- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.021
Yuh kız naptınn nasıl zayıfladım harıkaassıınnnnnGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dün gelemedim kandiliniz ve Cumamız mübarek olsun canlar bugün 75le mezun oluyorum
Tebrik ederim canım inşallah bizde ideal kilomuza iner diplomamızı alırıztum kilo veren ark tebrik ederim ve bende mezun oluyorum nihayet
bu defa unutmamislar
Ben oglanin tuvalet egitimini verirken yemek yemege firsat bulamadim sirrim bu sadece doymak icin corba yumurta vb seyler yedim aksamlarida bitap dusup erkenden uyuyunca boyle oldu
canım 5 senedir yeni görüyorum 5li rakamları inşallah devam eder cok zor gidiyorAynen oyle :) gitmek bilmiyo
Aa hemen hemen ayni kilodayiz :)
Sagol canim darisi hepimizin basina tekrar tekrar 7 kilom kaldi hamilr kaldigim kiloya donmem icinMavi boncukkk cnm tebrik süper vermişsin
sende nasil gidiyo canim islerolurum daa maximum 57 olcam düğüne kadar 55 altını zaten istemem
tamma canım platesini de yazdım
ah keşke bende yoğun olsam ya patlıyorum sıkıntıdan
şöyle gidiyor şuan kitap okuyorumsende nasil gidiyo canim isler
hedef kilon ?53 kg ile başladım bugün :)
demek boğazın duymuyortmm cnmm
nasilda kilo verdim ama
64.5 olmayi istoyorum iki haftadir olamadim yabogazim durmuyor
garip komik hissetme yptıkça vücut alışacakBu hafta çok yürüdüm ama evde başka şeyler yapamıyorum hem kendimi garip komik hissediyorum hemde hiçbir hareketin hakkını veremiyorum
Bu hafta sonu eve kürek aleti alıcam geçen ay koşu bandını yenilemiştim
Günlük 10.000 adım atıyorum bunu da son 1 aydır yapabiliyorum zaten
Benim bu hafta cok gitti ama bence öbür hafta 800 gr 1 kilo arasi anca gider iyi bence o kadar gitse bilehmm ok ben spor yapmıyorum hftada 1 kilo gitse yeter
Napiyon aykızlar listeyi dogru alıntılamaya dikkat edin artık yaponcikbirgelincik in kilosu yok 14.takım yazısının yarısı silinmiş GamzeK17 nın bilirimi gitmiş nası akrıştırıyosunuz bu kadar son listeyi bulup ondan bildrim yapcaksınız bu kadr basit
Diyetkolikden yapiyorum canimIki haftada 200gr vermisim harika :/ ki verdimde saymiyorum bir ara 58.4ckgdum.
SekerPancarii kalori hesaplamayi hangi appdan yapiyorsun, seneler once bende oyle kg vermistim son 1.5 aydir gram gitmiyo delircem vallah :/
Bu arada hala emziriyorum oyuzden fazladan ne kadar kalori almam gerek acaba? Internet 500kcal diyo ama cok geldi bana
Ben hergun tartilmazsam duramamEvet genelde herkes kilo almış ilk yılında. Bugün iyi bir motivasyonla başladım umarım böyle devam ederim 7/8 haftada.
Aaa.. hergün tartılmışsınız :) Ben sadece tartı günleri tartı
Darısı bize :) Tebrikler..
:) Yüzdeler epey karışık geliyor henüz.. Çözerim umarım
bende başlıcam zcık imrendim 1,40 çok iyi sen 1 hfta da hiç bu kadar kilo vermedinBenim bu hafta cok gitti ama bence öbür hafta 800 gr 1 kilo arasi anca gider iyi bence o kadar gitse bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?