- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.901
SchonerDuft canim ayni menum kabak detoksu bugün son gunum en kolay detokslardan biri oldu tavsiye ederim onsallah tartiya yansimistir regl belirtilerim de var ama insallaj eksi cikarim
insallah onemli birsey yoktur cnm allah yardimcin olsunSchonerDuft merhaba geldim canm psikolojik olarak sikintidayim biraz idare edebilrmisnz beni menü ve kilo kontrolu olarak geleceğim grubu yarıda bırakmak istemiyorum ama mesaj olarak çok aktif olmasam bi süre sorun olurmu
Saol canm çok şükür büyük bir sorun yok.insallah onemli birsey yoktur cnm allah yardimcin olsun
Evet kuralları okudum. Japonya'da yaşıyorum. Sizden 6 saat ilerideyim. Hemen de başlayabilirim aslında :) Yarın sabah tartılıp yazmaya başlayım.
Cuma günleri tartı günü gelebilecek misin peki. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapalımSchonerDuft merhaba geldim canm psikolojik olarak sikintidayim biraz idare edebilrmisnz beni menü ve kilo kontrolu olarak geleceğim grubu yarıda bırakmak istemiyorum ama mesaj olarak çok aktif olmasam bi süre sorun olurmu
Afiyet olsun canım güzel menüSabah
2 yumurta
3 çatal krem peynir
Yeşil siyah zeytin
Yeşillik
Çay
Akşam
3 yk bulgur
2 servis kaşığı tavuk didilmis
Çoban salata
Yoğurt
Çay
Afiyet olsun canımEvet kizlar bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi badem ezmesi
1 dilim incecik kasar
Domates 2 tane cerry ama
Aksam iftarda
Elim.kadar firinda kirmizi et
1 dilim ekmek
Salata
Bir kepce cacik
2 kayisi ve 5 6 badem tatli niyeyine birde bir parca bitter
Son olarak
1 cay b sut
Hayırlı kandiller canım
olacagimmmm bu firsati kaciramamKabak detoksu da var ama sana olmaz .sen haftaya birinciliğe oyna bence kuzu bu hafta da elinden geleni yap
Değil değil sen hedef güncelle mezun olma 61 de hedefine 60 ya da yoksa geri gelcek kilolar şimdiden aldın en azından esnek olursun
merhaba canim hos geldin. Birlikte guzel kololar verecegiz ins.Herkese merhaba. İsmim Zeynep. Tokyo'da yaşıyorum. Zaman farkından dolayı benim paylaşımlarım biraz erken olabilir. 8 kilo vermek istiyorum (7 de olabilir yarın tartılıp göreceğim) grup kurallarınızı okudum. Oldukça paylaşımcı bir grup olduğu için hem fazla kilolarımı verip, hem de sporu hayatıma sokmada itici bir kuvvet vereceğinize inanıyorum :) Bu sürede hayatımdan işlenmiş şekeri de çıkarmayı, ekmek tüketimini de haftada iki güne düşürmeyi planlıyorum. Beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim.
ay cok sevimlii ben cok seviyorum japonnnn cinnliii cekik gozlu sevimli insanlaroiEşim Japon :)
bu menu ile nasil oruc tutun canim Allah kabul etsin de cok az yemisisnEvet kizlar bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi badem ezmesi
1 dilim incecik kasar
Domates 2 tane cerry ama
Aksam iftarda
Elim.kadar firinda kirmizi et
1 dilim ekmek
Salata
Bir kepce cacik
2 kayisi ve 5 6 badem tatli niyeyine birde bir parca bitter
Son olarak
1 cay b sut
Bugun 3.gun daha ama bi ilerleme kaydedemedik gibi iletisimde olalim seninle benim kininde kardesi var bende yaninda takmiyorum gorur diye yemeden icmeden kesildim yarina eksi 1 kilo garanti fazlasi olur eksigi olmazkaç gün oldu ki tükenme beni 1 ay inletti büyük oğlum çünkü kardeşine bez takıyorduk yanında daha çabuk öğren,ir diyodum olmadı
Yavaş verecem diyon hadi bakalımolacagimmmm bu firsati kaciramam
60 a daha cok var ben kep imi alir yavas yavas veririm kilocuklarimoii
merhaba canim hos geldin. Birlikte guzel kololar verecegiz ins.
ay cok sevimlii ben cok seviyorum japonnnn cinnliii cekik gozlu sevimli insanlaroi
bu menu ile nasil oruc tutun canim Allah kabul etsin de cok az yemisisn
sagol kuzumAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
yok kizz neresi az bu zamana kadar yedik daha artik az yiyelim :)olacagimmmm bu firsati kaciramam
60 a daha cok var ben kep imi alir yavas yavas veririm kilocuklarimoii
merhaba canim hos geldin. Birlikte guzel kololar verecegiz ins.
ay cok sevimlii ben cok seviyorum japonnnn cinnliii cekik gozlu sevimli insanlaroi
bu menu ile nasil oruc tutun canim Allah kabul etsin de cok az yemisisn
Bence eksi cikcaksin canimSchonerDuft canim ayni menum kabak detoksu bugün son gunum en kolay detokslardan biri oldu tavsiye ederim onsallah tartiya yansimistir regl belirtilerim de var ama insallaj eksi cikarim
Evt gelirim menü paylaşımı yorumuda yapmya calisacagm fakat aktif olamayacagmCuma günleri tartı günü gelebilecek misin peki. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapalım
evet canim ben zaten baya yvas veriyorumYavaş verecem diyon hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?