- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.181
Benim azmim ve sizin desteginizlee canlarCuma günü çok yoğun geçti iş yerim dün dinlenemeden hastaneye işe kuaföre ordan anneme gittim ordan avmye uğradık eve geldik birde kaliteli uyuyamiyorum odamı da havalandiririm sürekli
Protein ağırlıklı olmuş afiyet olsun kuzum
Senin azminle tabi
1 porsiyon meyve örneği verir misin kuzu 1 adet şeklinde dimi.
Zeytini örnek verdim kuzu bende hayatta yemem ama kötüymüş uzak olması
Ben bayılıyorum bittere onun sayesinde abur cuburdan vazgeçtim
Tatlandiriciyi birakmana sevindim menülerin dolu dolu ve sağlıklı çok değil emziriyorsun 75 lere düştüğünde azaltirsin azcık gerekirse oda
Ne demek kuzuBenim azmim ve sizin desteginizlee canlar
Bugün de mi gitti gıı ben yapamıyorum daha tam anlamı ile ya aşıyor ya da altın da kalıyorTünaydın kızlar zayıflamanin verdigini motivasyonla acayip mutluyumbu sefer olacak hedefe yaklaşıyorum
orkide1453 şeker diyeti yaptığın da meyve de yememişti . Bence meyve yenmeli ama orkide yaptığın da vücutta olumlu değişimler olmuştu . Ayrıca portakal candır
Ben tam uyyorum kalorilerimi dolduruyom kiz sende olsun ucundan kıyısından yapmis oluyonBugün de mi gitti gıı ben yapamıyorum daha tam anlamı ile ya aşıyor ya da altın da kalıyor
sagol cnmcm sana da afiyet olsun. Ben tavuktan ziyade aalinda hindiyi seviyorum ama tavuk mecbur kaldimKırmızı biberli omlet ben de çok seviyorum. Yarınki menüme kopya çektim
Afiyet olsu.
Dün TV'de izledim, 10 gün boyunca bir öğünde tavuk göğsü olanların karaciğer yağlanmasında büyük düşüşler gözlemlenmiş. Sağlık açısından faydası büyükmüş.. :)
cok sevndim cnimcim allah anali babali buyutsunTünaydin kizlar nihayet hala oldum saglikli bi bebisimiz geldi bende onun serefine 2 gun diyeti aksattim ama bugun toparlandim hemen 2 gun yememe ragmende artisim olmadi mutluyum
Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun insallah yagdan vetince hemen gelmiyor kilolar kaldigin yerden devam edersinTünaydin kizlar nihayet hala oldum saglikli bi bebisimiz geldi bende onun serefine 2 gun diyeti aksattim ama bugun toparlandim hemen 2 gun yememe ragmende artisim olmadi mutluyum
Supersin canımHerkese iyi akşamlar
Bugün biraz erken yazıyorum.. Çünkü sosyal medya detoksuna erken başlamak istiyorum.
Dün ve Bugün diyet için zor günlerdendi çünkü hafta sonları genelde dışarıda yiyoruz ve zararlı seçenek çok fazla oluyor. Henüz bir haftayı doldurmadığımdan kaçamak yapma hakkı da görmedim kendime en sağlıklı seçenekleri tercih etmeye çalıştım. Veeee bugünün menüsü..
Şekersiz 3. gün
Ekmeksiz 3. gün bitt..
Kahvaltı
Yumurtalı yulaflı omlet
Avakado
İkindi
Hamburger köftesi
(3 köfte diyebiliriz sanırım)
Salata
1 baby fırın patates
(Yağsız)
Akşam
Balık ve salata
Spor: 2 saat yürüyüş 24 Puan
50 squat 10 Puan
Toplam: 34 Puanponcikbirgelincik
Önemli Not: Yarın tartı günü değil mi?
Sevgiler
Supersin canim valla bizim evde abur cubur dolu ben de yemedim cok az kaldi ve ben artik kot pantolon almak istiyorum 3 kilo daha versem alacamİsmimi değiştirdim
Arkadaşlarım artık dombilianne olmak istemiyorum fit anne olmak istiyorum hedefime çok var ama normal görünmek için 10 kilo daha vermem gerek 1 Temmuz'a kadar kendime süre koydum vermeliyim
Bugünkü yemek davetini reddettim
Dün misafirlerim vardı ama günlük planımı aşmadım
cok guzel canm bravo bnce basaricaz:)İsmimi değiştirdim
Arkadaşlarım artık dombilianne olmak istemiyorum fit anne olmak istiyorum hedefime çok var ama normal görünmek için 10 kilo daha vermem gerek 1 Temmuz'a kadar kendime süre koydum vermeliyim
Cok guzel cnm bravoSchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta
1 parca peynir
3 zeytin
5 ceviz
Salatalik
Oglen 1 lahmacun
Aksam
1 kase sehriye corbasi
Salata ve yogurt
Bgn cok is yaptim spor yapmadim ama hareketli gecti
Canım benim supersin Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallahİsmimi değiştirdim
Cok guzel canim badem ezmesi kendini yaptin bende çok merak ediyorum yapayim bariSlm baynalar sabah
Peynir
Bir dilim ekmek
2 tatli k badem ezmesi
Domates salatalik ve yesillik
Oglen
1 avuc leblebi
2 parca bitter
2 ceviz
Aksam
Sebze yogurt bir kase
1 dilim ekmek
Verdigim kilolarda desteginiz var demekNe demek kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?