- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.086
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.241
aynen kuzum saglıklı olsnda hiç farketmez ikisine de hevesimiz var nasılsaİlk öğrendiğim an erkek hissetmistim istediğimden falanda değil icime doğmuştu direk
Erkektir bence yaerkek kiz hayirlisini versin Rabbim
kaldırdmmm zatn bi heves eklemiştim hevesim geçince kaldırdmHamilelik takvimin nerde
gözünüz aydın canımTünaydin kizlar nihayet hala oldum saglikli bi bebisimiz geldi bende onun serefine 2 gun diyeti aksattim ama bugun toparlandim hemen 2 gun yememe ragmende artisim olmadi mutluyum
afiyet olsun canımHerkese iyi akşamlar
Bugün biraz erken yazıyorum.. Çünkü sosyal medya detoksuna erken başlamak istiyorum.
Dün ve Bugün diyet için zor günlerdendi çünkü hafta sonları genelde dışarıda yiyoruz ve zararlı seçenek çok fazla oluyor. Henüz bir haftayı doldurmadığımdan kaçamak yapma hakkı da görmedim kendime en sağlıklı seçenekleri tercih etmeye çalıştım. Veeee bugünün menüsü..
Şekersiz 3. gün
Ekmeksiz 3. gün bitt..
Kahvaltı
Yumurtalı yulaflı omlet
Avakado
İkindi
Hamburger köftesi
(3 köfte diyebiliriz sanırım)
Salata
1 baby fırın patates
(Yağsız)
Akşam
Balık ve salata
Spor: 2 saat yürüyüş 24 Puan
50 squat 10 Puan
Toplam: 34 Puanponcikbirgelincik
Önemli Not: Yarın tartı günü değil mi?
Sevgiler
resminden tanıdım seni . 1 temmuzdan önce vermiş olursun kilolarını canımİsmimi değiştirdim
Arkadaşlarım artık dombilianne olmak istemiyorum fit anne olmak istiyorum hedefime çok var ama normal görünmek için 10 kilo daha vermem gerek 1 Temmuz'a kadar kendime süre koydum vermeliyim
Bugünkü yemek davetini reddettim
Dün misafirlerim vardı ama günlük planımı aşmadım
afiyet olsun dengelemişin menüyüSchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta
1 parca peynir
3 zeytin
5 ceviz
Salatalik
Oglen 1 lahmacun
Aksam
1 kase sehriye corbasi
Salata ve yogurt
Bgn cok is yaptim spor yapmadim ama hareketli gecti
akşam ekmek yerine öğlen bişiler yeseydin daha iyi olurdu sanki acıkmadın mı öğlenSlm baynalar sabah
Peynir
Bir dilim ekmek
2 tatli k badem ezmesi
Domates salatalik ve yesillik
Oglen
1 avuc leblebi
2 parca bitter
2 ceviz
Aksam
Sebze yogurt bir kase
1 dilim ekmek
hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsınGünaydın kizlar burayi çok aksattım sizide ozledimm❤ nasilsinz yeni gelenler olmuş hosgeldinizz
tebrik ederim seni kuzumm benim64.u oldummm sonunda canimm send e ne var ne yokj
ins canim ben daha idrale inmedim ama mezun olayim dedim hazir ilk hedefi tutturmusum kacirmayayim
tskler canimmmmmmm
tsklerr canim 1.60 ben 60 kg olmak isttiyorumm devam yanjj
bizim takimida bubhafta ben kalkindirmusim bir ovmekte yokkk
pasta ve kek olmamıs ama hadi senede bi gün olsun o pastaSlm kizlar ben dunku menumu yazayim dgum gnumu kutladik kacamakli
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen
1 dilim ekemk
1 tatli kasigi badem ezmesi
Kahve
Aksam
1.dilim keke
Bir dilim pasta buyuktu dilim ama yedim
Herkese iyi akşamlar (bana iyi geceler olacak )
Bugün de abur cubursuz geçirmiş olmanın mutluluğu.. Kalp kalp kalp
İnşallah 21’i görürüm. Çünkü evde çok lezzetli kurabiyeler var. Beni bekliyorlar.
Şekersiz 2. Gün
Ekmeksiz 2. Gün
Bugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı
1 muz
yulaflı, avakadolu omlet
Ara
yoğurt badem, ceviz, fındık
Öğlen
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Akşam
Balık ve 2 YK Yağsız pilav
Salata
1,5 saat yürüyüş 18 Puan
1 dk Plank 4 Puan
24 Mart Cumartesi Toplam Spor Puanı: 22
poncikbirgelincik
Sevgiler
canım bende hesaplayayım dedim ama yediklerimi bulamıyorum yaSchonerDuft canim kalori hesaplamayi hic sevmiyorum sanirim hesaplamiycam bem
Kahvalti
1 yumurta
Peynir
3 ceviz
Maydonoz domates salatalik
Ara
1 elma
Oglen 1 bucuk gibi
1kase kisir ve domates
Aksam
1 dolu kase tavuklu yogurtlu kereviz salatasi
1 portakal
Sence kac kaloridir
afiyet olsun canımMenum sabah
1 yumurta antarli kirmizi bibeeli omlet swkline
Cok az peynir
1 adet yagsiz sekersiz pankek
1 tatli k badem ezmesi
Oglen
Tavuk ve ayran
Ikindi
1 kayisi
2 ceviz
Aksam
Oglenden kalan tavuk domates salatalik ve ayran
Bugünkü menüm şöyleydi
10:00
Yumurta haşlanmış 1
1 kaşık lor peyniri
4 zeytin
Domatesli roka salatası 1tk zeytinyağ ve limon ile
1 form etimek üzerine 1 tk labne
Çay
13:00
1 Türk kahvesi
8 adet çikolata bulaşmış fındık ( 1 kare bitter eriterek)
15:30
1 kepçe sebzeli sarı mercimek çorba
Az tavuk sote
Ara
1/2 armut
5-6 erik
19:00
Kıymalı pırasa böreği (fırında mücver gibi yulaf kepeğiyle yapıldı)
Brokoli salatası
2 kaşık tavuk sote
23:00
Tarçınlı sütlü nescafe ( stevya tatlandırıcıyı bıraktım) 1 çay bardağı
Çok şey yemişim sanırım yaz yaz bitiremedim ama Şu anda açım uyku saatim çok geç kaldı bugün
Sevgiler
afiyet olsun canımHerkese iyi akşamlar
Bugün biraz erken yazıyorum.. Çünkü sosyal medya detoksuna erken başlamak istiyorum.
Dün ve Bugün diyet için zor günlerdendi çünkü hafta sonları genelde dışarıda yiyoruz ve zararlı seçenek çok fazla oluyor. Henüz bir haftayı doldurmadığımdan kaçamak yapma hakkı da görmedim kendime en sağlıklı seçenekleri tercih etmeye çalıştım. Veeee bugünün menüsü..
Şekersiz 3. gün
Ekmeksiz 3. gün bitt..
Kahvaltı
Yumurtalı yulaflı omlet
Avakado
İkindi
Hamburger köftesi
(3 köfte diyebiliriz sanırım)
Salata
1 baby fırın patates
(Yağsız)
Akşam
Balık ve salata
Spor: 2 saat yürüyüş 24 Puan
50 squat 10 Puan
Toplam: 34 Puanponcikbirgelincik
Önemli Not: Yarın tartı günü değil mi?
Sevgiler
SchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta
1 parca peynir
3 zeytin
5 ceviz
Salatalik
Oglen 1 lahmacun
Aksam
1 kase sehriye corbasi
Salata ve yogurt
Bgn cok is yaptim spor yapmadim ama hareketli gecti
afiyet olsunSlm baynalar sabah
Peynir
Bir dilim ekmek
2 tatli k badem ezmesi
Domates salatalik ve yesillik
Oglen
1 avuc leblebi
2 parca bitter
2 ceviz
Aksam
Sebze yogurt bir kase
1 dilim ekmek
maşallah harikasınnnnnHerkese günaydın..
Bugün grup içi tartılma günüymüş. Benim de ilk tartı günüm.Sabah tartıldım. 53 kg ile başlamıştım şimdi 51.600
-1400 olmuş yani..
Bugünkü menüm
11:00
Peynirli maydonozlu omlet
Domates biber salatalık marul vs.
5 adet zeytin
1 dilim mozarella 1 form etimek
Çay
15:00
1/2 muz 1 hurma 2 fındık çok az kakao tarçın ve Hindistan cevizi rendesi karışımı (muhteşem tatlım) sade nescafe
17:00
Kabak çorbası 1 kepçe
19:00
Kabak çorbası 1 kepçe
2 kalem kırmızı et
Yeşil salata avokadolu
2 kaşık yoğurt
22:00
Tarçınlı yeşil çay
2 ceviz
Akşam yemeği yerine kabak çorbası yiyecektim ama yapamadım
Canım çok tatlı istedi bugün 15:00 da uydurma tatlımı yaptım 5 dk da yaptım 15 saniyede yedim
Sevgiler
Daha iyiyim çok şükür daha sık gelicem insallah çok alışmışım buraya boşluk gibi oluyor menü falan paylasmaynca. toparlandm inşallahhoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın
toparlanmana sevindim canım daha motive şekilde aramızda olursun artıkDaha iyiyim çok şükür daha sık gelicem insallah çok alışmışım buraya boşluk gibi oluyor menü falan paylasmaynca. toparlandm inşallah
rezene iç suya limon sık iç birde kimyonlu su iç benceSchonerDuft cnm ne içsem ki adetken yeşilçay midemi bulandırabilir
Nedenki iyi oluyor du isteaynen kuzum saglıklı olsnda hiç farketmez ikisine de hevesimiz var nasılsa
kaldırdmmm zatn bi heves eklemiştim hevesim geçince kaldırdm
aynen cok gaza geldım valla esımde dalga gecıyo benımhanım gazla calısıyo gazlayın az dıyoneler yedin bakalım anneler bu konuda çok tehlikli
övgüleri duyunca daha çok gaza geldin dimi
oo süper 1400 kg çok iyi
afiyet olsun uydurma tatlılar candır
çok iyi aslında hafta sonları genelde tehlikelidir .eşin geldi mi ? o gelene bir kaç kilo vermek istyordun
ödem sökücü şeyler iç bol su cumaya iner birden eksi görürsün sıkma canını
aç kalınca kilo vermiyoruz malesef birde uykunu almadıysan vücut ödem yapar oun şişliği de olur bugün aynı şekilde devam et almış olursan ona göre bişiler buluruz sana sen motivasyonunu düşürme yeter
Cumaya bugünü saumazsak 3 gün var bence gayet kolay bir şekilde verirsin kilonu yeni aldığın kilo 1 günde gider . sporda yap stresinde azalırCuma 62.7
Pazartesi 63.7
aynen cok gaza geldım valla esımde dalga gecıyo benımhanım gazla calısıyo gazlayın az dıyoama kendımde farkındayım ıncelmeye basladıgımın
keske ayCumaya bugünü saumazsak 3 gün var bence gayet kolay bir şekilde verirsin kilonu yeni aldığın kilo 1 günde gider . sporda yap stresinde azalır
bu hafta bu gaz ile senden derece bekleyelim mi
sen biraz daha bekle bebegim listeye girmek için 69 lara düşte bi hem ilaçlarn fln da tamamen bitmiş olur
siz dogurun siz ekleyinNedenki iyi oluyor du iste
HADİ istersen olur neden olmasınkeske ayoglen oglen sporumuda yaptım belkı bu sefer ben 1. olurum
ilaç kullanmıyorum kuzum düşerim cumaya kadar sıkıntı yok kilo vermede ama belim çok ağrıyor adet olacak gibi işe zor geldim biraz yürüyüş yapıp açılmam lazım . neyse tekrar konuşuruz listede de kimse kalmadı sayılırsen biraz daha bekle bebegim listeye girmek için 69 lara düşte bi hem ilaçlarn fln da tamamen bitmiş olur
cok ıstıyorum hemdeHADİ istersen olur neden olmasın
ilaç kullanmıyorum kuzum düşerim cumaya kadar sıkıntı yok kilo vermede ama belim çok ağrıyor adet olacak gibi işe zor geldim biraz yürüyüş yapıp açılmam lazım . neyse tekrar konuşuruz listede de kimse kalmadı sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?