- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.141
Tesekkr ederim sen diyene kadar farkinda degildim yalniz3.cu olmussun canım tebrik ederim
O zaman daha güzel işte kendini frenlersinhayır çok zor ben yiyemiyorum yedim mi hasta oluyorum
Ayy insallah :):) Birlikte 45 olalım en kısa zamanda
Evet mezun oldumMezun mu oldun
Bnm mınıkler hastalık durumları cok duzelmedı cnm ya
Tıne burnu akıyor kucugun
Atesı var 37.7
Ayaklanmadı yerde komando gıbı gıdıyoremeklemıyor
Yemekle arası yok
Senınkısı ne yapıyorr? Buyuduler nasıl degılmı
Oturuyorum öyle senKiizlar ne yapiyorsunuz
Evde tartı varsa onla tart kaloeri değerini gram olunca daha kolay.bulursun. 11 gibi ara öğün yapıyorsan yanına 1 kare diğer öğün aranda ye.ama kalorisine bak mutlaka imkanın varsaÇoğunluğa özendim % 85 bitter aldım ne kadar yemek uygun 1 kare yada 2 kare ? Birde bu markanın 1 karesinin boyutu yaklaşık 1 madlen kadar günün hangi saati uygun olur 13:00 gibi kahve içiyorum yanında yiyebilir miyim
Ben akşam saatlerinde hep atıştırmak istiyorum 5-6 arası yesem geç mi olur
Böyle günlerde ekmek yemezsen dengelemiş olursunSlm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
1 tatli kasigi badem ezmesi
Kahve
Aksam
1.dilim keke
Bir dilim pasta buyuktu dilim ama yedim
Sağol canım daha iyiyimGeçmiş olsun.. İyi misiniz şimdi?
Valla ben 1 senede verdim nerdeyse bence çok güzel verdin3 ayda 10 kilo hizli degil sanki cok
Kuaföre geldim boyam gelmişti boya yaptıracam sen naptın . Bugün çok aç kaldımKiizlar ne yapiyorsunuz
Afiyet olsun canım Yen'i yaşın Yen'i heyecanlar mutluluklar ve en önemlisi sağlıkla gelsin.Slm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
1 tatli kasigi badem ezmesi
Kahve
Aksam
1.dilim keke
Bir dilim pasta buyuktu dilim ama yedim
Afiyet olsun canım bana menün çok az görünüyor tabi vücut ağırlığına boyuna oranla enerji ihtiyacına uygundur belki. Ben irice olduğum içinHerkese iyi akşamlar (bana iyi geceler olacak )
Bugün de abur cubursuz geçirmiş olmanın mutluluğu.. Kalp kalp kalp
İnşallah 21’i görürüm. Çünkü evde çok lezzetli kurabiyeler var. Beni bekliyorlar.
Şekersiz 2. Gün
Ekmeksiz 2. Gün
Bugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı
1 muz
yulaflı, avakadolu omlet
Ara
yoğurt badem, ceviz, fındık
Öğlen
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Akşam
Balık ve 2 YK Yağsız pilav
Salata
1,5 saat yürüyüş 18 Puan
1 dk Plank 4 Puan
24 Mart Cumartesi Toplam Spor Puanı: 22
poncikbirgelincik
Sevgiler
Buraya yazdiktan sonra uyuyup kaldim klasik haftasonu canim ev isi camasir filanOturuyorum öyle sen
Bakim iyidir canim iyi yapmışsın ev isi ilw ugrastim sonra uyumuşum baya canim bugun elim her yiyecege gittiginde cumaya cosacagimizi dusunup vazgeçtim canim bakalim spor da yapmaya caliscam ama canim istemiyorEvde tartı varsa onla tart kaloeri değerini gram olunca daha kolay.bulursun. 11 gibi ara öğün yapıyorsan yanına 1 kare diğer öğün aranda ye.ama kalorisine bak mutlaka imkanın varsa
Böyle günlerde ekmek yemezsen dengelemiş olursun
Sağol canım daha iyiyim
Valla ben 1 senede verdim nerdeyse bence çok güzel verdin
Kuaföre geldim boyam gelmişti boya yaptıracam sen naptın . Bugün çok aç kaldım3 gibi yemek yiyebildim
Çok iyi canim yazin ortasina 69 u gorursun bu gidisle ve baya baya farkeder bence ip ince olursunBu arada bende 27 ocakta 91 kiloydum 23 Mart'ta 80.1 kiloyum 2 ayda 10 gitti beni de tebrik edin gaz verin şişirin çok ihtiyacım var
Kuru meyve yesen daha iyi canimKizlar bugünkü kalorimi tamamlamak icin bitter yesem mi dun abur cubur yemiştim cok mu olurSchonerDuft SekerPancarii
Canım ne yalan söyleyeyim birakirsin gibi geliyor du ilk başta banaBu arada bende 27 ocakta 91 kiloydum 23 Mart'ta 80.1 kiloyum 2 ayda 10 gitti beni de tebrik edin gaz verin şişirin çok ihtiyacım var
sagol canim benim:)Afiyet olsun canım Yen'i yaşın Yen'i heyecanlar mutluluklar ve en önemlisi sağlıkla gelsin.
Böyle özel günlerde yenir içilir az bile yemişsin
İyiyim sen nasılsınKizlar nasilsiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?