildirim yapmadığım için bu hafta yüzdem ikiye bölünecek o yüzden çok kilo vermem gerek sonraçekemeyen insanlar her zaman olacaktır 176 kilon 69 70 arası oldu mu kıskananları bir gör sen daha zayıflama böyle iyisin dicekler .
bende bebek yok karnım kocaman ki küçülmüş hali bu . tatlndırıcı şişlik yapar mı acaba ? mide genelde hazımsızlık yaptığında şiş oluyor .
çok güzel yarar bence içebiliyorsan yap derim
Canim sagol bu yazin tukendigim yerde cok iyi geldi insallah ogrenir cok zor bir surecmisMavi boncukkk canım sana tavsiyem cocugun her yaptığını neden yaptı başka çocuklarda mı yaptı diye araştırma 1 ay ne yaparsa kabullen senin stresin ona geçer farklı olduğu için deniyordur çişini yapmayı üşütünce de sık yapar ama bencer yeni başladığı için alışmaya çalışıyor rahat bırak yapsın nereye isterse emin ol öğrenecek stres yaparsa kakasını tutar sakin ol sen her çocuk farklı
Henuz korkacagi bi tepki vermedim canim ama soylemesede bi ilerleme var 1 saat yapmadi meselaAltina kaçırma korkusu mu olustu ki surekli kontrol mu ediyo acaba cisini
yine mi gol değilspor birincisi olmak kadar erdiğin kilo da önemli . adddaa geçen birinciydi o da ödül olarak kurabiye yemişti + ödül vermedim ben verirsem de sütlü tatlı veririm
kilon azaldikca gobek kuculuyor canim.Doğum yapan arkadaşlar daha önce böyle olmamıştı. Bu Doğumdan sonra hala karnımda 6 aylık bebek var gibi aranızda böyle bişey yaşayan var mı
Kilom yüksek olduğu için mi böyle acaba yada çok yediğim için midem mi kocaman
amin cnm. Agzina saglik.Hayırlı kandiller kızlar
Rabbim Bilindik bilinmedik cümle günahlarımızı affetsin görünür görünmez kazalardan belalardan hastalıklardan kötülüklerden cümlesini de içinde bizleri de korusun evlatlarımıza sağlık sıhhat versin yuvalarımıza huzur kesemize bereket kazançlarımızı helalinden versin hastalıklara şifa versin dertlilere derman çaresizlere kolaylık versin borçlulara ödeme kolaylığı versin cümle günahlarımızı affetsin inşallah razıyım dediği kullardan olabilmeyi nasip etsin amel defterini sağ tarafından alanlardan eylesin cennette cemailini görenlerden eylesin Kabe'ye yüz sürmeyi Ravza'da namaz kılmayı nasip etsin hacı olmayı nasip etsin inşallah
kaç gün oldu ki tükenme beni 1 ay inletti büyük oğlum çünkü kardeşine bez takıyorduk yanında daha çabuk öğren,ir diyodum olmadıCanim sagol bu yazin tukendigim yerde cok iyi geldi insallah ogrenir cok zor bir surecmis
sen listede değilsin ki asıl listede var bölünme izne ayrılınca ben öyle biliyorumBen geçen hafta bildirim yapmadığım için bu hafta yüzdem ikiye bölünecek o yüzden çok kilo vermem gerek sonrakaptinn çok kızar akşamda kızlar gibi kabak çorbası içiyim diyorum bugünü çok dikkatli geçirmeliyim
nden izine ayrılıyosun uzun mu kalcaksın orda?kaptinn kuzum beni bildirimsiz izine ayırırmısın. Adanadayım bu hafta
aminn ne güzel bi dua olmuşHayırlı kandiller kızlar
Rabbim Bilindik bilinmedik cümle günahlarımızı affetsin görünür görünmez kazalardan belalardan hastalıklardan kötülüklerden cümlesini de içinde bizleri de korusun evlatlarımıza sağlık sıhhat versin yuvalarımıza huzur kesemize bereket kazançlarımızı helalinden versin hastalıklara şifa versin dertlilere derman çaresizlere kolaylık versin borçlulara ödeme kolaylığı versin cümle günahlarımızı affetsin inşallah razıyım dediği kullardan olabilmeyi nasip etsin amel defterini sağ tarafından alanlardan eylesin cennette cemailini görenlerden eylesin Kabe'ye yüz sürmeyi Ravza'da namaz kılmayı nasip etsin hacı olmayı nasip etsin inşallah
nasıl değil kuzu kac haftadır listedesen listede değilsin ki asıl listede var bölünme izne ayrılınca ben öyle biliyorum
öyle mi ben adaylarda sanıyordum onu
Listedeyim geçen hafta benim yüzümden kötü oldu neyse iyi verdim bu hafta Lesli teyzeyle bile yürüdümsen listede değilsin ki asıl listede var bölünme izne ayrılınca ben öyle biliyorum
yaz geliyo diye takımın toparlanması lazımdı dimiöyle mi ben adaylarda sanıyordum onu
Kabak detoksu da var ama sana olmaz .sen haftaya birinciliğe oyna bence kuzu bu hafta da elinden geleni yapBen geçen hafta bildirim yapmadığım için bu hafta yüzdem ikiye bölünecek o yüzden çok kilo vermem gerek sonrakaptinn çok kızar akşamda kızlar gibi kabak çorbası içiyim diyorum bugünü çok dikkatli geçirmeliyim
Değil değil sen hedef güncelle mezun olma 61 de hedefine 60 ya da yoksa geri gelcek kilolar şimdiden aldın en azından esnek olursunyine mi gol değil
kilon azaldikca gobek kuculuyor canim.
amin cnm. Agzina saglik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?