Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nden izine ayrılıyosun uzun mu kalcaksın orda?
Aslında pazar gününden beri burdayım yaa. Dikkat edemiyorum off yediriyorlar yemem desemde hemen eve gitmek istiyorum bu yüzden ama eşim pazar ya da pazartesi gelecek

Aslında pazar gününden beri burdayım yaa. Dikkat edemiyorum off yediriyorlar yemem desemde hemen eve gitmek istiyorum bu yüzden ama eşim pazar ya da pazartesi gelecek
iyide diyetteesin nasıl yediriyolar sen zaten sürekli gidiyosun oraya öğrenememişler mi

Herkese merhaba. İsmim Zeynep. Tokyo'da yaşıyorum. Zaman farkından dolayı benim paylaşımlarım biraz erken olabilir. 8 kilo vermek istiyorum (7 de olabilir yarın tartılıp göreceğim) grup kurallarınızı okudum. Oldukça paylaşımcı bir grup olduğu için hem fazla kilolarımı verip, hem de sporu hayatıma sokmada itici bir kuvvet vereceğinize inanıyorum :) Bu sürede hayatımdan işlenmiş şekeri de çıkarmayı, ekmek tüketimini de haftada iki güne düşürmeyi planlıyorum. Beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim.

Evet kuralları okudum. Japonya'da yaşıyorum. Sizden 6 saat ilerideyim. Hemen de başlayabilirim aslında :) Yarın sabah tartılıp yazmaya başlayım.
sabah tartılırsın burda aday listemiz olacak yüzdeni hesaplayıp kilo bildirimini orya yapman gerekiyor
salavat getir sakinleşirsin sayı artıkça kalbine bi huzer gelecek 1000 tane felan dene canım
denerim canım alah razı olsun
spor litelerimizde var 2 grup halinde katılmak istersen poncikbirgelincik ile görüşebilirsin

Teşekkür ederim. Konuşup bilgi alayım :) Şimdiden heyecanlandım

Evet kuralları okudum. Japonya'da yaşıyorum. Sizden 6 saat ilerideyim. Hemen de başlayabilirim aslında :) Yarın sabah tartılıp yazmaya başlayım.
Japonyada internet kullanimi rahatmi cinde belli saatlerde internetin kullnildigini bazi sosyal paylasim sitelerinin yasak oldugunu duymustum japonyadada oylemi

Japonyada internet kullanimi rahatmi cinde belli saatlerde internetin kullnildigini bazi sosyal paylasim sitelerinin yasak oldugunu duymustum japonyadada oylemi

Evet Çin'de çok problem var. Sosyal medya (Facebook, twitter, insagram vb) yasak. Kendi özel haberleşme programları var. Onu da Çin hükümeti denetleyebiliyormuş. Yani tüm paylaşımlarınızı görebiliyorlarmış.

Ama Japonya özgür bir ülke. İnternet hızı da çok yüksek. İnternet yasakları da yok.. Onun için rahatlıkla kullanabiliyoruz :)

Nasıl karar verdin japonyada yaşamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…