- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.861
Aslında pazar gününden beri burdayım yaa. Dikkat edemiyorum off yediriyorlar yemem desemdenden izine ayrılıyosun uzun mu kalcaksın orda?
iyide diyetteesin nasıl yediriyolar sen zaten sürekli gidiyosun oraya öğrenememişler miAslında pazar gününden beri burdayım yaa. Dikkat edemiyorum off yediriyorlar yemem desemdehemen eve gitmek istiyorum bu yüzden ama eşim pazar ya da pazartesi gelecek
Bugün alsak :) olmamı ? Kuralları biliyorsun sanırımBeni de pazartesi günü takıma alabilir misiniz?
Evet kuralları okudum. Japonya'da yaşıyorum. Sizden 6 saat ilerideyim. Hemen de başlayabilirim aslında :) Yarın sabah tartılıp yazmaya başlayım.Bugün alsak :) olmamı ? Kuralları biliyorsun sanırım
salavat getir sakinleşirsin sayı artıkça kalbine bi huzer gelecek 1000 tane felan dene canımNaptınız kızlar içimde bir sinir var birilerine sataşmak istiyorum
Bende yapacagim yogurt kurunu ne zaman baslicaksin beraber yapalim hemde biraz opolsun vc ye cikariyo
sabah tartılırsın burda aday listemiz olacak yüzdeni hesaplayıp kilo bildirimini orya yapman gerekiyorEvet kuralları okudum. Japonya'da yaşıyorum. Sizden 6 saat ilerideyim. Hemen de başlayabilirim aslında :) Yarın sabah tartılıp yazmaya başlayım.
denerim canım alah razı olsunsalavat getir sakinleşirsin sayı artıkça kalbine bi huzer gelecek 1000 tane felan dene canım
spor litelerimizde var 2 grup halinde katılmak istersenHerkese merhaba. İsmim Zeynep. Tokyo'da yaşıyorum. Zaman farkından dolayı benim paylaşımlarım biraz erken olabilir. 8 kilo vermek istiyorum (7 de olabilir yarın tartılıp göreceğim) grup kurallarınızı okudum. Oldukça paylaşımcı bir grup olduğu için hem fazla kilolarımı verip, hem de sporu hayatıma sokmada itici bir kuvvet vereceğinize inanıyorum :) Bu sürede hayatımdan işlenmiş şekeri de çıkarmayı, ekmek tüketimini de haftada iki güne düşürmeyi planlıyorum. Beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Konuşup bilgi alayım :) Şimdiden heyecanlandımsabah tartılırsın burda aday listemiz olacak yüzdeni hesaplayıp kilo bildirimini orya yapman gerekiyor
denerim canım alah razı olsun
spor litelerimizde var 2 grup halinde katılmak istersenponcikbirgelincik ile görüşebilirsin
Japonyada internet kullanimi rahatmi cinde belli saatlerde internetin kullnildigini bazi sosyal paylasim sitelerinin yasak oldugunu duymustum japonyadada oylemiEvet kuralları okudum. Japonya'da yaşıyorum. Sizden 6 saat ilerideyim. Hemen de başlayabilirim aslında :) Yarın sabah tartılıp yazmaya başlayım.
Japonyada internet kullanimi rahatmi cinde belli saatlerde internetin kullnildigini bazi sosyal paylasim sitelerinin yasak oldugunu duymustum japonyadada oylemi
Nasıl karar verdin japonyada yaşamayaEvet Çin'de çok problem var. Sosyal medya (Facebook, twitter, insagram vb) yasak. Kendi özel haberleşme programları var. Onu da Çin hükümeti denetleyebiliyormuş. Yani tüm paylaşımlarınızı görebiliyorlarmış.
Ama Japonya özgür bir ülke. İnternet hızı da çok yüksek. İnternet yasakları da yok.. Onun için rahatlıkla kullanabiliyoruz :)
Nasıl karar verdin japonyada yaşamaya
hoşgeldin canıımm güncel kilonu hedef kilonu bize bildirebilir misinn ?Teşekkür ederim. Konuşup bilgi alayım :) Şimdiden heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?