- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.321
ask olsun cnm yaa sen bizim canimizsinnnnKizlar napiyorsunuz
Ben mezun olunca katilamiyorum sohbetlere cekiniyorum sanki fazlayim gibi geliyor nedenki
Hm 2 elma yerine 1 elma ye galeta yeme yarın yani şöyle deyim yediklerinden 1 er kaşık az ye yarın aynı düzen de gitme bugün için çok değil amaBenim cok olmamis demi bu tarz yicem yarin da
Evet bende de çok oluyor izliyorum süreklilik ediyor malesef .Aynen bence de cogu msjim cevapsiz kaliyor
Canım spora baslayacagim inşallah listeye katilmak istiyorum ama nisanda kardeşim evleniyor bi sikinti cikmazsa bizde oglumla gitcez inşallahyarıda kalir diye donemiyorum listeye arada bir yapıyorum yoksa spor listede olunca sorumluluk oluyor du hergun yapiyordum (liste dedigim spor listesi)
ask olsun cnm yaa sen bizim canimizsinnnn
Güzel canım afiyet olsunEvet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
Vize bekliyoruz canım dua edin inşallah sorun çıkmaz gidemezsem cok uzulurum oglumuda bırakıp gidememHm 2 elma yerine 1 elma ye galeta yeme yarın yani şöyle deyim yediklerinden 1 er kaşık az ye yarın aynı düzen de gitme bugün için çok değil ama
Evet bende de çok oluyor izliyorum süreklilik ediyor malesef .
Haftalık oluyor zaten liste düğüne kadar fit kalmış olursun . Ne zamak gitcen ne kadar kalcan hasret giderirsiniz bol bol
Tmm cnm aslinda elma yemek istemiyordun sirf tatli isteginden yedimHm 2 elma yerine 1 elma ye galeta yeme yarın yani şöyle deyim yediklerinden 1 er kaşık az ye yarın aynı düzen de gitme bugün için çok değil ama
Evet bende de çok oluyor izliyorum süreklilik ediyor malesef .
Haftalık oluyor zaten liste düğüne kadar fit kalmış olursun . Ne zamak gitcen ne kadar kalcan hasret giderirsiniz bol bol
Bak protein olur hem diyete hazirlamis olursun kendini basla gayriDEtoks değilde protein gibi seyler yapasım var off bilmiyorum ya krman çormanım yine snırım .
ohh afiyet olsun bende kuru üzüm sevmiyorum . 999 kalori mi çok az değil midomatese vur kendini
3 gr falandir topik peynir oyle tahmini hesap yapacanbak mesela sabah 1 kaşık undan omlet yedim yoook bulamadım
topik peynir yedim onunda 1 kutusu çıkıyo
Afiyet olsun begendmSchonerDuft
Kahvalti
1 yumurta peynir 5 zeytin domates salatalik
Ara 1 galeta 2 ceviz
Oglen
160 gr ton balığı salata
Ara 1 kagit bardak sut icine chia tarcin zencefil zerdecal
Aksam kuru patlican yemegi salata cacik
2elma kucuk boy
Ara 1 bardak sut icine nescafe
1 salatalik
Sabah kahvalti akşam yemek yok doydunmu. Afiyet olsunEvet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
Düzensiz olmuş sanki kahvaltı yok gibiEvet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
Ya vize niye çıkmıyor sen ordan gelmedin mi zaten inşallah çıkar kuzum ya çok dua edecem sana
Güzel canım afiyet olsun
Vize bekliyoruz canım dua edin inşallah sorun çıkmaz gidemezsem cok uzulurum oglumuda bırakıp gidemem(icim icimi yiyor dua edin kızlar) iki senedir gidemedim
Hedefim dugune kadar daha da zayiflamakti ama sonra dusundum annem babam uzulur simdi diye babam gecen gordugunde bile uzulmustu zayiflamisin diye gelince tam gaz vermeye devam ederim insallah
Tarçınlı süt işe yaramıyor mu sendeTmm cnm aslinda elma yemek istemiyordun sirf tatli isteginden yedim
Azcık daha anlat çok heves edemedimBak protein olur hem diyete hazirlamis olursun kendini basla gayri2 dene pantul aldim 26 beden birinin beli accik bol oldu geri verecem onu icime sinmedi tek derdimiz zayifliktan bol gelen pantul olsun hava atarim bah sana basla ve kilo ver
Fıstıklan guzel oluyo kiz kuru üzüm
He ay bide yarin ablam gelecek 999 kaloriylen kaldimartik kahvaltimi cok az yapcam ben sabah az kalori alirsam sonrasini dengeleyebiliyom
Sabah
2 yumurta
Krem peynir
Yeşil siyah zeytin
Yeşillik
Çay
Akşam
2 servis kaşığı sulu patates yemeği
Yoğurt
Yeşil salata
2 avuç patlamış mısır
Çay
Bana gore guzel afiyet olsunSabah
2 yumurta
Krem peynir
Yeşil siyah zeytin
Yeşillik
Çay
Akşam
2 servis kaşığı sulu patates yemeği
Yoğurt
Yeşil salata
2 avuç patlamış mısır
Çay
Vize ogluo icin canım benim gitmemde sorun yokYa vize niye çıkmıyor sen ordan gelmedin mi zaten inşallah çıkar kuzum ya çok dua edecem sana
Bi giydim 26 beden kotu ay bide ne görüyüm sen beli bana bol gelllDüzensiz olmuş sanki kahvaltı yok gibi
Ya vize niye çıkmıyor sen ordan gelmedin mi zaten inşallah çıkar kuzum ya çok dua edecem sana
Tarçınlı süt işe yaramıyor mu sende
Azcık daha anlat çok heves edemedimkendime.et ayrışmıştım eşim çıkarmış bugün yoksa yarın yapacaktım başlamak için iyi.olacaktı aslında . Ue sabah az yemek iyi oluyor kuzu sizde mi kalacak ablan
Yaa patatesin adı geçince ben geliyim akliniza:)))dyanamiyorunmmmmmMısır olmamış patates yemeye başlamışsın yine
Guzel canim afiyet olsun ama sabah bitek muz az degilmiEvet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
Cnm o an sut kaynıyordu rlma kesmeyince sıcak sicak icmek sonradan aklima geldiDüzensiz olmuş sanki kahvaltı yok gibi
Tarçınlı süt işe yaramıyor mu sende
Azcık daha anlat çok heves edemedimkendime.et ayrışmıştım eşim çıkarmış bugün yoksa yarın yapacaktım başlamak için iyi.olacaktı aslında . Ue sabah az yemek iyi oluyor kuzu sizde mi kalacak ablan
Onsuz 2 3 günlüğüne de gidemiyorsun dimi kıyamazsın oglusuna kim bakcak inşallah sıkıntı olmaz kuzum yaBana gore guzel afiyet olsun
Vize ogluo icin canım benim gitmemde sorun yok
Allah razı olsun canım benim
Hayal ettim ama kıskandım ne olcek şimdi iademi edeceksin 24 du de yokmuş ne olcak para iadesi var mı ? Normal başlarım ama bugün belim ve ayağım çok kötü ağrıdı halen ağrıyor duramıyorum yerimde off nasıl geçecek yaBi giydim 26 beden kotu ay bide ne görüyüm sen beli bana bol gelll24 ü de yoh ol ossun dedim aliyim bunu azcik bolluktan bisi olmaz ayy yoh içime sinmedi verecem gerisin geri bu anlatim tarzi nasil oldu bunlari sana anlatirkene hayal et beni ahahah
Yarin yapmican mi yani proteinaslinda direk normal diyetle de baslayabilirsin erteleme yaz geldi
geliyorsun zaten merak etmeYaa patatesin adı geçince ben geliyim akliniza:)))dyanamiyorunmmmmm
Olsun elma kesti mi bariCnm o an sut kaynıyordu rlma kesmeyince sıcak sicak icmek sonradan aklima geldi
Yok canım gidemem kiOnsuz 2 3 günlüğüne de gidemiyorsun dimi kıyamazsın oglusuna kim bakcak inşallah sıkıntı olmaz kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?