Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet cnm ya ama bu ara biraz hizli gitsin istiyorum cidden internetten kitap siparisledim bu beeyin gucu ile zayiflama kitaplarindan:)

fistik ezmeli muz yenmis afiyet olsun:)
sipariş etmeseydin poncikbirgelincik denemişti onu pancarda denemişti . bende hızlı gitsin istiyorum ya hemen 65 olmak istiyorum gerisi yavaş olsun

slm kizlar ben geldim, insallah buhafta bende daha dikatli olup güzel spor yapip yine normale dönmek istiyorum su bir iki haftadir acayip sekilde bozdum herseyi:)

bu gidisle kendimi yine listede bulcam galiba:)

slm kizlar ben geldim, insallah buhafta bende daha dikatli olup güzel spor yapip yine normale dönmek istiyorum su bir iki haftadir acayip sekilde bozdum herseyi:)

bu gidisle kendimi yine listede bulcam galiba:)
aferim sana başka bişi demicem toparla kendini
evet cnm siz denemistiniz hatirladim ama.beni ancak botle seyler gazliyor ne yapsak da hizki kilo versek ya
valla ben 1 2 gün pro yapacam sonra kalori saycam spor yapamıyorum daha sende yapar mısın benle pro ? gün belirleyelim yapalım sonra kalori saymaya dönelim zigzag yönteme

sipariş etmeseydin poncikbirgelincik denemişti onu pancarda denemişti . bende hızlı gitsin istiyorum ya hemen 65 olmak istiyorum gerisi yavaş olsun
evet pancar ne denerse arkasından ben deniyom 54 kilo olma umuduyla sonuç mikemmel göüyorsunuz anlatmaya gerek yok

SekerPancarii -400 gr gitti hemde yiyerek bugün kaç oldun merak ediyorum
Geldim kuzummm tablona uyyo msn cok guzel gitmis ben dün disardaydim kalorilerim aksama kaldi aksama kalinca kilo veremedim +100 gr ciktim bugun ama yinede guzel bi eksideyim cuma 55.1 dim suan 54,3 üm

Geldim kuzummm tablona uyyo msn cok guzel gitmis ben dün disardaydim kalorilerim aksama kaldi aksama kalinca kilo veremedim +100 gr ciktim bugun ama yinede guzel bi eksideyim cuma 55.1 dim suan 54,3 üm
Sayamıyorum kuzum ya tam anlamı ile pazara çıkmam lazım önce evde bişi yok ama ortalama 1200- 1500 arası aldım kalori . sen çok iyi verdin bence saymaya başlıcam ama önce protein yapyım diyorum 1 gün

Sayamıyorum kuzum ya tam anlamı ile pazara çıkmam lazım önce evde bişi yok ama ortalama 1200- 1500 arası aldım kalori . sen çok iyi verdin bence saymaya başlıcam ama önce protein yapyım diyorum 1 gün
Ay basla valla kuzum herseyi yiyom menulerimi goruyon genelde su sekilde kilo veriyom bir gun gidiyo kilo bir gun gitmiyo ama cok iyi gercekten bu cuma 53 lerde olcam gibimidem küçülmüş doyuyom hemen
bugun canim bisi istemiyo kalorimi dolduramadim 200 kalori açığım var aksam yemegini hesapladiktan sonra ama bisi yiyesim yok bugun biraz midem bulaniyo aksam havuc yicem 1 tabak ince ince kesip tv karşısinda cukuru izlerkene guzel olarrrrr

bugün çukur vardı dimi sinemaya gtme niyetim var
200 kaloriyi yeme yarına 50 ekle olmamı ya
ben 65 64 arası gidip gelmek istiyorum ama hemencecik 2 hafta içince ne yapayım sence

bugün çukur vardı dimi sinemaya gtme niyetim var
200 kaloriyi yeme yarına 50 ekle olmamı ya
ben 65 64 arası gidip gelmek istiyorum ama hemencecik 2 hafta içince ne yapayım sence
Hee cukur var kiz kacmazdoldurdum kalorimi fistik ve kuru üzüm yiyom aksama da havuc ekledim 2 büyük dolduyarin 999 kalorim var indirimli paketbelki 1100 alirim yarin carsamba 100 kalori kisicam ya
Valla kuzum hizli gondermeye calistim ben biliyon her verdigimi geri aldim az yiyerek detoks yaparak olmuyo sonra normal yemeye donunce geri geliyo duzenli yeyip sabretcez oyle vericez kilomuzu

DEtoks değilde protein gibi seyler yapasım var off bilmiyorum ya krman çormanım yine snırım .
ohh afiyet olsun bende kuru üzüm sevmiyorum . 999 kalori mi çok az değil mi domatese vur kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…