- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.881
Hoş buldum. Şimdi tartıldım 53.00 kg yim. Olmak istediğim kg 45. Bir yıl önce bu kilodaydım, 8 kg vererek tekrar eski kiloma dönmek istiyorum. 157 boyundayım.hoşgeldin canıımm güncel kilonu hedef kilonu bize bildirebilir misinn ?
BENİM de midem kötü çok bahrtalı yemek yedik bugünayy baş agrısı geçmiyoooeve gitsemde agrı kesici içsem
Geçmiş olsunBENİM de midem kötü çok bahrtalı yemek yedik bugün
ayy ben 53 le mezun olmştm ideal kilom o benimHoş buldum. Şimdi tartıldım 53.00 kg yim. Olmak istediğim kg 45. Bir yıl önce bu kilodaydım, 8 kg vererek tekrar eski kiloma dönmek istiyorum. 157 boyundayım.
Geçmiş olsunayy baş agrısı geçmiyoooeve gitsemde agrı kesici içsem
soda fln yok mu içseydn keskeBENİM de midem kötü çok bahrtalı yemek yedik bugün
sağol kuzum ama geçmiyo :))Geçmiş olsun
ayy ben 53 le mezun olmştm ideal kilom o benim
bndeBen biraz kısayım :/
:) birazcık kasaymışım. Aslında ben hiç 49 kg den fazla olmamıştım. Şimdi çok şeker, tatlı yemeye başladım Çalışmayınca da 8 kg almışım. Bir dur demem lazımdı. Bir de burda herkes çok zayıf.. Onun için daha da kilolu hissediyorum kendimi.. Hala eski kıyafetlerime girebiliyorum ama bol olan şeyler şimdi tam oluyor. Bir iki kilo daha alsam dar olacakbnde158 im
bulundugun yere ayak udurmaya calışman cok dogal bakalm inşallah en kısa zamanda inersn istediğin kiloya :):) birazcık kasaymışım. Aslında ben hiç 49 kg den fazla olmamıştım. Şimdi çok şeker, tatlı yemeye başladım Çalışmayınca da 8 kg almışım. Bir dur demem lazımdı. Bir de burda herkes çok zayıf.. Onun için daha da kilolu hissediyorum kendimi.. Hala eski kıyafetlerime girebiliyorum ama bol olan şeyler şimdi tam oluyor. Bir iki kilo daha alsam dar olacak
sağol kuzumGeçmiş olsun
içtim ama işe yaramadı kisoda fln yok mu içseydn keske
Teşekkür ederim. Geldiğim kilo tam uygundu, uzun bir süre de korudum ama son bir yılda içime birşey girdi ben buranın şekerlemelerine ayak uydurdumbulundugun yere ayak udurmaya calışman cok dogal bakalm inşallah en kısa zamanda inersn istediğin kiloya :)
canm sen ayni benm gbisin veremzsem uzuluorum verirsem bu kes de ne de olsa verdim diyorum o yuzden ben kurallar haric tartilmiyor bedenim.kitleniyorkızlar bu takımda olmasam bunun üstüne kilo alıp durcaktm sırf cumanın hatrına detoks yaptım takımı sorumluluk bilin aman sanal ortam demeyin işe yarıycak emin olun ben bundan sonra hep cumadan cumaya tartılcam öbür türlü az verince bişey yiyorum veremezsem strese giriyorum hiç olmazsa meraktan korkudan yiyemiyorum kiloyu bilmeyince
sagol cnm sana dahayirli kandiller kizlar
sen nerde yasiyorsun cnmBeni her gören -ayyyyy canımmmm ne kadarda güzelleşmişsin annelik çok yakışmış" diyorlar kilom içinde -yok yok çok güzelsin maşallah boyun uzun kilon normal" diyorlar
Niye böyle söylüyorlar yalancılar 46 bedenim.
Sanırım onlar beni hep bu kilomda görmek istiyorlar.
hosgeldin aramizaaaaHerkese merhaba. İsmim Zeynep. Tokyo'da yaşıyorum. Zaman farkından dolayı benim paylaşımlarım biraz erken olabilir. 8 kilo vermek istiyorum (7 de olabilir yarın tartılıp göreceğim) grup kurallarınızı okudum. Oldukça paylaşımcı bir grup olduğu için hem fazla kilolarımı verip, hem de sporu hayatıma sokmada itici bir kuvvet vereceğinize inanıyorum :) Bu sürede hayatımdan işlenmiş şekeri de çıkarmayı, ekmek tüketimini de haftada iki güne düşürmeyi planlıyorum. Beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim.
bnde dicektim aponlar zayif olur diye dogruymus orda kilo almak zor olsa gerek :) oyle mi cidden:) birazcık kasaymışım. Aslında ben hiç 49 kg den fazla olmamıştım. Şimdi çok şeker, tatlı yemeye başladım Çalışmayınca da 8 kg almışım. Bir dur demem lazımdı. Bir de burda herkes çok zayıf.. Onun için daha da kilolu hissediyorum kendimi.. Hala eski kıyafetlerime girebiliyorum ama bol olan şeyler şimdi tam oluyor. Bir iki kilo daha alsam dar olacak
Japonlar sahiden çok zayıf.. Kışın kilolar fark edilmiyor ama bahar gelmeye başlayınca telaşlandım. Beni gören Japonlar aaa sen Japon gibisin (kısa ve zayıf) diyorladı. Çünkü sahiden yabancılar biraz daha yapılı geliyor bana da. Normalde sağlıklı yemekleri ama abur cuburları çok lezzetli. Son zamanlarda ipin ucunu kaçırdımcanm sen ayni benm gbisin veremzsem uzuluorum verirsem bu kes de ne de olsa verdim diyorum o yuzden ben kurallar haric tartilmiyor bedenim.kitleniyor
sagol cnm sana da
sen nerde yasiyorsun cnm
hosgeldin aramizaaaa
bnde dicektim aponlar zayif olur diye dogruymus orda kilo almak zor olsa gerek :) oyle mi cidden
Slm kizlar nasilsiniz herkesin kandili mubarek olsun bn bugun niyetlendim bakalim Allah kabul ederse
Teşekkür ederim. Nisan ve Mayıs ayı içerisinde verebilirsem harika olacak :)bulundugun yere ayak udurmaya calışman cok dogal bakalm inşallah en kısa zamanda inersn istediğin kiloya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?