Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar listenin son hali de bu sanırım eksik spor yok
tebrikler domateslerrrr spor yapmayanlar da çıkarılacak pazartesi yeni listede
yaptığınız sporlara etiketlersiniz beni

kızlar herkese mutlu hafta sonlarrrıııı

aday listesinde bildirimde bulunmayan herkes diskalifiye oldu gelen olursa bildirirsiniz boşuan gelmesinler

ben düzenli yerim bugün sondu toparlıyorum yarından itibren zaten biraz fazla yağlı yedim ekmek yedim dün kalbim sıkıştı çok kötü oldum midem hazmetmedi sanırım

ben düzenli yerim bugün sondu toparlıyorum yarından itibren zaten biraz fazla yağlı yedim ekmek yedim dün kalbim sıkıştı çok kötü oldum midem hazmetmedi sanırım
Ay fazla yagli rahatsiz etti demekki seni hemen hafif beslenmeye dön guzelce

Anam numter nasıl zayıflamışşş
Ben donebılırmııyımm
Acaba haftaya
64.u oldummm sonunda canimm send e ne var ne yokj
Tebrik ederim canım inşallah bizde ideal kilomuza iner diplomamızı alırız
ins canim ben daha idrale inmedim ama mezun olayim dedim hazir ilk hedefi tutturmusum kacirmayayim
munter tebrik ederim kuzummmm
tskler canimmmmmmm
harikaaa cnm tebriklerrr

canm bnim ya tebrik ederim bravo sana boy kacti peki
tsklerr canim 1.60 ben 60 kg olmak isttiyorumm devam yanjj
Eki Görüntüle 2127732

kızlar listenin son hali de bu sanırım eksik spor yok
tebrikler domateslerrrr spor yapmayanlar da çıkarılacak pazartesi yeni listede
yaptığınız sporlara etiketlersiniz beni
bizim takimida bubhafta ben kalkindirmusim bir ovmekte yokkk

Afiyet olsun bal kabağından herşeyi yaparız da ızgarası enteresan geldi hiç duymamıştım. Oraya özgü birşey mi? Bana gelen bal kabağı şerbeti cevizi tahini kucaklayıp kalori bombası oluyor. Bi 60 lı kiloları göreyimde yapayım
Arkadaşlar sizde farkettiniz mi herşeyi yiyesim var

Ahaha evet bol su iç canın birşey istediğinde yeme krizleri tutmasın seni
Kizlar bu haftaki hedefim 58.9 pancarin zigzag yöntemine basladim hadi hayirlisi
Ben de yarın başlıyorum bakalım yüksek kalorili.günü umarım pazartesi ya da salı olur

Akşam çok zorlanmıyorum eşim evde olunca sohbet video derken zaman geçiyor. Siz çok seviyorsunuz ailecek o yüzden sen bırakamazsın

Anladım canım ama süper olmuşsundur sen şimdi
Kizim kurabiye istedi cookie yaptim pisiyokalorim bitti yememem lazim yarin yerim bi dene dayanmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…