Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayır çok zor ben yiyemiyorum yedim mi hasta oluyorum
O zaman daha güzel işte kendini frenlersin

:) Birlikte 45 olalım en kısa zamanda
Ayy insallah :)

Evet mezun oldum
Kiyamam ya
Benim sıpa da emeklemiyor ama istediği heryere ulaşıyor poposuyla

Cok cabuk büyüyor lar

Evde tartı varsa onla tart kaloeri değerini gram olunca daha kolay.bulursun. 11 gibi ara öğün yapıyorsan yanına 1 kare diğer öğün aranda ye.ama kalorisine bak mutlaka imkanın varsa
Slm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
1 tatli kasigi badem ezmesi
Kahve
Aksam
1.dilim keke
Bir dilim pasta buyuktu dilim ama yedim
Böyle günlerde ekmek yemezsen dengelemiş olursun
Geçmiş olsun.. İyi misiniz şimdi?
Sağol canım daha iyiyim
3 ayda 10 kilo hizli degil sanki cok
Valla ben 1 senede verdim nerdeyse bence çok güzel verdin
Kiizlar ne yapiyorsunuz
Kuaföre geldim boyam gelmişti boya yaptıracam sen naptın . Bugün çok aç kaldım 3 gibi yemek yiyebildim

Herkese iyi akşamlar (bana iyi geceler olacak )
Bugün de abur cubursuz geçirmiş olmanın mutluluğu.. Kalp kalp kalp
İnşallah 21’i görürüm. Çünkü evde çok lezzetli kurabiyeler var. Beni bekliyorlar.

Şekersiz 2. Gün
Ekmeksiz 2. Gün

Bugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı
1 muz
yulaflı, avakadolu omlet
Ara
yoğurt badem, ceviz, fındık
Öğlen
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Akşam
Balık ve 2 YK Yağsız pilav
Salata

1,5 saat yürüyüş 18 Puan
1 dk Plank 4 Puan
24 Mart Cumartesi Toplam Spor Puanı: 22
poncikbirgelincik

Sevgiler

Slm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
1 tatli kasigi badem ezmesi
Kahve
Aksam
1.dilim keke
Bir dilim pasta buyuktu dilim ama yedim
Afiyet olsun canım Yen'i yaşın Yen'i heyecanlar mutluluklar ve en önemlisi sağlıkla gelsin.
Böyle özel günlerde yenir içilir az bile yemişsin

Afiyet olsun canım bana menün çok az görünüyor tabi vücut ağırlığına boyuna oranla enerji ihtiyacına uygundur belki. Ben irice olduğum için
Yalnız avokado muz ve yumurta kahvaltıda üçü bir arada çok yağlı bir öğün olmuş sağlıklı yağlar ama hepsi aynı öğünde çok uygun gelmedi bana zaten hemen ardından ara öğünde yine yağlı tohumlar var bunları gün içine yaymak daha uygun olabilirdi
Bende 20 şubattan beri hiç şeker ürünü yemedim bugün bitter yiyecektim ama kendime kıyamadım

Bakim iyidir canim iyi yapmışsın ev isi ilw ugrastim sonra uyumuşum baya canim bugun elim her yiyecege gittiginde cumaya cosacagimizi dusunup vazgeçtim canim bakalim spor da yapmaya caliscam ama canim istemiyor

SchonerDuft canim yaklasik hesaplattim cunku kereviz salatasi ayrica tavuklu yoktu ekstra tavuk haslama ekledim 1000 kalori yapti ceviz 3 tane yedim en yakin 1 avuc var o sekilde yaptim ama bilemiyorum

Bu arada bende 27 ocakta 91 kiloydum 23 Mart'ta 80.1 kiloyum 2 ayda 10 gitti beni de tebrik edin gaz verin şişirin çok ihtiyacım var
Canım ne yalan söyleyeyim birakirsin gibi geliyor du ilk başta bana ama performansin çok ama cok iyi aynen devam yaza kadar inceciksin inşallah sporada basladinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…