- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.101
Afiyet olsun bal kabağından herşeyi yaparız da ızgarası enteresan geldi hiç duymamıştım. Oraya özgü birşey mi? Bana gelen bal kabağı şerbeti cevizi tahini kucaklayıp kalori bombası oluyor. Bi 60 lı kiloları göreyimde yapayım
Arkadaşlar sizde farkettiniz mi herşeyi yiyesim var
Evet.. Et yemeklerinin yanına inanılmaz yakışıyor :) Özellikle kırmızı et yediğimizde soğan ve kabak ızgara mutlaka yapıyorum ben.. Karabiber, zeytinyağı ve birazcık tuzla..ben diymustum.yurt disinda onu izgara yaparlarmis aala tatli niyetine degil
masallah cnm ne zamandir yapiyorsun keske bnde o kiloya dussem
Sorma canım ya çok cozuttum bildigin gibi degil ama o kadar yemeye çok almadim cok sukur toparlaniyorum yavaş yavaşİyiyim kuzu nasıl gidiyor koruyabildin mi kilonu
Hee sen güzel verdin zorlanirsan coşmadan gel
O kadar verdin mi sen wooo süpersin
O zaman coşuyoruz
Hoşgeldin canım bende buranin mezunuyumHerkese merhaba. Sabah kalktım, evi temizledim ve yürüyüşümü yaptım. Şuana kadar kaçamak yok öğleyi geçtim bile :)
Ben de kendime şaşırıyorum 1,5 gün bile kaçamaksız mucize gibi..
Burada Sakura denen çiçekler açtı. Bahar çok güzel. Ben de yürüyüşümü bu güzel ağaçların altında yaptım. Sizinle de paylaşmak istedim.. 1 ay hergün yürümek keyifli gelecek
Akşam mönüyü de paylaşacağım..
Eki Görüntüle 2128000
Takıma sık uğrasaydın menü paylaşsaydın spor yapsaydın korurdun kilonu . Ne kadar aldın almak çok kolay biliyorsun sende tecrübe ettinSorma canım ya çok cozuttum bildigin gibi degil ama o kadar yemeye çok almadim cok sukur toparlaniyorum yavaş yavaş
Hoşgeldin canım bende buranin mezunuyum
Canım surekli takip ettim ama yazamadim isler ust uste geldi 2kilo falan aldim herhaldeTakıma sık uğrasaydın menü paylaşsaydın spor yapsaydın korurdun kilonu . Ne kadar aldın almak çok kolay biliyorsun sende tecrübe ettin
Canim abur cubur grubindan yedim bugun 1351 kalori diyor bgn sayarak basliyorum spor da yaparim limonlu su ustune de birnardak su daha içtim gün icinde yazisalim birakmayalimIyi akşamlar kuzu nasılsın
Merak ettim kulağıma fisilda olmamı yarın telafisini spor ile yaparsın zaten kalorin de belli. Yarın kaç kalori alacaksın
Hoş buldum.. Ben daha çaylağım :) Ben de en kısa zamanda Mezuniyeti de görürüm umarım..Sorma canım ya çok cozuttum bildigin gibi degil ama o kadar yemeye çok almadim cok sukur toparlaniyorum yavaş yavaş
Hoşgeldin canım bende buranin mezunuyum
Nasık zayıfladın cnm tebrıkler64.u oldummm sonunda canimm send e ne var ne yokj
ins canim ben daha idrale inmedim ama mezun olayim dedim hazir ilk hedefi tutturmusum kacirmayayim
tskler canimmmmmmm
tsklerr canim 1.60 ben 60 kg olmak isttiyorumm devam yanjj
bizim takimida bubhafta ben kalkindirmusim bir ovmekte yokkk
Yaa 100 kıloydunTşk ederim kuzum benimm
Sagol cnmlilipit ortalama kaç aydır listeden ayrıldın bakıp döneyim sana
Hosbuldum inşallah olursunHoş buldum.. Ben daha çaylağım :) Ben de en kısa zamanda Mezuniyeti de görürüm umarım..
Hoşgeldin canımNasık zayıfladın cnm tebrıkler
Ben aynı kılodayım maalesef
:)
Hosbuldm cnmHosbuldum inşallah olursun
Ayyy bu arada bende 45 olmak istiyorum
Hoşgeldin canım
2 kilo muuuu 1 kilo falan sandım benCanım surekli takip ettim ama yazamadim isler ust uste geldi 2kilo falan aldim herhalde
Aranizdayim elimden geldiğince sporda yapiyorum menude paylasirim vaktim oldukca
Kendini tatmin edecek şeyler yemen iyi ama 1 ısırıkta kalması lazım ya da sütlü tatlılar en masumu 1 porsiyon kadar yiyebilirsin yada 80 grlik hazır paketler oluyor onlardan ye cuma günleri ödülün olsun ama kilo verdiysen yap . 1351 kalori çok iyiymiş bende bakacam bugün ne kadar tüketmem gerek diye ama önce dr ile görüşmem lazım spor serbest derse ona göre kalori alacamCanim abur cubur grubindan yedim bugun 1351 kalori diyor bgn sayarak basliyorum spor da yaparim limonlu su ustune de birnardak su daha içtim gün icinde yazisalim birakmayalim
Bende özledim kp e bisi oldu sandım önce çocuklar nasılSagol cnm
Ozledm sızı
Ikı gun once 74.50 ıdı cnmlilipit 74.60 kg ile izne ayrılmışsın 554. Etapta şu an kaç kg sun
Valla geçen hafta kürtaj oldum lilim ya sürpriz şekilde hamile kaldım 71 kiloya çıktım yine 69 kiloydum .Ikı gun once 74.50 ıdı cnm
Cok sukur kp degerlerı duzeldı
Daha ıyı
Oglum krese basladı ocakta
Hep hasta oldu
Bende oldum
Bide yökdile hazırlandm falan
Tam gunde claısmaya baslayınca böyle oldu cnm
Sende durumlar nasık
Kaptan sen mısın
Kac kgsun
Ben haftaya cuma mı gırebılırım lısteye aday olarak
Aaa uzuldum cnm hayırlısıValla geçen hafta kürtaj oldum lilim ya sürpriz şekilde hamile kaldım 71 kiloya çıktım yine 69 kiloydum .
Kaptin kaptanlığa döndü poncik ve ben yardimcilariz kuzu sen muhtemelen listeye de dönebiliyorsun kaptin ile görüşelim pazartesi
Kreş rahatlatmak yerine yordu desene kp sevindim .
Rapor almadım canım çalışıyorum çalışmak iyidir unutturuyor herşeyiAaa uzuldum cnm hayırlısı
Allahım ınsallah saglıkla yenıden nasıp eder
Isler devam demı calısıyor musun rapor falan mı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?