Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masallah kiz necok vermissin kac gun olduki baslayali daha.tabikide kiskanmadimki yoo
Herkese günaydın..
Bugün grup içi tartılma günüymüş. Benim de ilk tartı günüm. Sabah tartıldım. 53 kg ile başlamıştım şimdi 51.600
-1400 olmuş yani..

Cuma 80.1
Pazartesi 80.4
Olacak şey değil gerçekten aç uyuyorum akşam 7 de yemek yiyorum 10 civarı çay bardağıyla süt gece 2den sonra yatıyorum bazen 4 leri buluyor. Gece 2 de 45 dk yürüdüm sabahları yürüyorum +300 olmuşum inanamıyorum
uykum kaçtı resmen

uykusuzluk ödem yapar bi de neden aç yatıyorsun karnını doyur akşam yemeğinle iyi ye sağlıklı şeylerle doyarak zayıfla

Bende arti ciktim bu sabah kizlar ama nedeni belli hafta sonundan geldi artilar ama kabagmi yanimda getirdim oglende kabak var menumde

yok kuzu 16. haftada gitcez garanti olsn diye
erkek hisediyorz biz ama eşim akşam acaba kız mı olsa yaa ben kız cocuklarını seviyorm fln dedi kafam karsıştı bnmde hissisizm artk
İlk öğrendiğim an erkek hissetmistim istediğimden falanda değil icime doğmuştu direk
Erkektir bence ya erkek kiz hayirlisini versin Rabbim

Kizlarr napiyosunuzzz hafta sonu anneme gittik anca geldik eve ben biraz kacirdim ya ama soz toparliycam
neler yedin bakalım anneler bu konuda çok tehlikli
Bu arada herkes nekadar zayiflamissin dedi beni en son gorduklerinde 76 kgdum simdi 71leri gordum
övgüleri duyunca daha çok gaza geldin dimi
Herkese günaydın..
Bugün grup içi tartılma günüymüş. Benim de ilk tartı günüm. Sabah tartıldım. 53 kg ile başlamıştım şimdi 51.600
-1400 olmuş yani..
oo süper 1400 kg çok iyi
afiyet olsun uydurma tatlılar candır
Slm bayanlar bnde en son 64.0 dim cuma gunu suanda da 63.9 ciktim eksi 100 gram
çok iyi aslında hafta sonları genelde tehlikelidir .eşin geldi mi ? o gelene bir kaç kilo vermek istyordun
kızlar birazcık artı görmüştüm sabah ama nedeninin biliyordum çok şükür regl oldum cumaya kadar etkisi geçer diye düşünüyorum hala hedefim 58.9
ödem sökücü şeyler iç bol su cumaya iner birden eksi görürsün sıkma canını
aç kalınca kilo vermiyoruz malesef birde uykunu almadıysan vücut ödem yapar oun şişliği de olur bugün aynı şekilde devam et almış olursan ona göre bişiler buluruz sana sen motivasyonunu düşürme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…