- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.301
Doğru yolu buldun demek kibende takip etmiyorum artık
spor yapmıyor musun ? bakHaklisinda işte oluyor bazen yeniden evde Spor yapmak motive olmak istiyorum ilk baştaki gibi. Pes etmycm
bak mesela sabah 1 kaşık undan omlet yedim yoook bulamadımNasil olur ay ben herseyi buluyom
sayendeDoğru yolu buldun demek ki
spor yapmıyor musun ? bakBuki_89 halen yapıyor mu bilmiyorum tabi her wcye gittiğinde 20 squat yapıyordu sende böyle başla
basladim bugünden normal bi düzene geciyorum yine:)aferim sana başka bişi demicem toparla kendini
valla ben 1 2 gün pro yapacam sonra kalori saycam spor yapamıyorum dahasende yapar mısın benle pro ? gün belirleyelim yapalım sonra kalori saymaya dönelim zigzag yönteme
bende başlamak istiyorum son 1 haftam kaldı spor için
sayende
hee çok iyi ettin çikolata yemiyon dimibasladim bugünden normal bi düzene geciyorum yine:)
yok yok yemiom kestim komple eve gidincede kendimi tutarsam bugünü harika bi sekilde bitirmis olcam:)bende başlamak istiyorum son 1 haftam kaldı spor için
D
hee çok iyi ettin çikolata yemiyon dimi
sag ol canim. Burada kimkizlara gore ben cokbyavas zayifladim. Yediklerimden kismadim pek spor ekledim falan yavas yavas gitti kilolar hep gram gram verdim. Ins sende hemen verirsin.Nasık zayıfladın cnm tebrıkler
Ben aynı kılodayım maalesef
:)
Yok kuzu rahatlik degil aclik geldi. Cumaya toparlarim ama gedef koydum kendimr.sana bi rahatlk gelmiş. neyse mezuniyet hediyen olsun o da
ayy adamcagiz ne heyecanli s3n ne ruhsuz kiz adamlar aynini yapsa demedigimiz kalmaziyiiii haftaya cuma gidicem kuzum
akşam eşim dedi ki sen uyurkn seviyodm tekme attıdedim manyak mısn gece gece göbegimle niye oynuyosun
cuma eksi olacagim cmm guveniyorum kendime+200 almış olman çok kötüvermeye devam edecem diyordun
diyetkolikte dimi ya bende hic bulamaiyorum beceremeidm kullanmayikız sayamıyorum ya yediklerimin kalorisini bulamyıorum programda
öyle deme şeker ısınsu kızar: D
cnm ben prodan cok skildim ya biraz sebze ve meyve yicemDEtoks değilde protein gibi seyler yapasım var off bilmiyorum ya krman çormanım yine snırım .
ohh afiyet olsun bende kuru üzüm sevmiyorum . 999 kalori mi çok az değil midomatese vur kendini
guzel cnm bravo sanaSchonerDuft
Kahvalti
1 yumurta peynir 5 zeytin domates salatalik
Ara 1 galeta 2 ceviz
Oglen
160 gr ton balığı salata
Ara 1 kagit bardak sut icine chia tarcin zencefil zerdecal
Aksam kuru patlican yemegi salata cacik
2elma kucuk boy
Ara 1 bardak sut icine nescafe
1 salatalik
Tutarsın kız kuş kadar yiyon zaten çikolata yemeye başlamadın demiyok yok yemiom kestim komple eve gidincede kendimi tutarsam bugünü harika bi sekilde bitirmis olcam:)
Sen veririm diyorsan verirsin kuzusag ol canim. Burada kimkizlara gore ben cokbyavas zayifladim. Yediklerimden kismadim pek spor ekledim falan yavas yavas gitti kilolar hep gram gram verdim. Ins sende hemen verirsin.
Yok kuzu rahatlik degil aclik geldi. Cumaya toparlarim ama gedef koydum kendimr.
Dogru diyorsun mezuniyet hediyem olsunnn
ayy adamcagiz ne heyecanli s3n ne ruhsuz kiz adamlar aynini yapsa demedigimiz kalmaz
cuma eksi olacagim cmm guveniyorum kendime
diyetkolikte dimi ya bende hic bulamaiyorum beceremeidm kullanmayi
Afiyet olsun canımSchonerDuft
Kahvalti
1 yumurta peynir 5 zeytin domates salatalik
Ara 1 galeta 2 ceviz
Oglen
160 gr ton balığı salata
Ara 1 kagit bardak sut icine chia tarcin zencefil zerdecal
Aksam kuru patlican yemegi salata cacik
2elma kucuk boy
Ara 1 bardak sut icine nescafe
1 salatalik
Aa sıkıldıysan yapaman zaten diyetten soğuyor istemediği şeyleri yeyincecnm ben prodan cok skildim ya biraz sebze ve meyve yicem
guzel cnm bravo sana
Bak lafa bak olur.mu kız öyle şey senin.mezuniyetin gazlar herkesi tam.tersine hiç öyle düşünme bebeğim. Burda her zaman yerin varKizlar napiyorsunuz
Ben mezun olunca katilamiyorum sohbetlere cekiniyorum sanki fazlayim gibi geliyor nedenki
Sorun sizde degil zaten canim neden boyle düşünüyorum bende bilmiyorumBak lafa bak olur.mu kız öyle şey senin.mezuniyetin gazlar herkesi tam.tersine hiç öyle düşünme bebeğim. Burda her zaman yerin var
Mezun olmanın şaşkınlığı mı yoksaSorun sizde degil zaten canim neden boyle düşünüyorum bende bilmiyorum
Neyse aranizdayim sizi cok seviyorum
Benim cok olmamis demi bu tarz yicem yarin daKızlar menüler nerde yorumlar nerede
Veeee en önemli şey biri menünüze yorum yaptığında teşekkür edin karşılık verin olmuyor böyle dikkat ediyorum cvb yazmayanlar var
Aynen bence de cogu msjim cevapsiz kaliyorKızlar menüler nerde yorumlar nerede
Veeee en önemli şey biri menünüze yorum yaptığında teşekkür edin karşılık verin olmuyor böyle dikkat ediyorum cvb yazmayanlar var
Canım spora baslayacagim inşallah listeye katilmak istiyorum ama nisanda kardeşim evleniyor bi sikinti cikmazsa bizde oglumla gitcez inşallahMezun olmanın şaşkınlığı mı yoksavalla sporda herkesi gazliyordun bence buradakilerin gaza da ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?