- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.981
Hemen hemen herkes kilo vermiş gibi ama daha iyi olabilirdi bence derya güzel kilo vermişSchonerDuft bu hafta grup iyi gibi demi
günaydın kuzum hayırlı cumalar hayırlı kandiller ...Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dün gelemedim kandiliniz ve Cumamız mübarek olsun canlar bugün 75le mezun oluyorum
vereck kilo az kalınca zorlaşıyor 200 gram bile ne kadar cok geliyor demiIki haftada 200gr vermisim harika :/ ki verdimde saymiyorum bir ara 58.4ckgdum.
SekerPancarii kalori hesaplamayi hangi appdan yapiyorsun, seneler once bende oyle kg vermistim son 1.5 aydir gram gitmiyo delircem vallah :/
Bu arada hala emziriyorum oyuzden fazladan ne kadar kalori almam gerek acaba? Internet 500kcal diyo ama cok geldi bana
uzun süre korums olman bile bi mucize yeni gitmişsin kimseyi tanımıyosn lisan yok cevre yok yemege vermiş olman gerekirdi kendini
olmştr da ben gitmiyorm öğrenmeye kuzubakalm az daha bekleyelm dedikk
Gunaydin kizlar
Zigzag kaloriyle ne kadar verdigimi merak edenler icin yazdim bebikler
Cumartesi kilom:56,5 —- kalorim 1384
Pazar kilom : 55,7—- kalorim 1258
Pazartesi kilom: 55,3 —- kalorim 1258
Salı kilom: 55,3 —- kalorim 1007
Çarşamba kilom: 54,9—- kalorim 1510
Perşembe kilom: 55,6—- kalorim 1258
Cuma kilom: 55,1 —- kalorim 1133
Toparlayalim geçen hafta 56,5 le başladığım kalori sayımımda 1 hafta sonunda 55,1 e inerek 1,4 kilo verdim ve gayet rahat verdim normal diyetteyken daha sinirli ve acken bu sefer gayet guzel yiyerek verdim kilomu
Eleştirimse şu Çarşamba günü kalori gereksiz fazla bence 54,9 a inmisken geri çıkmak hosuma gitmedi salının kalorisi de cok az sanirim bu hafta carsambanin kalorisinden 100 kalori saliya eklicem oyle ilerlicem
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dün gelemedim kandiliniz ve Cumamız mübarek olsun canlar bugün 75le mezun oluyorum
:) Yüzdeler epey karışık geliyor henüz.. Çözerim umarımİ***14. TAKİM 562. ETAP***
munter (65///%) mezun olmak istiyor
UMEYYE(64.80///%)bildirimsiz izine ayrıldı
06Derya (79.90///%)
tgb1907 (68.80///% )izine ayrıldı
GamzeK17 (62.70 ///%)
poncikbirgelincik (61.70///%)
Orkide1453(60.30/3//%)
aaadddaaa 64.70///%)
segus (72///%)
dombilianne (82.5 /80,1/2,4/%2,9) bildirimdebulunmadı yüzdesi 2 ye bölündü
14.Takım Ortalamasi :
cnm sen hiç kaçamak yapma ki diyete iyice ısınasın buralarda çok verirsin aynen devam etBugün çok mutluyum
Biraz kilo vermeye başlayınca gaza geliyor insan normal şartlarda yapacağım kaçamaklara asla diyebiliyorum Aslında 200gr daha verseydim çok çok mutlu olurdum sağlık olsun haftaya inşallah
kaptinn SchonerDuft yüzdem ikiye bölünecek ya nasıl olacak ben standart hesaplamayla bildirim yaptım revize etmek gerekiyorsa yardımcı olur musunuz
kontrol ederiz canım tebrik ederim çok güzel gidiyorsun haftaya gelsin 7 lerBugün çok mutluyum
Biraz kilo vermeye başlayınca gaza geliyor insan normal şartlarda yapacağım kaçamaklara asla diyebiliyorum Aslında 200gr daha verseydim çok çok mutlu olurdum sağlık olsun haftaya inşallah
kaptinn SchonerDuft yüzdem ikiye bölünecek ya nasıl olacak ben standart hesaplamayla bildirim yaptım revize etmek gerekiyorsa yardımcı olur musunuz
kuzum aday listesine adını yazmak için kilo bildirimini bekliyorumEvet genelde herkes kilo almış ilk yılında. Bugün iyi bir motivasyonla başladım umarım böyle devam ederim 7/8 haftada.
Aaa.. hergün tartılmışsınız :) Ben sadece tartı günleri tartı
Darısı bize :) Tebrikler..
:) Yüzdeler epey karışık geliyor henüz.. Çözerim umarım
30 muTemem bebekim 30 a merdiven dayandığını kimsiye demicem sös aramizda
sag ol bebisimmm
yaaa bekledim bekledim gram oynamadi odemim yok demekki pefffhmm ok ben spor yapmıyorum hftada 1 kilo gitse yeter
OO siüersin hadi bakalım merak ettim kilonu
sabit yaz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?