Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayır değil... Et yemeklerinin yanına çok yakışıyor. Kaparları ince ince doğrayıp karabiber ve biraz tuzla pişiriyoruz. Tavada da pişirelibir, fırında da.. Ama burda bal kabakları daha küçük bizimkilerden, sanki biraz daha kolay pişiyor. Ben çok sevdiğim için haftada birkaç defa küçük porsiyonlarla kabak yiyorum :)

ben diymustum.yurt disinda onu izgara yaparlarmis aala tatli niyetine degil

masallah cnm ne zamandir yapiyorsun keske bnde o kiloya dussem
Evet.. Et yemeklerinin yanına inanılmaz yakışıyor :) Özellikle kırmızı et yediğimizde soğan ve kabak ızgara mutlaka yapıyorum ben.. Karabiber, zeytinyağı ve birazcık tuzla..

Herkese merhaba. Sabah kalktım, evi temizledim ve yürüyüşümü yaptım. Şuana kadar kaçamak yok öğleyi geçtim bile :)
Ben de kendime şaşırıyorum 1,5 gün bile kaçamaksız mucize gibi..

Burada Sakura denen çiçekler açtı. Bahar çok güzel. Ben de yürüyüşümü bu güzel ağaçların altında yaptım. Sizinle de paylaşmak istedim.. 1 ay hergün yürümek keyifli gelecek

Akşam mönüyü de paylaşacağım..

İyiyim kuzu nasıl gidiyor koruyabildin mi kilonu

Hee sen güzel verdin zorlanirsan coşmadan gel

O kadar verdin mi sen wooo süpersin

O zaman coşuyoruz
Sorma canım ya çok cozuttum bildigin gibi degil ama o kadar yemeye çok almadim cok sukur toparlaniyorum yavaş yavaş

Hoşgeldin canım bende buranin mezunuyum

Sorma canım ya çok cozuttum bildigin gibi degil ama o kadar yemeye çok almadim cok sukur toparlaniyorum yavaş yavaş

Hoşgeldin canım bende buranin mezunuyum
Takıma sık uğrasaydın menü paylaşsaydın spor yapsaydın korurdun kilonu . Ne kadar aldın almak çok kolay biliyorsun sende tecrübe ettin

Takıma sık uğrasaydın menü paylaşsaydın spor yapsaydın korurdun kilonu . Ne kadar aldın almak çok kolay biliyorsun sende tecrübe ettin
Canım surekli takip ettim ama yazamadim isler ust uste geldi 2kilo falan aldim herhalde
Aranizdayim elimden geldiğince sporda yapiyorum menude paylasirim vaktim oldukca

Iyi akşamlar kuzu nasılsın

Merak ettim kulağıma fisilda olmamı yarın telafisini spor ile yaparsın zaten kalorin de belli. Yarın kaç kalori alacaksın
Canim abur cubur grubindan yedim bugun 1351 kalori diyor bgn sayarak basliyorum spor da yaparim limonlu su ustune de birnardak su daha içtim gün icinde yazisalim birakmayalim

Nasık zayıfladın cnm tebrıkler
Ben aynı kılodayım maalesef
:)

Canım surekli takip ettim ama yazamadim isler ust uste geldi 2kilo falan aldim herhalde
Aranizdayim elimden geldiğince sporda yapiyorum menude paylasirim vaktim oldukca
2 kilo muuuu 1 kilo falan sandım ben
Canim abur cubur grubindan yedim bugun 1351 kalori diyor bgn sayarak basliyorum spor da yaparim limonlu su ustune de birnardak su daha içtim gün icinde yazisalim birakmayalim
Kendini tatmin edecek şeyler yemen iyi ama 1 ısırıkta kalması lazım ya da sütlü tatlılar en masumu 1 porsiyon kadar yiyebilirsin yada 80 grlik hazır paketler oluyor onlardan ye cuma günleri ödülün olsun ama kilo verdiysen yap . 1351 kalori çok iyiymiş bende bakacam bugün ne kadar tüketmem gerek diye ama önce dr ile görüşmem lazım spor serbest derse ona göre kalori alacam

lilipit 74.60 kg ile izne ayrılmışsın 554. Etapta şu an kaç kg sun
Ikı gun once 74.50 ıdı cnm
Cok sukur kp degerlerı duzeldı
Daha ıyı
Oglum krese basladı ocakta
Hep hasta oldu
Bende oldum
Bide yökdile hazırlandm falan
Tam gunde claısmaya baslayınca böyle oldu cnm
Sende durumlar nasık
Kaptan sen mısın
Kac kgsun
Ben haftaya cuma mı gırebılırım lısteye aday olarak

Valla geçen hafta kürtaj oldum lilim ya sürpriz şekilde hamile kaldım 71 kiloya çıktım yine 69 kiloydum .
Kaptin kaptanlığa döndü poncik ve ben yardimcilariz kuzu sen muhtemelen listeye de dönebiliyorsun kaptin ile görüşelim pazartesi
Kreş rahatlatmak yerine yordu desene kp sevindim .

Aaa uzuldum cnm hayırlısı
Allahım ınsallah saglıkla yenıden nasıp eder
Isler devam demı calısıyor musun rapor falan mı aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…