- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.061
hee listeleerrr listeeelllrrrrrNeden pehi listeden ötürü mü
Gocam uyudu geldim bende yemek yicem kizimla birazdansenin minik napiyo göbeklendin mi
gözün aydın darısı başıma benim deveee eğitim biteeeeeerr
ben düzenli yerim bugün sondu toparlıyorum yarından itibren zaten biraz fazla yağlı yedim ekmek yedim dün kalbim sıkıştı çok kötü oldum midem hazmetmedi sanırımHe giz basla vallah benim gibi cok hamur yemezsen sen daha cok verirsin bence yememden kısmıyomay ben 3 gunde de 1 bucuk kilo verdigim oldu ama hic elimde tutamadim devam ettiremedim ve 2 gunde geri aldim verdigim kiloyu hep bu döngü devam ediyo kac aydir artik olmucak insallah verecem kilolari
Ay fazla yagli rahatsiz etti demekki seni hemen hafif beslenmeye dön guzelceben düzenli yerim bugün sondu toparlıyorum yarından itibren zaten biraz fazla yağlı yedim ekmek yedim dün kalbim sıkıştı çok kötü oldum midem hazmetmedi sanırım
bugün dikkat ettim akşama allah büyük tabeAy fazla yagli rahatsiz etti demekki seni hemen hafif beslenmeye dön guzelce
Bende en zor aksamlari geciyobugün dikkat ettim akşama allah büyük tabe
Devamı gelecek inş ama takıma artık katkım olmadıgı için zamanı geldi kuzum o yüzdengünaydın kuzum hayırlı cumalar hayırlı kandiller ...
yaa tebrik ederim çok kısa sürede süper kilo verdin
70 olsaydın daha mı iyiydi acaba kuzum
İvitttttgünaydın kuzuuumm demek mezun oluyosunnn
cünkü bence menülerin kiilonaa göre cok fazla
canııım tebrikleerr geçen haftaki hatanı telefi etmişssiinnn
bebegim tebrikleeeerrr
Tşk ederim kuzum benimmYuh kız naptınn nasıl zayıfladım harıkaassıınnnnn
Tşk ederimharikaaa cnm tebriklerrr
canm bnim ya tebrik ederim bravo sana boy kacti peki
Evetah kıyamam yeni telefonla internetsiz mi kaldn sen
64.u oldummm sonunda canimm send e ne var ne yokjAnam numter nasıl zayıflamışşş
Ben donebılırmııyımm
Acaba haftaya
ins canim ben daha idrale inmedim ama mezun olayim dedim hazir ilk hedefi tutturmusum kacirmayayimTebrik ederim canım inşallah bizde ideal kilomuza iner diplomamızı alırız
tskler canimmmmmmmmunter tebrik ederim kuzummmm
tsklerr canim 1.60 ben 60 kg olmak isttiyorumm devam yanjjharikaaa cnm tebriklerrr
canm bnim ya tebrik ederim bravo sana boy kacti peki
bizim takimida bubhafta ben kalkindirmusim bir ovmekte yokkkEki Görüntüle 2127732
kızlar listenin son hali de bu sanırım eksik spor yok
tebrikler domateslerrrr spor yapmayanlar da çıkarılacak pazartesi yeni listede
yaptığınız sporlara etiketlersiniz beni
Akşam çok zorlanmıyorum eşim evde olunca sohbet video derken zaman geçiyor. Siz çok seviyorsunuz ailecek o yüzden sen bırakamazsınBende en zor aksamlari geciyoatıştırmak istiyo insan
Anladım canım ama süper olmuşsundur sen şimdiDevamı gelecek inş ama takıma artık katkım olmadıgı için zamanı geldi kuzum o yüzden
Afiyet olsun bal kabağından herşeyi yaparız da ızgarası enteresan geldi hiç duymamıştım. Oraya özgü birşey mi? Bana gelen bal kabağı şerbeti cevizi tahini kucaklayıp kalori bombası oluyor. Bi 60 lı kiloları göreyimde yapayımHerkese Merhaba..
Bol koşturmacalı ama en önemlisi yüksek motivasyonumla güzel bir gündü. Canım çok tatlı yemek istedi çünkü en sevdiğim pastanenin yakınlarındaydım. Ama ilk günden rezil olmamak adına ananasla idare ettim
Burada artık yatma vaktimiz geldi. Size bugünkü yaptıklarımı yazıp, duş ve uyku moduna geçiyorum. :)
Ve Şekersiz ilk Gün
21 günlük periyotları yapmaya çalışacağım. Umudum yok ama gayretim var
Ekmeksiz ilk Gün
(Ekmekte daha esnek olacağım için ayırdım 5 er günlük periyodum olacak. 5 veya 6 gün ekmeksiz, bir gün ekmekli bir öğün gibi)
53 kg ile başlamış olduğum ilk günün özeti aşağıdaki gibidir.
Menü:
Kahvaltı:
Yulaflı omlet
Domates, Salatalık
Zeytin ezmesi
2 fındık, 3 badem
Ara:
Ananas
Yoğurt
Akşam:
Salata
Balık
Yağsız ızgara bal kabağı
Ve ilk günün sporu
Spor: 1, 5 saat normal tempo yürüyüş 18 Puan
1 dakika plank 4 Puan
25 dk yoga 15 Puan
Gerçi benim yaptığıma yoga değil de komedi tiyatrosu da denebilirdi
23 Mart Cuma Spor Toplam Puanı: 37 Puanponcikbirgelincik
Ahaha evet bol su iç canın birşey istediğinde yeme krizleri tutmasın seniAfiyet olsun bal kabağından herşeyi yaparız da ızgarası enteresan geldi hiç duymamıştım. Oraya özgü birşey mi? Bana gelen bal kabağı şerbeti cevizi tahini kucaklayıp kalori bombası oluyor. Bi 60 lı kiloları göreyimde yapayım
Arkadaşlar sizde farkettiniz mi herşeyi yiyesim var
Ben de yarın başlıyorum bakalım yüksek kalorili.günü umarım pazartesi ya da salı olurKizlar bu haftaki hedefim 58.9 pancarin zigzag yöntemine basladim hadi hayirlisi
Faydali olacagina inanıyorum canim haftaya coşalımAhaha evet bol su iç canın birşey istediğinde yeme krizleri tutmasın seni
Ben de yarın başlıyorum bakalım yüksek kalorili.günü umarım pazartesi ya da salı olur
Kizim kurabiye istedi cookie yaptim pisiyoAkşam çok zorlanmıyorum eşim evde olunca sohbet video derken zaman geçiyor. Siz çok seviyorsunuz ailecek o yüzden sen bırakamazsın
Anladım canım ama süper olmuşsundur sen şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?