- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.961
59.9 boy.1.60 yaş 30Sagol canim gercekten şunu anladim ki cok az yiyerek kendimize eziyet ediyoruz normalde 2 gun surerdi diyetlerim bak hic bozmadim bu hafta
Hadi kilo boy yaş soyle de çıkarıyım
bu gün başlıcam demeyiy çok isterdim ama bugün öğlen pideli köfte yicem pidelerinin hepsini yemem ama oruçluyken acayip canım çektiNe zaman başlıyon
Benim topige gel bebik seni etiketleyim orda ilk sayfada link var temem miSekerPancarii kuzum bana da tablo cikarir misin?? cok guzel vermissin her zaman derim yiyerek kilo verilir
site ya da programs bana soylersen ben de yapabilirim sanirim.
1.60 boy 64.5 (az kaldi inecegimm ) kiloya gore yas i da 28 yapalim
pideli kofte miibu gün başlıcam demeyiy çok isterdim ama bugün öğlen pideli köfte yicem pidelerinin hepsini yemem ama oruçluyken acayip canım çektiyarın başlarım inşallah o programı indireyim
tamam canim etoketle beniiiBenim topige gel bebik seni etiketleyim orda ilk sayfada link var temem mi
Yasi 28 yapalim derkengercek kilo lutfen
Fat loss yazan yere gore alcan kaloriyi canim59.9 boy.1.60 yaş 30
Temem bebekim 30 a merdiven dayandığını kimsiye demicem sös aramizdatamam canim etoketle beniii
sus lutfennbazi seyler ulu orta soylenmezz
Tamam kuzum az yi alma kilobu gün başlıcam demeyiy çok isterdim ama bugün öğlen pideli köfte yicem pidelerinin hepsini yemem ama oruçluyken acayip canım çektiyarın başlarım inşallah o programı indireyim
cnm hangi siteden hesaplıyorsun öbür topikte yazalımmı kalorileriniFat loss yazan yere gore alcan kaloriyi canimEki Görüntüle 2127506
Seninkini de hesapladımSekerPancarii kuzum bana da tablo cikarir misin?? cok guzel vermissin her zaman derim yiyerek kilo verilir
site ya da programsa bana soylersen ben de yapabilirim sanirim.
1.60 boy 64.5 (az kaldi inecegimm ) kiloya gore yas i da 28 yapalim
Diyetkoligin appini indirdim ordan hesapliyorum kuzum gel benim topiğimide ordan da yaz temem micnm hangi siteden hesaplıyorsun öbür topikte yazalımmı kalorilerini
yooh yooh bitirmempideli kofte mii
pidessini sakin bitirmee emii
programin adi ne kuzum
tmm cnm ben sabahtan yiyeceğimi ayarlayayım hesaplayalım öyle yiyeyimDiyetkoligin appini indirdim ordan hesapliyorum kuzum gel benim topiğimide ordan da yaz temem mibakalim senin ne kadar gidecek
yoh almam akşam az yicem dengelerimTamam kuzum az yi alma kilo
hmm ok ben spor yapmıyorum hftada 1 kilo gitse yeterAy hic diyet yapiyo gibi degildim gördün menulerimi anlatmaya gerek yokvallah cok guzeldi aynen dedigim gibi carsamba gereksiz bi fazlalik var salida cok az ya ona eklicem ben acik yarin kesin 54 lerde olurum dün dışarda yurucem diye yapmadim onun dışında her sabah 20 30 dk arasi stepper yaptim kuzum
OO siüersin hadi bakalım merak ettim kilonugunaydin kizlar
Bende eksideyim ama acik daha durup oyle yazacagim tabloya belki biraz daha eksiye dusebilirim
sabit yaz kuzuMerhaba hayırlı cumalarSchonerDuft bu hafta sabit Benm kilom ne yzmam lazm listeye
Minnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanızlisteden cıkartılıcaksınız
@selcanmehmetcan(79,40///%)listeye giriş kilosu 76,5
@Nehir60(76.8//%) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
@swtyheart (75///%) başlg.t:2martbaşlg.k:75 hedef:65
@N-A-R (88///%) başlg.t:4martbaşlg.k:88hedef:65
@Riviere12 (59/58.8//%) başlg.t:5martbaşlg.k:5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?