- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.161
Haşlama pilavı ekmek yerine koydun sanırım sabah çok meyveli olmuş peynir zeytin de olsaydı iyi olurduHerkese iyi akşamlar (bana iyi geceler olacak )
Bugün de abur cubursuz geçirmiş olmanın mutluluğu.. Kalp kalp kalp
İnşallah 21’i görürüm. Çünkü evde çok lezzetli kurabiyeler var. Beni bekliyorlar.
Şekersiz 2. Gün
Ekmeksiz 2. Gün
Bugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı
1 muz
yulaflı, avakadolu omlet
Ara
yoğurt badem, ceviz, fındık
Öğlen
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Akşam
Balık ve 2 YK Yağsız pilav
Salata
1,5 saat yürüyüş 18 Puan
1 dk Plank 4 Puan
24 Mart Cumartesi Toplam Spor Puanı: 22
@poncikbirgelincik
Sevgiler
Benim sana güvenim inancım tam sen mayıs sonunda 6ları görmüş olacaksın ve çok güzel gidiyorsun ben bir senede veremedim 10 kilo çok zorlandımBu arada bende 27 ocakta 91 kiloydum 23 Mart'ta 80.1 kiloyum 2 ayda 10 gitti beni de tebrik edin gaz verin şişirin çok ihtiyacım var
Haftada 3 gün yürüyüş yapacam ben faxla zorlaamıyorum kendimi sende öyle yap .Bakim iyidir canim iyi yapmışsın ev isi ilw ugrastim sonra uyumuşum baya canim bugun elim her yiyecege gittiginde cumaya cosacagimizi dusunup vazgeçtim canim bakalim spor da yapmaya caliscam ama canim istemiyor
Afiyet olsun canımSchonerDuft canim kalori hesaplamayi hic sevmiyorum sanirim hesaplamiycam bem
Kahvalti
1 yumurta
Peynir
3 ceviz
Maydonoz domates salatalik
Ara
1 elma
Oglen 1 bucuk gibi
1kase kisir ve domates
Aksam
1 dolu kase tavuklu yogurtlu kereviz salatasi
1 portakal
Sence kac kaloridir
1 bardak tarçınlı süt iç bence .bitteri kalorin çok olduğunda yersinSchonerDuft canim yaklasik hesaplattim cunku kereviz salatasi ayrica tavuklu yoktu ekstra tavuk haslama ekledim 1000 kalori yapti ceviz 3 tane yedim en yakin 1 avuc var o sekilde yaptim ama bilemiyorum
Cık yeme yemedin dimiKizlar bugünkü kalorimi tamamlamak icin bitter yesem mi dun abur cubur yemiştim cok mu olurSchonerDuft @SekerPancarii
Çok yorgun hissediyorum ben sen nasılsınKizlar nasilsiniz bakalim
bnde iyiyim canimcim:)İyiyim sen nasılsın
niye yorgunsun kuzu sen ur paylasiorum menuyuMenüler nerde kızlar
Yeni aldim ya canim o yuzden kolay gidiyo gebelik kilolariEvde tartı varsa onla tart kaloeri değerini gram olunca daha kolay.bulursun. 11 gibi ara öğün yapıyorsan yanına 1 kare diğer öğün aranda ye.ama kalorisine bak mutlaka imkanın varsa
Böyle günlerde ekmek yemezsen dengelemiş olursun
Sağol canım daha iyiyim
Valla ben 1 senede verdim nerdeyse bence çok güzel verdin
Kuaföre geldim boyam gelmişti boya yaptıracam sen naptın . Bugün çok aç kaldım3 gibi yemek yiyebildim
Afiyet olsun canım bana menün çok az görünüyor tabi vücut ağırlığına boyuna oranla enerji ihtiyacına uygundur belki. Ben irice olduğum için
Yalnız avokado muz ve yumurta kahvaltıda üçü bir arada çok yağlı bir öğün olmuş sağlıklı yağlar ama hepsi aynı öğünde çok uygun gelmedi bana zaten hemen ardından ara öğünde yine yağlı tohumlar var bunları gün içine yaymak daha uygun olabilirdi
Bende 20 şubattan beri hiç şeker ürünü yemedim bugün bitter yiyecektim ama kendime kıyamadım
Kırmızı biberli omlet ben de çok seviyorum. Yarınki menüme kopya çektimMenum sabah
1 yumurta antarli kirmizi bibeeli omlet swkline
Cok az peynir
1 adet yagsiz sekersiz pankek
1 tatli k badem ezmesi
Oglen
Tavuk ve ayran
Ikindi
1 kayisi
2 ceviz
Aksam
Oglenden kalan tavuk domates salatalik ve ayran
Haşlama pilavı ekmek yerine koydun sanırım sabah çok meyveli olmuş peynir zeytin de olsaydı iyi olurdu
Benim sana güvenim inancım tam sen mayıs sonunda 6ları görmüş olacaksın ve çok güzel gidiyorsun ben bir senede veremedim 10 kilo çok zorlandım
Haftada 3 gün yürüyüş yapacam ben faxla zorlaamıyorum kendimi sende öyle yap .
Afiyet olsun canım
1 bardak tarçınlı süt iç bence .bitteri kalorin çok olduğunda yersin
Cık yeme yemedin dimi
Çok yorgun hissediyorum ben sen nasılsın
Ne güzel salıp gitmeden farkında olmuşsun kilo aldığının çok kısa zamanda da vereceğine inanıyorum:) Umarım ben de iradeli olurum sizin gibi. Çok da güzel kilo vermişsiniz.. 1 ay sonra ben de 23 Marttan beri şeker yemiyorum demek istiyorumAslında muzu yürüyüşe çıkmadan önce yemiştim. Yürüyüş bittikten sonra da hiç yağ kullanmadan omletimi yapıp avakado ile yedim.. Şeker yemek isteyince fındık fıstığa sardım Yemeyebilirdim bile aslında ara öğündeki fındıkları
Normalde böyle yiyordum. Sadece şekeri çıkardım. Ama ne çıkarma yediklerimden daha fazla atıştırmalık yemeye başlamıştım. Onun için de kilo aldım. Aslında pek fark edilmiyordu ama ben kıyafetlerden anladım. Şekersiz iki günde bile hafiflemiş ve daha enerjik hissediyorum. Ama pazartesiye kadar tartı yok
Canım benim gerçekten benimde kendime inancım yoktu paket paket abur cubur yiyordum engel olamıyordum kendime. Çok şükür ataklarım geçti ben tatlı yemenin (benim yediğim gibi durmaksızın yemenin) hastalıklı bir davranış olduğuna inandım.Canım ne yalan söyleyeyim birakirsin gibi geliyor du ilk başta banaama performansin çok ama cok iyi aynen devam yaza kadar inceciksin inşallah sporada basladinmi
Bir hafta öncesine kadar bende oyleydim evde tatli abur cubur sonunu görmeden uyuyamiyordum resmen ki bende iradeliydim birden ne oldu anlamıyorum ama dur dedim kendime en azından bir iki tane yiyip birakabiliyorum tamamen birakip sağlıkli tariflere yonelmek istiyorumCanım benim gerçekten benimde kendime inancım yoktu paket paket abur cubur yiyordum engel olamıyordum kendime. Çok şükür ataklarım geçti ben tatlı yemenin (benim yediğim gibi durmaksızın yemenin) hastalıklı bir davranış olduğuna inandım.
Cuma günü çok yoğun geçti iş yerim dün dinlenemeden hastaneye işe kuaföre ordan anneme gittim ordan avmye uğradık eve geldik birde kaliteli uyuyamiyorum odamı da havalandiririm süreklibnde iyiyim canimcim:)
niye yorgunsun kuzu sen ur paylasiorum menuyu
Protein ağırlıklı olmuş afiyet olsun kuzumMenum sabah
1 yumurta antarli kirmizi bibeeli omlet swkline
Cok az peynir
1 adet yagsiz sekersiz pankek
1 tatli k badem ezmesi
Oglen
Tavuk ve ayran
Ikindi
1 kayisi
2 ceviz
Aksam
Oglenden kalan tavuk domates salatalik ve ayran
Senin azminle tabiYeni aldim ya canim o yuzden kolay gidiyo gebelik kilolari
1 porsiyon meyve örneği verir misin kuzu 1 adet şeklinde dimi.Normalde her öğünde iki porsiyon meyve yiyorum galiba o zamanlardan kalma bir alışkanlık. Ama dikkat edeyim.. En azından birini ikindi de yesem daha iyi sanki değil mi? Zeytin yemek istiyorum ama Türk zeytinleri biraz zor alınabiliyor. Bizim eve yakın bir yerde yok. İtalyan zeytinleri de şaraplarla ancak yenebiliyor.. Kahvaltıya yakıştıramıyorumAma nisan ayında zeytin satılan markete gideceğim
Ben bayılıyorum bittere onun sayesinde abur cuburdan vazgeçtim%85 kakao bitter deneyimim şöyle
Allah korusun bi daha ağzıma çikolata sürmemo ne kötü bişey 1 kare bitteri benmari eritip 8 fındık tanesine bulaştırıp yedim
paketin kalanını da krema içinde eritip çocukların kekine sos yaptım
Tatlandiriciyi birakmana sevindim menülerin dolu dolu ve sağlıklı çok değil emziriyorsun 75 lere düştüğünde azaltirsin azcık gerekirse odaBugünkü menüm şöyleydi
10:00
Yumurta haşlanmış 1
1 kaşık lor peyniri
4 zeytin
Domatesli roka salatası 1tk zeytinyağ ve limon ile
1 form etimek üzerine 1 tk labne
Çay
13:00
1 Türk kahvesi
8 adet çikolata bulaşmış fındık ( 1 kare bitter eriterek)
15:30
1 kepçe sebzeli sarı mercimek çorba
Az tavuk sote
Ara
1/2 armut
5-6 erik
19:00
Kıymalı pırasa böreği (fırında mücver gibi yulaf kepeğiyle yapıldı)
Brokoli salatası
2 kaşık tavuk sote
23:00
Tarçınlı sütlü nescafe ( stevya tatlandırıcıyı bıraktım) 1 çay bardağı
Çok şey yemişim sanırım yaz yaz bitiremedim ama Şu anda açım uyku saatim çok geç kaldı bugün
Sevgiler
Beni hic gormuyorsun zatenOkudum okudum hic menuye rastlamadmmm
Gunaydin canimGünaydın kızlar iyi pazarlar
Evet 1 porsiyon 1 elma ya da portakal gibi.. Ama küçük meyvelerde 3/4 erik olarakCuma günü çok yoğun geçti iş yerim dün dinlenemeden hastaneye işe kuaföre ordan anneme gittim ordan avmye uğradık eve geldik birde kaliteli uyuyamiyorum odamı da havalandiririm sürekli
Protein ağırlıklı olmuş afiyet olsun kuzum
Senin azminle tabi
1 porsiyon meyve örneği verir misin kuzu 1 adet şeklinde dimi.
Zeytini örnek verdim kuzu bende hayatta yemem ama kötüymüş uzak olması
Ben bayılıyorum bittere onun sayesinde abur cuburdan vazgeçtim
Tatlandiriciyi birakmana sevindim menülerin dolu dolu ve sağlıklı çok değil emziriyorsun 75 lere düştüğünde azaltirsin azcık gerekirse oda
Evet 1 porsiyon 1 elma ya da portakal gibi.. Ama küçük meyvelerde 3/4 erik olarak
Normalde yemeklerden sonra bir elma bir portakal yerimama o da fazla şeker.. Sağlıklı yaşama geçiyorum madem tam olsun :) Dikkatli olayım meyve konusunda da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?