- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.001
munter 30 çok güzel bi yaş söyleyim30 mune 30 u
sag ol bebisimmm
yaaa bekledim bekledim gram oynamadi odemim yok demekki pefff
ben 2 gun oglende yedım sadece 500 gr verdım toplam 700 gıttı.ama aksamlarıda uysam emınım daha fazla gıderdı.cnm regl olcam ben ona bağladım bide kilom artık çok zor gidiyor yukarda da dedim 70olanlar bunla 3kilo verir benim haftaya cuma belli olur net olarak bide haftasonu yediklerimin etkisini bilmiyorum tartılmadım ama tyekrar yapıcam bence faydalı ve zor değil bgn filan herkes çok zayıflamışsın dedi
Çok sağol canımCanımsın baba vermeli bu eğitimi katılıyorum
Büyük oğlan babasının desteğiyle öğrenmişti 2 numara da abisinin erkek çocuklar babadan çok etkileniyor
Sürekli evde olup takip etmesine hiç gerek yok 1 pazar gününü evde geçirip birlikte çocuğunuza destek olursanız devamında hep tuvalete gitmek ister zaten
her yasin ayri guzelligi vardir muhakkak da yaslanmak beni üzüyormunter 30 çok güzel bi yaş söyleyim
kuzum sen nerelrrdrsin ugramaz oldun ya ozledim o spor ruhunda yok diyet ruhunda mezun oldun salmadin inssÇok sağol canım
Canim internetim bitti üç gündür gelemedim eşimin tlfnundan yazıyorumkuzum sen nerelrrdrsin ugramaz oldun ya ozledim o spor ruhunda yok diyet ruhunda mezun oldun salmadin inss
masallah kız neguzel vermıssın bızede soyle o tablo nasıl cıkıyo bızde cıkaralım bızde yapalımmmGuzel de yedim haadiyette degil gibi katmer de yedim simitte yedim makarna pilav beyaz ekmek herseyden yedim kalorimce tabi daha diyetlik seyler yense daha guzel verilir belki asıl kilom cumaninda kalorisini aldiktan sonra belli olcak yani yarinki inen kilomda eklenmeli bu haftaki kiloma çünkü Cumartesi basladim simdi bugunde kalorimi alip yarinki kiloma gore tablomu yenilicem kalorilerim azcik dusecek
Bence olursun kuzum yavaş yavaş sporda ekle istersen 10 dk zumba yap mesela kolay olandan yada müzüiği aç oyna daha da hızlanır kilo vermen
40 a dayandık napak ölek mi30 mune 30 u
biz seni denemiştik kilo alacakmısın kurabiyelere saldırcakmısın diyetum kilo veren ark tebrik ederim ve bende mezun oluyorum nihayet
bu defa unutmamislar
BNCE SEN yapma bak yaramıyo sana yemekya bu tam benlikmiş haa
Aynen oyle :) gitmek bilmiyovereck kilo az kalınca zorlaşıyor 200 gram bile ne kadar cok geliyor demi
BNCE SEN yapma bak yaramıyo sana yemeksonra artıyla gelirsen cemkiririm diyeyim
53 kg ile başladım bugün :)kuzum aday listesine adını yazmak için kilo bildirimini bekliyorum
tmm cnmmCanim internetim bitti üç gündür gelemedim eşimin tlfnundan yazıyorum
Spor yapmayı çok istiyorum bu aralar hiç zaman bulamıyorum ama toparlayacagım İNŞAALLAH
Hepinizi çok özledim seviliyorsunuz
40 a dayandık napak ölek mi
Gencim güzelim şişkoyum
Zayıflıyorum
nasilda kilo verdim amabiz seni denemiştik kilo alacakmısın kurabiyelere saldırcakmısın diye
Bu hafta çok yürüdüm ama evde başka şeyler yapamıyorum hem kendimi garip komik hissediyorum hemde hiçbir hareketin hakkını veremiyorumBence olursun kuzum yavaş yavaş sporda ekle istersen 10 dk zumba yap mesela kolay olandan yada müzüiği aç oyna daha da hızlanır kilo vermen
Üzülme canım yaşlanmaher yasin ayri guzelligi vardir muhakkak da yaslanmak beni üzüyor
günaydın kuzuuumm demek mezun oluyosunnnGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dün gelemedim kandiliniz ve Cumamız mübarek olsun canlar bugün 75le mezun oluyorum
cünkü bence menülerin kiilonaa göre cok fazlaIki haftada 200gr vermisim harika :/ ki verdimde saymiyorum bir ara 58.4ckgdum.
@SekerPancarii kalori hesaplamayi hangi appdan yapiyorsun, seneler once bende oyle kg vermistim son 1.5 aydir gram gitmiyo delircem vallah :/
Bu arada hala emziriyorum oyuzden fazladan ne kadar kalori almam gerek acaba? Internet 500kcal diyo ama cok geldi bana
canııım tebrikleerr geçen haftaki hatanı telefi etmişssiinnnBugün çok mutluyum
Biraz kilo vermeye başlayınca gaza geliyor insan normal şartlarda yapacağım kaçamaklara asla diyebiliyorum Aslında 200gr daha verseydim çok çok mutlu olurdum sağlık olsun haftaya inşallah
kaptinn SchonerDuft yüzdem ikiye bölünecek ya nasıl olacak ben standart hesaplamayla bildirim yaptım revize etmek gerekiyorsa yardımcı olur musunuz
bebegim tebrikleeeerrrtum kilo veren ark tebrik ederim ve bende mezun oluyorum nihayet
bu defa unutmamislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?