Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aferim sana başka bişi demicem toparla kendini

valla ben 1 2 gün pro yapacam sonra kalori saycam spor yapamıyorum daha sende yapar mısın benle pro ? gün belirleyelim yapalım sonra kalori saymaya dönelim zigzag yönteme
basladim bugünden normal bi düzene geciyorum yine:)

Nasık zayıfladın cnm tebrıkler
Ben aynı kılodayım maalesef
:)
sag ol canim. Burada kimkizlara gore ben cokbyavas zayifladim. Yediklerimden kismadim pek spor ekledim falan yavas yavas gitti kilolar hep gram gram verdim. Ins sende hemen verirsin.
sana bi rahatlk gelmiş. neyse mezuniyet hediyen olsun o da
Yok kuzu rahatlik degil aclik geldi. Cumaya toparlarim ama gedef koydum kendimr.
Dogru diyorsun mezuniyet hediyem olsunnn
iyiiii haftaya cuma gidicem kuzum
akşam eşim dedi ki sen uyurkn seviyodm tekme attı dedim manyak mısn gece gece göbegimle niye oynuyosun
ayy adamcagiz ne heyecanli s3n ne ruhsuz kiz adamlar aynini yapsa demedigimiz kalmaz
+200 almış olman çok kötü vermeye devam edecem diyordun
cuma eksi olacagim cmm guveniyorum kendime
kız sayamıyorum ya yediklerimin kalorisini bulamyıorum programda

öyle deme şeker ısınsu kızar :D
diyetkolikte dimi ya bende hic bulamaiyorum beceremeidm kullanmayi

SchonerDuft
Kahvalti
1 yumurta peynir 5 zeytin domates salatalik

Ara 1 galeta 2 ceviz

Oglen
160 gr ton balığı salata

Ara 1 kagit bardak sut icine chia tarcin zencefil zerdecal

Aksam kuru patlican yemegi salata cacik
2elma kucuk boy

Ara 1 bardak sut icine nescafe
1 salatalik

DEtoks değilde protein gibi seyler yapasım var off bilmiyorum ya krman çormanım yine snırım .
ohh afiyet olsun bende kuru üzüm sevmiyorum . 999 kalori mi çok az değil mi domatese vur kendini
cnm ben prodan cok skildim ya biraz sebze ve meyve yicem

guzel cnm bravo sana

yok yok yemiom kestim komple eve gidincede kendimi tutarsam bugünü harika bi sekilde bitirmis olcam:)
Tutarsın kız kuş kadar yiyon zaten çikolata yemeye başlamadın demi
Sen veririm diyorsan verirsin kuzu
Afiyet olsun canım
cnm ben prodan cok skildim ya biraz sebze ve meyve yicem

guzel cnm bravo sana
Aa sıkıldıysan yapaman zaten diyetten soğuyor istemediği şeyleri yeyince

Kızlar menüler nerde yorumlar nerede
Veeee en önemli şey biri menünüze yorum yaptığında teşekkür edin karşılık verin olmuyor böyle dikkat ediyorum cvb yazmayanlar var
Aynen bence de cogu msjim cevapsiz kaliyor

Mezun olmanın şaşkınlığı mı yoksa valla sporda herkesi gazliyordun bence buradakilerin gaza da ihtiyacı var
Canım spora baslayacagim inşallah listeye katilmak istiyorum ama nisanda kardeşim evleniyor bi sikinti cikmazsa bizde oglumla gitcez inşallah yarıda kalir diye donemiyorum listeye arada bir yapıyorum yoksa spor listede olunca sorumluluk oluyor du hergun yapiyordum (liste dedigim spor listesi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…