Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:) birazcık kasaymışım. Aslında ben hiç 49 kg den fazla olmamıştım. Şimdi çok şeker, tatlı yemeye başladım Çalışmayınca da 8 kg almışım. Bir dur demem lazımdı. Bir de burda herkes çok zayıf.. Onun için daha da kilolu hissediyorum kendimi.. Hala eski kıyafetlerime girebiliyorum ama bol olan şeyler şimdi tam oluyor. Bir iki kilo daha alsam dar olacak

bulundugun yere ayak udurmaya calışman cok dogal bakalm inşallah en kısa zamanda inersn istediğin kiloya :)

canm sen ayni benm gbisin veremzsem uzuluorum verirsem bu kes de ne de olsa verdim diyorum o yuzden ben kurallar haric tartilmiyor bedenim.kitleniyor

hayirli kandiller kizlar
sagol cnm sana da

sen nerde yasiyorsun cnm

hosgeldin aramizaaaa

bnde dicektim aponlar zayif olur diye dogruymus orda kilo almak zor olsa gerek :) oyle mi cidden

Japonlar sahiden çok zayıf.. Kışın kilolar fark edilmiyor ama bahar gelmeye başlayınca telaşlandım. Beni gören Japonlar aaa sen Japon gibisin (kısa ve zayıf) diyorladı. Çünkü sahiden yabancılar biraz daha yapılı geliyor bana da. Normalde sağlıklı yemekleri ama abur cuburları çok lezzetli. Son zamanlarda ipin ucunu kaçırdım
Tokyo'da yaşıyorum. Evet kilo verirsem ama en çok da şekeri çıkarırsam çok çok mutlu olacağım :)

Slm kizlar nasilsiniz herkesin kandili mubarek olsun bn bugun niyetlendim bakalim Allah kabul ederse

Allah kabul etsin..

bulundugun yere ayak udurmaya calışman cok dogal bakalm inşallah en kısa zamanda inersn istediğin kiloya :)
Teşekkür ederim. Nisan ve Mayıs ayı içerisinde verebilirsem harika olacak :)

SchonerDuft canim ayni menum kabak detoksu bugün son gunum en kolay detokslardan biri oldu tavsiye ederim onsallah tartiya yansimistir regl belirtilerim de var ama insallaj eksi cikarim

SchonerDuft merhaba geldim canm psikolojik olarak sikintidayim biraz idare edebilrmisnz beni menü ve kilo kontrolu olarak geleceğim grubu yarıda bırakmak istemiyorum ama mesaj olarak çok aktif olmasam bi süre sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…