- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.281
sipariş etmeseydinevet cnm ya ama bu ara biraz hizli gitsin istiyorum cidden internetten kitap siparisledim bu beeyin gucu ile zayiflama kitaplarindan:)
fistik ezmeli muz yenmis afiyet olsun:)
evet cnm siz denemistiniz hatirladim ama.beni ancak botle seyler gazliyor ne yapsak da hizki kilo versek yasipariş etmeseydinponcikbirgelincik denemişti onu pancarda denemişti . bende hızlı gitsin istiyorum ya hemen 65 olmak istiyorum gerisi yavaş olsun
aferim sana başka bişi demicem toparla kendinislm kizlar ben geldim, insallah buhafta bende daha dikatli olup güzel spor yapip yine normale dönmek istiyorum su bir iki haftadir acayip sekilde bozdum herseyi:)
bu gidisle kendimi yine listede bulcam galiba:)
valla ben 1 2 gün pro yapacam sonra kalori saycam spor yapamıyorum dahaevet cnm siz denemistiniz hatirladim ama.beni ancak botle seyler gazliyor ne yapsak da hizki kilo versek ya
evet pancar ne denerse arkasından ben deniyom 54 kilo olma umuduylasipariş etmeseydinponcikbirgelincik denemişti onu pancarda denemişti . bende hızlı gitsin istiyorum ya hemen 65 olmak istiyorum gerisi yavaş olsun
Geldim kuzummm tablona uyyo msn cok guzel gitmis
Kiz basladin mi kalori saymaya ben guzel kilo veriyomevet pancar ne denerse arkasından ben deniyom 54 kilo olma umuduylasonuç mikemmel göüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Sayamıyorum kuzum ya tam anlamı ile pazara çıkmam lazım önce evde bişi yokGeldim kuzummm tablona uyyo msn cok guzel gitmisben dün disardaydim kalorilerim aksama kaldi aksama kalinca kilo veremedim +100 gr ciktim bugun ama yinede guzel bi eksideyim cuma 55.1 dim suan 54,3 üm
Ay basla valla kuzum herseyi yiyom menulerimi goruyon genelde su sekilde kilo veriyom bir gun gidiyo kilo bir gun gitmiyo ama cok iyi gercekten bu cuma 53 lerde olcam gibiSayamıyorum kuzum ya tam anlamı ile pazara çıkmam lazım önce evde bişi yokama ortalama 1200- 1500 arası aldım kalori . sen çok iyi verdin bence saymaya başlıcam ama önce protein yapyım diyorum 1 gün
hiç inanmamıştım ben ama neyseevet pancar ne denerse arkasından ben deniyom 54 kilo olma umuduylasonuç mikemmel göüyorsunuz anlatmaya gerek yok
bugün çukur vardı dimi sinemaya gtme niyetim varAy basla valla kuzum herseyi yiyom menulerimi goruyon genelde su sekilde kilo veriyom bir gun gidiyo kilo bir gun gitmiyo ama cok iyi gercekten bu cuma 53 lerde olcam gibimidem küçülmüş doyuyom hemen
bugun canim bisi istemiyo kalorimi dolduramadim 200 kalori açığım var aksam yemegini hesapladiktan sonra ama bisi yiyesim yok bugun biraz midem bulaniyo aksam havuc yicem 1 tabak ince ince kesip tv karşısinda cukuru izlerkene guzel olarrrrr
kız sayamıyorum ya yediklerimin kalorisini bulamyıorum programdaKiz basladin mi kalori saymaya ben guzel kilo veriyom
öyle deme şeker ısınsu kızarhiç inanmamıştım ben ama neyse
Bu ara dikkat etmiyorum yediklerime sanrm ondan cumaya düzelir inşallahnasıl yani
Aynen odemdir o kilo olsa duramam :))benımde oyle +1 fazla odemdır o ya
Hee cukur var kiz kacmazbugün çukur vardı dimi sinemaya gtme niyetim var
200 kaloriyi yeme yarına 50 ekle olmamı ya
ben 65 64 arası gidip gelmek istiyorum ama hemencecik 2 hafta içince ne yapayım sence
IYYKK sevemedimo kdını zatenkız sayamıyorum ya yediklerimin kalorisini bulamyıorum programda
öyle deme şeker ısınsu kızar: D
neden eetmiyorsun o kadar emek verdin bir çırpıda gitsin mi hepsi istiyorsunBu ara dikkat etmiyorum yediklerime sanrm ondan cumaya düzelir inşallah
bende takip etmiyorum artıkIYYKK sevemedimo kdını zaten
neden eetmiyorsun o kadar emek verdin bir çırpıda gitsin mi hepsi istiyorsun
Nasil olur ay ben herseyi buluyomkız sayamıyorum ya yediklerimin kalorisini bulamyıorum programda
öyle deme şeker ısınsu kızar: D
Haklisinda işte oluyor bazen yeniden evde Spor yapmak motive olmak istiyorum ilk baştaki gibi. Pes etmycmIYYKK sevemedimo kdını zaten
neden eetmiyorsun o kadar emek verdin bir çırpıda gitsin mi hepsi istiyorsun
DEtoks değilde protein gibi seyler yapasım var off bilmiyorum ya krman çormanım yine snırım .Hee cukur var kiz kacmazdoldurdum kalorimi fistik ve kuru üzüm yiyom aksama da havuc ekledim 2 büyük doldu yarin 999 kalorim var indirimli paket belki 1100 alirim yarin carsamba 100 kalori kisicam ya
Valla kuzum hizli gondermeye calistim ben biliyon her verdigimi geri aldim az yiyerek detoks yaparak olmuyo sonra normal yemeye donunce geri geliyo duzenli yeyip sabretcez oyle vericez kilomuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?