- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.941
sagol cnm insallah tutarsin sen bebisleri byut hayirlisiylaAllah kabul etsin canım niyetini orucunu bize de nasip olsun
Ben 4 yıldır ya hamileyim ya emzirenim tutamadım hiç
gider gider regli olunca maydonoz suyu iç yada erken gelsin ödem gitsin dersen soğan suyu iç kaynatıp şişlik gidercanım bu hafta regl olursam erkenden daha cok gşdecek inş
cnm regl olcam ben ona bağladım bide kilom artık çok zor gidiyor yukarda da dedim 70olanlar bunla 3kilo verir benim haftaya cuma belli olur net olarak bide haftasonu yediklerimin etkisini bilmiyorum tartılmadım ama tyekrar yapıcam bence faydalı ve zor değil bgn filan herkes çok zayıflamışsın dedi
günaydın kızlar
Günaydın fıstıklargünaydın kızlar
anladım canım o zaman haftaya daha aiyi gider inşallah. bende yapmak istiyorum ama güvenemiyorum sanırım yapamam bunucnm regl olcam ben ona bağladım bide kilom artık çok zor gidiyor yukarda da dedim 70olanlar bunla 3kilo verir benim haftaya cuma belli olur net olarak bide haftasonu yediklerimin etkisini bilmiyorum tartılmadım ama tyekrar yapıcam bence faydalı ve zor değil bgn filan herkes çok zayıflamışsın dedi
ya mükemmelllGunaydin kizlar
Zigzag kaloriyle ne kadar verdigimi merak edenler icin yazdim bebikler
Cumartesi kilom:56,5 —- kalorim 1384
Pazar kilom : 55,7—- kalorim 1258
Pazartesi kilom: 55,3 —- kalorim 1258
Salı kilom: 55,3 —- kalorim 1007
Çarşamba kilom: 54,9—- kalorim 1510
Perşembe kilom: 55,6—- kalorim 1258
Cuma kilom: 55,1 —- kalorim 1133
Toparlayalim geçen hafta 56,5 le başladığım kalori sayımımda 1 hafta sonunda 55,1 e inerek 1,4 kilo verdim ve gayet rahat verdim normal diyetteyken daha sinirli ve acken bu sefer gayet guzel yiyerek verdim kilomu
Eleştirimse şu Çarşamba günü kalori gereksiz fazla bence 54,9 a inmisken geri çıkmak hosuma gitmedi salının kalorisi de cok az sanirim bu hafta carsambanin kalorisinden 100 kalori saliya eklicem oyle ilerlicem
Guzel de yedim haaanladım canım o zaman haftaya daha aiyi gider inşallah. bende yapmak istiyorum ama güvenemiyorum sanırım yapamam bunu
ya mükemmelllbunu bende yapcam
Gunaydin kizlar
Toparlayalim geçen hafta 56,5 le başladığım kalori sayımımda 1 hafta sonunda 55,1 e inerek 1,4 kilo verdim ve gayet rahat verdim normal diyetteyken daha sinirli ve acken bu sefer gayet guzel yiyerek verdim kilomu
Eleştirimse şu Çarşamba günü kalori gereksiz fazla bence 54,9 a inmisken geri çıkmak hosuma gitmedi salının kalorisi de cok az sanirim bu hafta carsambanin kalorisinden 100 kalori saliya eklicem oyle ilerlicem
Sagol canim gercekten şunu anladim ki cok az yiyerek kendimize eziyet ediyoruz normalde 2 gun surerdi diyetlerim bak hic bozmadim bu haftatebrikler canım bana da tablo çıkarır mısın
Gunaydin kizlar
Ay hic diyet yapiyo gibi degildim gördün menulerimi anlatmaya gerek yok1,40 kilo vermek nasıl bir duygu doya doya yiyerek verdin
hafta da kaç gün spor yapıyorsun
çarşamba kalorisini aşağı çekmek mantıklı geldi benim 1800 lerdeydi 1500 e çekerim.
ya bu tam benlikmiş haaGuzel de yedim haadiyette degil gibi katmer de yedim simitte yedim makarna pilav beyaz ekmek herseyden yedim kalorimce tabi daha diyetlik seyler yense daha guzel verilir belki asıl kilom cumaninda kalorisini aldiktan sonra belli olcak yani yarinki inen kilomda eklenmeli bu haftaki kiloma çünkü Cumartesi basladim simdi bugunde kalorimi alip yarinki kiloma gore tablomu yenilicem kalorilerim azcik dusecek
Ne zaman başlıyonya bu tam benlikmiş haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?