Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim regl krizi tuttu aksam sinirlerim de harap ondan tatmin ettim kendimi bugun ayni devam diyet bu hafta umutluyum gidecek iyi bir kilo hepimiz ayni olursak birinci oluruz

Canim regl krizi tuttu aksam sinirlerim de harap ondan tatmin ettim kendimi bugun ayni devam diyet bu hafta umutluyum gidecek iyi bir kilo hepimiz ayni olursak birinci oluruz
gider canım tatlı krizleri varken bitter çikolata ye hem keser hemde kilo vermende yardımcı olur
İnişli çıkışlı devam

İyiyim canım ayni işte minikle uğraşıyorum
Siz nasılsınız

Kiz o kadar yemeye beş kilo olması lazımdı
nasıl yiyebildin peki

Çoğunluğa özendim % 85 bitter aldım ne kadar yemek uygun 1 kare yada 2 kare ? Birde bu markanın 1 karesinin boyutu yaklaşık 1 madlen kadar günün hangi saati uygun olur 13:00 gibi kahve içiyorum yanında yiyebilir miyim
Ben akşam saatlerinde hep atıştırmak istiyorum 5-6 arası yesem geç mi olur

Yuzde 85 bitterin 2 karesi 100 kalori sanirsam cnm yani benim cikolatam.oyle en azindan

Geçmiş olsun.. İyi misiniz şimdi?

Slm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
1 tatli kasigi badem ezmesi
Kahve
Aksam
1.dilim keke
Bir dilim pasta buyuktu dilim ama yedim
Nice güzel yılllarınız olsun..
Çok karbonhidratlı bir gün olmuş :) Böyle özel zamanlarda sabah ve öğleni protein ağırlı yemek iyi olurdu aslında ama doğum günü hatırına herşey mübah

Cok haklisin cnm ama bu jafta pro yemekten biktim:) dun karbon yuklemesi yaptim :)

İnişli çıkışlı devam

İyiyim canım ayni işte minikle uğraşıyorum
Siz nasılsınız

Kiz o kadar yemeye beş kilo olması lazımdı
Mezun mu oldun
Bnm mınıkler hastalık durumları cok duzelmedı cnm ya
Tıne burnu akıyor kucugun
Atesı var 37.7
Ayaklanmadı yerde komando gıbı gıdıyor emeklemıyor
Yemekle arası yok
Senınkısı ne yapıyorr? Buyuduler nasıl degılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…