- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.221
demek ki senin menülerine alıştıysamBeni hic gormuyorsun zaten
tamam canım takılıyorum zatendemek ki senin menülerine alıştıysam
yenileri takip edioyrm ben genelde kuzum
Gunaydin kuzumgünaydın kızlaaarrrr
tamam canım takılıyorum zaten
yok kuzu 16. haftada gitcez garanti olsn diyeGunaydin kuzum
Sen cinsiyet ogrenmismiydin kacirdimmi yoksa
Ay hic anlatmiyim gomduklerimineler yedin baalim:)
Ayy ne guzel ya insani zayif gormeleri dimi ama
Herkese günaydın..
Bugün grup içi tartılma günüymüş. Benim de ilk tartı günüm.Sabah tartıldım. 53 kg ile başlamıştım şimdi 51.600
-1400 olmuş yani..
Cuma günü başladım ama ilk birkaç kilo hızlı gider derler ama bilmiyorum. Ben de şaşırdım :)Masallah kiz necok vermissin kac gun olduki baslayali daha.tabikide kiskanmadimki yoo
Günaydın sana ve herkesegünaydın kızlaaarrrr
uykusuzluk ödem yapar bi de neden aç yatıyorsun karnını doyur akşam yemeğinle iyi ye sağlıklı şeylerle doyarak zayıflaCuma 80.1
Pazartesi 80.4
Olacak şey değil gerçekten aç uyuyorum akşam 7 de yemek yiyorum 10 civarı çay bardağıyla süt gece 2den sonra yatıyorum bazen 4 leri buluyor. Gece 2 de 45 dk yürüdüm sabahları yürüyorum +300 olmuşum inanamıyorum
uykum kaçtı resmen
bende calışsaym madem kiGünaydın sana ve herkese
Ben biraz daha dinleneyim
İlk öğrendiğim an erkek hissetmistim istediğimden falanda değil icime doğmuştu direk
yok kuzu 16. haftada gitcez garanti olsn diye
erkek hisediyorz biz ama eşim akşam acaba kız mı olsa yaa ben kız cocuklarını seviyorm fln dedi kafam karsıştı bnmde hissisizm artk
Hamilelik takvimin nerdebende calışsaym madem ki
neler yedin bakalım anneler bu konuda çok tehlikliKizlarr napiyosunuzzzhafta sonu anneme gittik anca geldik eve ben biraz kacirdim ya ama soz toparliycam
övgüleri duyunca daha çok gaza geldin dimiBu arada herkes nekadar zayiflamissin dedi beni en son gorduklerinde 76 kgdum simdi 71leri gordum
oo süper 1400 kg çok iyiHerkese günaydın..
Bugün grup içi tartılma günüymüş. Benim de ilk tartı günüm.Sabah tartıldım. 53 kg ile başlamıştım şimdi 51.600
-1400 olmuş yani..
afiyet olsun uydurma tatlılar candırBugünkü menüm
11:00
Peynirli maydonozlu omlet
Domates biber salatalık marul vs.
5 adet zeytin
1 dilim mozarella 1 form etimek
Çay
15:00
1/2 muz 1 hurma 2 fındık çok az kakao tarçın ve Hindistan cevizi rendesi karışımı (muhteşem tatlım) sade nescafe
17:00
Kabak çorbası 1 kepçe
19:00
Kabak çorbası 1 kepçe
2 kalem kırmızı et
Yeşil salata avokadolu
2 kaşık yoğurt
22:00
Tarçınlı yeşil çay
2 ceviz
Akşam yemeği yerine kabak çorbası yiyecektim ama yapamadım
Canım çok tatlı istedi bugün 15:00 da uydurma tatlımı yaptım 5 dk da yaptım 15 saniyede yedim
Sevgiler
çok iyi aslında hafta sonları genelde tehlikelidir .eşin geldi mi ? o gelene bir kaç kilo vermek istyordunSlm bayanlar bnde en son 64.0 dim cuma gunu suanda da 63.9 ciktim eksi 100 gram
ödem sökücü şeyler iç bol su cumaya iner birden eksi görürsün sıkma canınıkızlar birazcık artı görmüştüm sabah ama nedeninin biliyordum çok şükür regl oldum cumaya kadar etkisi geçer diye düşünüyorum hala hedefim 58.9
aç kalınca kilo vermiyoruz malesef birde uykunu almadıysan vücut ödem yapar oun şişliği de olur bugün aynı şekilde devam et almış olursan ona göre bişiler buluruz sana sen motivasyonunu düşürme yeterCuma 80.1
Pazartesi 80.4
Olacak şey değil gerçekten aç uyuyorum akşam 7 de yemek yiyorum 10 civarı çay bardağıyla süt gece 2den sonra yatıyorum bazen 4 leri buluyor. Gece 2 de 45 dk yürüdüm sabahları yürüyorum +300 olmuşum inanamıyorum
uykum kaçtı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?