Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BU HAFta liste bi belirlensinde adaylarda zatn kimse yok sayılır geçen hafta bildirim yapmayanların diskalifiye oldklarını bildirmiş miydn sen

cok ıstıyorum hemde durmak yok bol bol spor ozaman bu hafta cosuyoduk hem
coşacaz da herkes artıda nasıl coşacaz
BU HAFta liste bi belirlensinde adaylarda zatn kimse yok sayılır geçen hafta bildirim yapmayanların diskalifiye oldklarını bildirmiş miydn sen
kimse gelmedi ki hafta sonu listedekilerden bir riviera bildirim yapmıştı o da bir var bir yok uğramadı hfta sonu aday listesinde bir kişi var ismi aklımda değil o da hedef kilosunu bildirmedi 2 3 kere sordum

o zaman listeyi komple paylaşım diskalifiye oldujlarını bildirebilirsin :) yeni gelenler kalır bi tek 2 kişi sanırım onlarda

selam canlarimm
ne yapiyorsunuz
Ben hafta sonu doymama hastalgina yakalandim
coook uzun suredir boyle olmamistim
Neyseki mezun oldum sizi olumsuz etkileme gibi bir durumum yok
+200 um

selam canlarimm
ne yapiyorsunuz
Ben hafta sonu doymama hastalgina yakalandim
coook uzun suredir boyle olmamistim
Neyseki mezun oldum sizi olumsuz etkileme gibi bir durumum yok
+200 um
ne demek +200
ne anlastk biz seninle 60a incektin

ne demek +200
ne anlastk biz seninle 60a incektin
inecegim kuzumm cumaya gor bak 64.5 olacagim hedefim öyle.
Tatlıya yuzluya doyamadim. Cok fenaydimmm kizlar anlatilir gibi degil. Kasik lasik cikolata yedimm lurabiyeyi cikolataya batirdim yedim 9

canm odemdir yada uykusuzluktir o cok da ac yatma o zaman da verilmiyor

evet canisi geldi iyi gdiyorum smdilik hep eksi seklindeyim

inecegim kuzumm cumaya gor bak 64.5 olacagim hedefim öyle.
Tatlıya yuzluya doyamadim. Cok fenaydimmm kizlar anlatilir gibi degil. Kasik lasik cikolata yedimm lurabiyeyi cikolataya batirdim yedim 9
sana bi rahatlk gelmiş. neyse mezuniyet hediyen olsun o da

o motive ediyor işte dimi fark etmeleri
evet cnm ya ama bu ara biraz hizli gitsin istiyorum cidden internetten kitap siparisledim bu beeyin gucu ile zayiflama kitaplarindan:)

fistik ezmeli muz yenmis afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…