- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.121
İyiyim kuzu nasıl gidiyor koruyabildin mi kilonu
Hee sen güzel verdin zorlanirsan coşmadan gel
O kadar verdin mi sen wooo süpersin
O zaman coşuyoruz
Canim regl krizi tuttu aksam sinirlerim de harap ondan tatmin ettim kendimi bugun ayni devam diyet bu hafta umutluyum gidecek iyi bir kilo hepimiz ayni olursak birinci oluruz2 kilo muuuu 1 kilo falan sandım ben
Kendini tatmin edecek şeyler yemen iyi ama 1 ısırıkta kalması lazım ya da sütlü tatlılar en masumu 1 porsiyon kadar yiyebilirsin yada 80 grlik hazır paketler oluyor onlardan ye cuma günleri ödülün olsun ama kilo verdiysen yap . 1351 kalori çok iyiymiş bende bakacam bugün ne kadar tüketmem gerek diye ama önce dr ile görüşmem lazım spor serbest derse ona göre kalori alacam
İnişli çıkışlı devamHosbuldm cnm
Nasılsın
Hala zayıflıon mu kı
Kiz o kadar yemeye beş kilo olması lazımdı2 kilo muuuu 1 kilo falan sandım ben
gider canım tatlı krizleri varken bitter çikolata ye hem keser hemde kilo vermende yardımcı olurCanim regl krizi tuttu aksam sinirlerim de harap ondan tatmin ettim kendimi bugun ayni devam diyet bu hafta umutluyum gidecek iyi bir kilo hepimiz ayni olursak birinci oluruz
nasıl yiyebildin pekiİnişli çıkışlı devam
İyiyim canım ayni işte minikle uğraşıyorum
Siz nasılsınız
Kiz o kadar yemeye beş kilo olması lazımdı
Yani simdi çokta zor degil bunu hepimiz biliyoruzgider canım tatlı krizleri varken bitter çikolata ye hem keser hemde kilo vermende yardımcı olur
nasıl yiyebildin peki
hayır çok zor ben yiyemiyorum yedim mi hasta oluyorumYani simdi çokta zor degil bunu hepimiz biliyoruz
:) Birlikte 45 olalım en kısa zamandaHosbuldum inşallah olursun
Ayyy bu arada bende 45 olmak istiyorum
Hoşgeldin canım
Yuzde 85 bitterin 2 karesi 100 kalori sanirsam cnm yani benim cikolatam.oyle en azindanÇoğunluğa özendim % 85 bitter aldım ne kadar yemek uygun 1 kare yada 2 kare ? Birde bu markanın 1 karesinin boyutu yaklaşık 1 madlen kadar günün hangi saati uygun olur 13:00 gibi kahve içiyorum yanında yiyebilir miyim
Ben akşam saatlerinde hep atıştırmak istiyorum 5-6 arası yesem geç mi olur
Geçmiş olsun.. İyi misiniz şimdi?Valla geçen hafta kürtaj oldum lilim ya sürpriz şekilde hamile kaldım 71 kiloya çıktım yine 69 kiloydum .
Kaptin kaptanlığa döndü poncik ve ben yardimcilariz kuzu sen muhtemelen listeye de dönebiliyorsun kaptin ile görüşelim pazartesi
Kreş rahatlatmak yerine yordu desene kp sevindim .
Nice güzel yılllarınız olsun..Slm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
1 tatli kasigi badem ezmesi
Kahve
Aksam
1.dilim keke
Bir dilim pasta buyuktu dilim ama yedim
Cok haklisin cnm ama bu jafta pro yemekten biktim:) dun karbon yuklemesi yaptim :)Nice güzel yılllarınız olsun..
Çok karbonhidratlı bir gün olmuş :) Böyle özel zamanlarda sabah ve öğleni protein ağırlı yemek iyi olurdu aslında ama doğum günü hatırına herşey mübah
Bazen gerekiyor.. Doğum gününde de şımartmayacaksak ne zaman değil mi?Cok haklisin cnm ama bu jafta pro yemekten biktim:) dun karbon yuklemesi yaptim :)
Mezun mu oldunİnişli çıkışlı devam
İyiyim canım ayni işte minikle uğraşıyorum
Siz nasılsınız
Kiz o kadar yemeye beş kilo olması lazımdı
Cok saglıksız geldı banaSlm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
Kahve
Aksam
1.dilim keke
Aa pardon dogum gununmusSlm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
Kahve
Aksam
1.dilim keke
tesekkur ederim cnm evet dgum.gnumdu esim de arkadaslarimi ayarlamisti cok ayip olurdu yemesemCok saglıksız geldı bana
3 ayda 10 kilo hizli degil sanki cokİyiyim kuzu nasıl gidiyor koruyabildin mi kilonu
Hee sen güzel verdin zorlanirsan coşmadan gel
O kadar verdin mi sen wooo süpersin
O zaman coşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?