Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aksamki elma 1 tane olsaydi salatalik 2 olabilirdi. Aksam yenen meyve gobekte yag yapiyormus canim. Bilgin olsun. Menun guzle.
munter canım kepin hayırli olsun
sag ol canimmmmmmmmm
Evet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
sabah lahvalti edilmemis bir muz bile yememissin olmamis cok az ya kuzum
canim ya ins vizr cikar guzel guzel gidersiniz. rabbim kavustursun sizi ne ladar ozlemissindir..
Sabah
2 yumurta
Krem peynir
Yeşil siyah zeytin
Yeşillik
Çay

Akşam
2 servis kaşığı sulu patates yemeği
Yoğurt
Yeşil salata

2 avuç patlamış mısır
Çay
patlamis misir 2 avuc hemde 1 avuc olsaymisti yaa onun disinda begendim cnm
kiz Allah senii okurken yasadimm o anii

Iste benim menummm

sabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez

Ev yapimi lor a 1 yumurta kirdim afiyetle 1 dilim tb ekmegi ile yedimmm
domates biber
peynir zeytin azar azar

ara
yarim avuc findik
yarim havuc

aksam
1 kase surlu corba
1.5 porsiyin tavuk mantar sote

biraz once 1 kupa yesilcay
1 isirik canga
4 ad. kuru uzum

sporum poncikbirgelincik pazar 100 sumo 40 puan
bugun 150 sumo 60 puan

SchonerDuft kuzum menumu incelersin sana zahmett

Bence guzel canim bir isirikla kurtarmissin cangayi

Amin inşallah canım

Çok ozledim bide dugun var zaten her toplandiklarinda akrabalar ben burda buruk kaliyorum esimde bin takla atiyor moralini düzeltmek icin
gurbette olmak cok zor. Sizinki ulkeeler arasi hemde. Gidince bari biraz uzun kal epey hasret giderirsin . Ozlem bitmez ama yine de icin ferahlar .
Bence guzel canim bir isirikla kurtarmissin cangayi
tskler canim .
hafta sonu deli gibi yedigimden bugun bir frenledim kendimii

gurbette olmak cok zor. Sizinki ulkeeler arasi hemde. Gidince bari biraz uzun kal epey hasret giderirsin . Ozlem bitmez ama yine de icin ferahlar .

tskler canim .
hafta sonu deli gibi yedigimden bugun bir frenledim kendimii
İnsallah canim 1-1,5 ay kalirim herhalde

Aman diyim hemen kendine gel sonra kurtulamazsin

evet cnm ya ama bu ara biraz hizli gitsin istiyorum cidden internetten kitap siparisledim bu beeyin gucu ile zayiflama kitaplarindan:)

fistik ezmeli muz yenmis afiyet olsun:)
Evet :) Kalorili birşeyler yemek istiyor canım. Şeker de yok.. İkisi bomba etkisi yaptı
yok yok yemiom kestim komple eve gidincede kendimi tutarsam bugünü harika bi sekilde bitirmis olcam:)
Evet ben de çikolata, biskivi.. şekerli şeyler yemiyorum.. Muzlu fıstık ezmesi imdadıma yetişti.. Çünkü hakikaten
Evet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
Ben de sabahları muz yemeyi seviyorum :) Ama biraz az olmuş kahvaltı.. Gerçi hiç kahvaltı yapmayın diyen uzmanlar var.. Hangisi doğru bilmiyorum.. Sanırım en mantıklısı ikindiden sonra yemeyip kahvaltıyı geciktirmek.. Afiyet olsun..
Sabah
2 yumurta
Krem peynir
Yeşil siyah zeytin
Yeşillik
Çay

Akşam
2 servis kaşığı sulu patates yemeği
Yoğurt
Yeşil salata

2 avuç patlamış mısır
Çay
Afiyet olsun.. İki öğün beslenme için sabah ve ikindiden sonra yememek daha iyi. Hem fasting hem antiagi
Ben de tayt giymek istiyorum :) Aaa ne bol geldi diyebilmek

Afiyet olsun begendm

Sabah kahvalti akşam yemek yok doydunmu. Afiyet olsun
doydum kuzu zaten kahvaltilari oldum olasi sevemedim

evet cnm olmuyor ya sevemedim su sbahin korunde yeme olayini

Guzel canim afiyet olsun ama sabah bitek muz az degilmi
enerji verdi baya bir kuzum sanirim ondandir kesti

haklisin cnm ama sevmiyorum kahvalti sanki

evet ya fastinge inaniyorum ama benim iki ogunde meto resmen duruyor 3 olcak mecbur

Ben en çok senin vücudunu tanımanı seviyorum kendini çok güzel çözmüşsün .
Açıkçası bende sevmedim bazen keyifle yapıyorum bazen çok ağır geliyor bana bu ara çok ağır mecburen yiyorim 9 gibi birşeyler . Cumaya ne kadar vermiş olursun bakim

Akşam 1.5 porsiyon sote olmamış kilo vermiyor olsanda koruma evresindesin yine dikkat etmen gerekiyor 1 porsiyon yiyebilirsin çorba da içmişsin zaten . Birde canga yemişsin onun yerine 1 hurma yeseydin daha doğal olacaktı kuzu. Çok canım istedi diyorsanda yeme saatine dikkat etmen gerekli akşam olmaz.

elma kesmedi üstüne süt içim nescafeli

afiyet olsun canım .
Kizlar odem.atmak icin neler yapiyosunuz sisim cok
ben genelde kimyon suyu içiyorum yeşil çay da içebilirsin . günlük su ne kadar içiyorsun her 25 kg 1 lt su içmemiz lazım bir yerde öyle okumuştum aklında olsun seninde

cinsiyet öğrenene kadar bende heyecan fln olmaz sevemiyorm bile ne dicem diye arafta kaldm ben heyecanımı alışveriş yaparken göstercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…