- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.261
BU HAFta liste bi belirlensinde adaylarda zatn kimse yok sayılır geçen hafta bildirim yapmayanların diskalifiye oldklarını bildirmiş miydn senHADİ istersen olur neden olmasın
ilaç kullanmıyorum kuzum düşerim cumaya kadar sıkıntı yok kilo vermede ama belim çok ağrıyor adet olacak gibi işe zor geldim biraz yürüyüş yapıp açılmam lazım . neyse tekrar konuşuruz listede de kimse kalmadı sayılır
coşacaz da herkes artıda nasıl coşacazcok ıstıyorum hemdedurmak yok bol bol spor ozaman bu hafta cosuyoduk hem
kimse gelmedi ki hafta sonu listedekilerden bir riviera bildirim yapmıştı o da bir var bir yok uğramadı hfta sonu aday listesinde bir kişi var ismi aklımda değil o da hedef kilosunu bildirmedi 2 3 kere sordumBU HAFta liste bi belirlensinde adaylarda zatn kimse yok sayılır geçen hafta bildirim yapmayanların diskalifiye oldklarını bildirmiş miydn sen
o zaman listeyi komple paylaşım diskalifiye oldujlarını bildirebilirsin :) yeni gelenler kalır bi tek 2 kişi sanırım onlardacoşacaz da herkes artıda nasıl coşacaz
kimse gelmedi ki hafta sonu listedekilerden bir riviera bildirim yapmıştı o da bir var bir yok uğramadı hfta sonu aday listesinde bir kişi var ismi aklımda değil o da hedef kilosunu bildirmedi 2 3 kere sordum
aday listesini mi olur öyle yapalım msj atcam bi saniyeo zaman listeyi komple paylaşım diskalifiye oldujlarını bildirebilirsin :) yeni gelenler kalır bi tek 2 kişi sanırım onlarda
selam canlarimm
ne yapiyorsunuz
Ben hafta sonu doymama hastalgina yakalandim
coook uzun suredir boyle olmamistim
Neyseki mezun oldum sizi olumsuz etkileme gibi bir durumum yok
+200 um
inecegim kuzumm cumaya gor bak 64.5 olacagim hedefim öyle.ne demek +200
ne anlastk biz seninle 60a incektin
senin bebis nasil ne zmn kontrolne demek +200
ne anlastk biz seninle 60a incektin
canm odemdir yada uykusuzluktir o cok da ac yatma o zaman da verilmiyorCuma 80.1
Pazartesi 80.4
Olacak şey değil gerçekten aç uyuyorum akşam 7 de yemek yiyorum 10 civarı çay bardağıyla süt gece 2den sonra yatıyorum bazen 4 leri buluyor. Gece 2 de 45 dk yürüdüm sabahları yürüyorum +300 olmuşum inanamıyorum
uykum kaçtı resmen
evet canisi geldi iyi gdiyorum smdilik hep eksi seklindeyimneler yedin bakalım anneler bu konuda çok tehlikli
övgüleri duyunca daha çok gaza geldin dimi
oo süper 1400 kg çok iyi
afiyet olsun uydurma tatlılar candır
çok iyi aslında hafta sonları genelde tehlikelidir .eşin geldi mi ? o gelene bir kaç kilo vermek istyordun
ödem sökücü şeyler iç bol su cumaya iner birden eksi görürsün sıkma canını
aç kalınca kilo vermiyoruz malesef birde uykunu almadıysan vücut ödem yapar oun şişliği de olur bugün aynı şekilde devam et almış olursan ona göre bişiler buluruz sana sen motivasyonunu düşürme yeter
inecegim kuzumm cumaya gor bak 64.5 olacagim hedefim öyle.
Tatlıya yuzluya doyamadim. Cok fenaydimmm kizlar anlatilir gibi degil. Kasik lasik cikolata yedimmlurabiyeyi cikolataya batirdim yedim 9
iyiiii haftaya cuma gidicem kuzumsenin bebis nasil ne zmn kontrol
+200 almış olman çok kötüselam canlarimm
ne yapiyorsunuz
Ben hafta sonu doymama hastalgina yakalandim
coook uzun suredir boyle olmamistim
Neyseki mezun oldum sizi olumsuz etkileme gibi bir durumum yok
+200 um
eşin gelene kadar istediğin kiloya inebildin mi fark etti mi kilo verdiğinicanm odemdir yada uykusuzluktir o cok da ac yatma o zaman da verilmiyor
evet canisi geldi iyi gdiyorum smdilik hep eksi seklindeyim
He onu sordun evet etti gobek gdiyor diyor:)eşin gelene kadar istediğin kiloya inebildin mi fark etti mi kilo verdiğini
o motive ediyor işte dimi fark etmeleriHe onu sordun evet etti gobek gdiyor diyor:)
evet cnm ya ama bu ara biraz hizli gitsin istiyorum cidden internetten kitap siparisledim bu beeyin gucu ile zayiflama kitaplarindan:)o motive ediyor işte dimi fark etmeleri
fistik ezmeli muz yenmis afiyet olsun:)Arkadaşlar merhaba..
Şekersiz 4. gün
Ekmeksiz 4. gün
Sabah
fıstık ezmeli bir muz
Süt
Öğlen
Pilavlı omlet (chan)
Salata
Akşam
Ispanak yemeği
Yoğurt
2 saat yürüyüş 24 puan
50 squat 10 Puan
1, 5 dk plank 6 puan
20 dakika yoga 12
Toplan 52 Puanponcikbirgelincik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?