Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Supersin canim valla bizim evde abur cubur dolu ben de yemedim cok az kaldi ve ben artik kot pantolon almak istiyorum 3 kilo daha versem alacam
İnşallah canım ben seni çok istikrarlı gördüm en güzel kotu giyersin
Abur cuburlar beni mahvettiler çocuklara aldım ben yedim evde yaptım ben yedim of of

Kizlarr napiyosunuzzz hafta sonu anneme gittik anca geldik eve ben biraz kacirdim ya ama soz toparliycam

Bence şekersiz devam ederseniz daha fazlası bile olabilir. :)
SchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta
1 parca peynir
3 zeytin
5 ceviz
Salatalik

Oglen 1 lahmacun

Aksam
1 kase sehriye corbasi
Salata ve yogurt
Bgn cok is yaptim spor yapmadim ama hareketli gecti
Lahmacun severler el kaldırsın
Slm baynalar sabah
Peynir
Bir dilim ekmek
2 tatli k badem ezmesi
Domates salatalik ve yesillik
Oglen
1 avuc leblebi
2 parca bitter
2 ceviz
Aksam
Sebze yogurt bir kase
1 dilim ekmek

Akşam en sağlıklısı sebze yemek. Afiyet olsun :)

Şekersiz devam ederseniz bence daha önce bile görebilirsiniz eksi 10'u.. :)
Slm baynalar sabah
Peynir
Bir dilim ekmek
2 tatli k badem ezmesi
Domates salatalik ve yesillik
Oglen
1 avuc leblebi
2 parca bitter
2 ceviz
Aksam
Sebze yogurt bir kase
1 dilim ekmek
Akşam sebze yemekleri en sağlıklısı.. Afiyet olsun..
İnşallah canım ben seni çok istikrarlı gördüm en güzel kotu giyersin
Abur cuburlar beni mahvettiler çocuklara aldım ben yedim evde yaptım ben yedim of of

aburcuburlarımızı bırakıyoruz..
Luluuu94 hep kendim yaparim ezmeleri canim ama bu son olani bildgm bir yer var dogal ordan aldim
Lezzet olarak hangisi güzel.. Ben de katkısız olanları alıyorum her zaman.. Daha kolay geliyor. %100 fıstık, badem vs. den başka koruyucu madde, şeker eklenmemiş oluyor. Ama lezzeti hangisi iyi hep merak ettim :)

Herkese günaydın..
Bugün grup içi tartılma günüymüş. Benim de ilk tartı günüm. Sabah tartıldım. 53 kg ile başlamıştım şimdi 51.600
-1400 olmuş yani..
Sana günaydın canım benim uyku saatim henüz başlayacak. Yanılmıyorsam cuma günü başlamıştın çok güzel gidiyorsun istikrarını kaybetme
-1400gr başarını tebrik ederim
Sana bi maşallah takalım

Bugünkü menüm
11:00
Peynirli maydonozlu omlet
Domates biber salatalık marul vs.
5 adet zeytin
1 dilim mozarella 1 form etimek
Çay
15:00
1/2 muz 1 hurma 2 fındık çok az kakao tarçın ve Hindistan cevizi rendesi karışımı (muhteşem tatlım) sade nescafe
17:00
Kabak çorbası 1 kepçe
19:00
Kabak çorbası 1 kepçe
2 kalem kırmızı et
Yeşil salata avokadolu
2 kaşık yoğurt
22:00
Tarçınlı yeşil çay
2 ceviz

Akşam yemeği yerine kabak çorbası yiyecektim ama yapamadım
Canım çok tatlı istedi bugün 15:00 da uydurma tatlımı yaptım 5 dk da yaptım 15 saniyede yedim
Sevgiler

Teşekkür ederim.. Gidenleri görünce yazdım. Aslında saat 11'e kadar internete girmeme kararım vardı ama diyetle internet detoksu bir arada olmuyor galiba

İyi geceler dilerim.

Herkese günaydın..
Bugün grup içi tartılma günüymüş. Benim de ilk tartı günüm. Sabah tartıldım. 53 kg ile başlamıştım şimdi 51.600
-1400 olmuş yani..
Vayyy super

Çok güzel canım hele tatlıya bayildim

Nasıl yapiyorsun badem ezmesi ni ben hic yemedim
canim bademleri azcik isida kavurup yagi cikmasi icin rondoya at bi iki y k zeytinyagi snra da yagi cikana kadar ezme olana kadar cekiyorum bazen bal eklerim bazen hic ekmemem muz dilimleri ile yerim bnde eger yapamaduysam yuzde yuz ezme olanlardan aliyorum bnce ikisi de ev yapimi ve hazir da ayni lezzet yeyerli iyi cekilsinler

Sanirim bunu yukarida yazmisim:)
Herkese günaydın..
-1400 olmuş yani..
bravo cok iyi bir baslangic canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…