- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.081
ben diymustum.yurt disinda onu izgara yaparlarmis aala tatli niyetine degilAfiyet olsun bal kabağından herşeyi yaparız da ızgarası enteresan geldi hiç duymamıştım. Oraya özgü birşey mi? Bana gelen bal kabağı şerbeti cevizi tahini kucaklayıp kalori bombası oluyor. Bi 60 lı kiloları göreyimde yapayım
Arkadaşlar sizde farkettiniz mi herşeyi yiyesim var
masallah cnm ne zamandir yapiyorsun keske bnde o kiloya dussemKizlar bu haftaki hedefim 58.9 pancarin zigzag yöntemine basladim hadi hayirlisi
Valla coşacağız bende listeye girerim bu hafta bakalım eğer doktorum spor yapma onayı verirse şayetFaydali olacagina inanıyorum canim haftaya coşalım
Kurabiye soğuk yenir sabah yersin bendeKizim kurabiye istedi cookie yaptim pisiyokalorim bitti yememem lazim yarin yerim bi dene dayanmam lazim
YemedimmmValla coşacağız bende listeye girerim bu hafta bakalım eğer doktorum spor yapma onayı verirse şayet
Kurabiye soğuk yenir sabah yersin bende
MayistA 2 yil olacak canimben diymustum.yurt disinda onu izgara yaparlarmis aala tatli niyetine degil
masallah cnm ne zamandir yapiyorsun keske bnde o kiloya dussem
Tamam canim cosalim elimden geleni yapocam bugun kacamak yaptım ama burda bitti lütfen grubu boslamayin hep motive olalımKızlar varmısınız birinciliğe koşalım bu haftaponcikbirgelincik tamamım ben dedi. @dombilianne orkide1453 A aaadddaaa segus Mavi boncukkk listede başka kimse kalmadı sanırım ne dersiniz coşalım mı bu hafta
Kız hortum gibiler he anında hupletiyorlarYemedimmmsakladim kendiminkini hepsini yediler yaa
Bugün kendini motive ettin diyelim ne yedin pekiTamam canim cosalim elimden geleni yapocam bugun kacamak yaptım ama burda bitti lütfen grubu boslamayin hep motive olalım
tabiki varim her zman varim bennnnKızlar varmısınız birinciliğe koşalım bu haftaponcikbirgelincik tamamım ben dedi. @dombilianne orkide1453 A aaadddaaa segus Mavi boncukkk listede başka kimse kalmadı sanırım ne dersiniz coşalım mı bu hafta
Boşver canim soylemek istemiyorumBugün kendini motive ettin diyelim ne yedin peki
Iyi akşamlar kuzu nasılsınKizlar hayırlı akşamlar
Merak ettim kulağıma fisilda olmamı yarın telafisini spor ile yaparsın zaten kalorin de belli. Yarın kaç kalori alacaksınBoşver canim soylemek istemiyorum
İyiyim canım sen nasılsınIyi akşamlar kuzu nasılsın
Merak ettim kulağıma fisilda olmamı yarın telafisini spor ile yaparsın zaten kalorin de belli. Yarın kaç kalori alacaksın
Ben bu hafta costuydum ama katilirim tabiKızlar varmısınız birinciliğe koşalım bu haftaponcikbirgelincik tamamım ben dedi. @dombilianne orkide1453 A aaadddaaa segus Mavi boncukkk listede başka kimse kalmadı sanırım ne dersiniz coşalım mı bu hafta
Ben bu hafta costuydum ama katilirim tabiKızlar varmısınız birinciliğe koşalım bu haftaponcikbirgelincik tamamım ben dedi. @dombilianne orkide1453 A aaadddaaa segus Mavi boncukkk listede başka kimse kalmadı sanırım ne dersiniz coşalım mı bu hafta
3.cu olmussun canım tebrik ederimCanlariim 87 kilodan 77 leri gormus bulunuyorum hamile kaldigim kiloma 7 kilo kaldi bu surecte yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim ben her ne kadar buralarda fazla takilamasam da cuma gunu buraya kilo bildiricek olmam beni dizginliyo hep birlikde incecik gunlere insalah
Bende varimmmm bi toparlanmak.lazim artikKızlar varmısınız birinciliğe koşalım bu haftaponcikbirgelincik tamamım ben dedi. @dombilianne orkide1453 A aaadddaaa segus Mavi boncukkk listede başka kimse kalmadı sanırım ne dersiniz coşalım mı bu hafta
İyiyim kuzu nasıl gidiyor koruyabildin mi kilonuİyiyim canım sen nasılsın
Hee sen güzel verdin zorlanirsan coşmadan gelBen bu hafta costuydum ama katilirim tabi
O kadar verdin mi sen wooo süpersinCanlariim 87 kilodan 77 leri gormus bulunuyorum hamile kaldigim kiloma 7 kilo kaldi bu surecte yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim ben her ne kadar buralarda fazla takilamasam dMinnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanızlisteden cıkartılıcaksınız
@selcanmehmetcan(79,40///%)listeye giriş kilosu bildiricek olmam beni dizginliyo hep birlikde incecik gunlere insalah
O zaman coşuyoruzBende varimmmm bi toparlanmak.lazim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?