- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.341
aksamki elma 1 tane olsaydi salatalik 2 olabilirdi. Aksam yenen meyve gobekte yag yapiyormus canim. Bilgin olsun. Menun guzle.SchonerDuft
Kahvalti
1 yumurta peynir 5 zeytin domates salatalik
Ara 1 galeta 2 ceviz
Oglen
160 gr ton balığı salata
Ara 1 kagit bardak sut icine chia tarcin zencefil zerdecal
Aksam kuru patlican yemegi salata cacik
2elma kucuk boy
Ara 1 bardak sut icine nescafe
1 salatalik
sag ol canimmmmmmmmm
sabah lahvalti edilmemis bir muz bile yememissin olmamis cok az ya kuzumEvet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
canim ya ins vizr cikar guzel guzel gidersiniz. rabbim kavustursun sizi ne ladar ozlemissindir..
Güzel canım afiyet olsun
Vize bekliyoruz canım dua edin inşallah sorun çıkmaz gidemezsem cok uzulurum oglumuda bırakıp gidemem(icim icimi yiyor dua edin kızlar) iki senedir gidemedim
Hedefim dugune kadar daha da zayiflamakti ama sonra dusundum annem babam uzulur simdi diye babam gecen gordugunde bile uzulmustu zayiflamisin diye gelince tam gaz vermeye devam ederim insallah
patlamis misir 2 avuc hemde 1 avuc olsaymisti yaa onun disinda begendim cnmSabah
2 yumurta
Krem peynir
Yeşil siyah zeytin
Yeşillik
Çay
Akşam
2 servis kaşığı sulu patates yemeği
Yoğurt
Yeşil salata
2 avuç patlamış mısır
Çay
kiz Allah seniiBi giydim 26 beden kotu ay bide ne görüyüm sen beli bana bol gelll24 ü de yoh ol ossun dedim aliyim bunu azcik bolluktan bisi olmaz ayy yoh içime sinmedi verecem gerisin geri bu anlatim tarzi nasil oldu bunlari sana anlatirkene hayal et beni ahahah
Yarin yapmican mi yani proteinaslinda direk normal diyetle de baslayabilirsin erteleme yaz geldi
Amin inşallah canımcanim ya ins vizr cikar guzel guzel gidersiniz. rabbim kavustursun sizi ne ladar ozlemissindir
Bence guzel canim bir isirikla kurtarmissin cangayiIste benim menummm
sabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
Ev yapimi lor a 1 yumurta kirdim afiyetle 1 dilim tb ekmegi ile yedimmm
domates biber
peynir zeytin azar azar
ara
yarim avuc findik
yarim havuc
aksam
1 kase surlu corba
1.5 porsiyin tavuk mantar sote
biraz once 1 kupa yesilcay
1 isirik canga
4 ad. kuru uzum
sporumponcikbirgelincik pazar 100 sumo 40 puan
bugun 150 sumo 60 puan
SchonerDuft kuzum menumu incelersin sana zahmett
gurbette olmak cok zor. Sizinki ulkeeler arasi hemde. Gidince bari biraz uzun kal epey hasret giderirsin . Ozlem bitmez ama yine de icin ferahlar .Amin inşallah canım
Çok ozledim bide dugun var zaten her toplandiklarinda akrabalar ben burda buruk kaliyorum esimde bin takla atiyor moralini düzeltmek icin
tskler canim .Bence guzel canim bir isirikla kurtarmissin cangayi
İnsallah canim 1-1,5 ay kalirim herhaldegurbette olmak cok zor. Sizinki ulkeeler arasi hemde. Gidince bari biraz uzun kal epey hasret giderirsin . Ozlem bitmez ama yine de icin ferahlar .
tskler canim .
hafta sonu deli gibi yedigimden bugun bir frenledim kendimii
Evet :) Kalorili birşeyler yemek istiyor canım. Şeker de yok.. İkisi bomba etkisi yaptıevet cnm ya ama bu ara biraz hizli gitsin istiyorum cidden internetten kitap siparisledim bu beeyin gucu ile zayiflama kitaplarindan:)
fistik ezmeli muz yenmis afiyet olsun:)
Evet ben de çikolata, biskivi.. şekerli şeyler yemiyorum.. Muzlu fıstık ezmesi imdadıma yetişti.. Çünkü hakikatenyok yok yemiom kestim komple eve gidincede kendimi tutarsam bugünü harika bi sekilde bitirmis olcam:)
Ben de sabahları muz yemeyi seviyorum :) Ama biraz az olmuş kahvaltı.. Gerçi hiç kahvaltı yapmayın diyen uzmanlar var.. Hangisi doğru bilmiyorum.. Sanırım en mantıklısı ikindiden sonra yemeyip kahvaltıyı geciktirmek.. Afiyet olsun..Evet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
Afiyet olsun.. İki öğün beslenme için sabah ve ikindiden sonra yememek daha iyi. Hem fasting hem antiagiSabah
2 yumurta
Krem peynir
Yeşil siyah zeytin
Yeşillik
Çay
Akşam
2 servis kaşığı sulu patates yemeği
Yoğurt
Yeşil salata
2 avuç patlamış mısır
Çay
Ben de tayt giymek istiyorum :) Aaa ne bol geldi diyebilmekBi giydim 26 beden kotu ay bide ne görüyüm sen beli bana bol gelll24 ü de yoh ol ossun dedim aliyim bunu azcik bolluktan bisi olmaz ayy yoh içime sinmedi verecem gerisin geri bu anlatim tarzi nasil oldu bunlari sana anlatirkene hayal et beni ahahah
Yarin yapmican mi yani proteinaslinda direk normal diyetle de baslayabilirsin erteleme yaz geldi
doydum kuzu zaten kahvaltilari oldum olasi sevemedimAfiyet olsun begendm
Sabah kahvalti akşam yemek yok doydunmu. Afiyet olsun
evet cnm olmuyor ya sevemedim su sbahin korunde yeme olayiniDüzensiz olmuş sanki kahvaltı yok gibi
Ya vize niye çıkmıyor sen ordan gelmedin mi zaten inşallah çıkar kuzum ya çok dua edecem sana
Tarçınlı süt işe yaramıyor mu sende
Azcık daha anlat çok heves edemedimkendime.et ayrışmıştım eşim çıkarmış bugün yoksa yarın yapacaktım başlamak için iyi.olacaktı aslında . Ue sabah az yemek iyi oluyor kuzu sizde mi kalacak ablan
enerji verdi baya bir kuzum sanirim ondandir kestiGuzel canim afiyet olsun ama sabah bitek muz az degilmi
haklisin cnm ama sevmiyorum kahvalti sankiaksamki elma 1 tane olsaydi salatalik 2 olabilirdi. Aksam yenen meyve gobekte yag yapiyormus canim. Bilgin olsun. Menun guzle.
sag ol canimmmmmmmmm
sabah lahvalti edilmemis bir muz bile yememissin olmamis cok az ya kuzum
canim ya ins vizr cikar guzel guzel gidersiniz. rabbim kavustursun sizi ne ladar ozlemissindir..
patlamis misir 2 avuc hemde 1 avuc olsaymisti yaa onun disinda begendim cnm
kiz Allah seniiokurken yasadimm o anii
evet ya fastinge inaniyorum ama benim iki ogunde meto resmen duruyor 3 olcak mecburEvet :) Kalorili birşeyler yemek istiyor canım. Şeker de yok.. İkisi bomba etkisi yaptı
Evet ben de çikolata, biskivi.. şekerli şeyler yemiyorum.. Muzlu fıstık ezmesi imdadıma yetişti.. Çünkü hakikaten
Ben de sabahları muz yemeyi seviyorum :) Ama biraz az olmuş kahvaltı.. Gerçi hiç kahvaltı yapmayın diyen uzmanlar var.. Hangisi doğru bilmiyorum.. Sanırım en mantıklısı ikindiden sonra yemeyip kahvaltıyı geciktirmek.. Afiyet olsun..
Afiyet olsun.. İki öğün beslenme için sabah ve ikindiden sonra yememek daha iyi. Hem fasting hem antiagi
Ben de tayt giymek istiyorum :) Aaa ne bol geldi diyebilmek
Ben en çok senin vücudunu tanımanı seviyorum kendini çok güzel çözmüşsün .doydum kuzu zaten kahvaltilari oldum olasi sevemedim
evet cnm olmuyor ya sevemedim su sbahin korunde yeme olayini
enerji verdi baya bir kuzum sanirim ondandir kesti
haklisin cnm ama sevmiyorum kahvalti sanki
evet ya fastinge inaniyorum ama benim iki ogunde meto resmen duruyor 3 olcak mecbur
Akşam 1.5 porsiyon sote olmamış kilo vermiyor olsanda koruma evresindesin yine dikkat etmen gerekiyor 1 porsiyon yiyebilirsin çorba da içmişsin zaten . Birde canga yemişsin onun yerine 1 hurma yeseydin daha doğal olacaktı kuzu. Çok canım istedi diyorsanda yeme saatine dikkat etmen gerekli akşam olmaz.Iste benim menummm
sabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
Ev yapimi lor a 1 yumurta kirdim afiyetle 1 dilim tb ekmegi ile yedimmm
domates biber
peynir zeytin azar azar
ara
yarim avuc findik
yarim havuc
aksam
1 kase surlu corba
1.5 porsiyin tavuk mantar sote
biraz once 1 kupa yesilcay
1 isirik canga
4 ad. kuru uzum
sporumponcikbirgelincik pazar 100 sumo 40 puan
bugun 150 sumo 60 puan
SchonerDuft kuzum menumu incelersin sana zahmett
elma kesmedi üstüne süt içim nescafeliOnsuz 2 3 günlüğüne de gidemiyorsun dimi kıyamazsın oglusuna kim bakcak inşallah sıkıntı olmaz kuzum ya
Hayal ettim ama kıskandım ne olcek şimdi iademi edeceksin 24 du de yokmuş ne olcak para iadesi var mı ? Normal başlarım ama bugün belim ve ayağım çok kötü ağrıdı halen ağrıyor duramıyorum yerimde off nasıl geçecek yahangi branş bakar
geliyorsun zaten merak etme
Olsun elma kesti mi bari
afiyet olsun canım .Gunaydin kizlarr dunku menumu yazayim hemen
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
Bol yesillik
Zeytin peynir
Oglen kabak ve yogurt
Ara 1 turk kahvesi
Ara 1 turk kahvesi daha
Aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 yemek.kasigi ispanak ve yogurt
Ara 2 kupa cay
ben genelde kimyon suyu içiyorum yeşil çay da içebilirsin . günlük su ne kadar içiyorsun her 25 kg 1 lt su içmemiz lazım bir yerde öyle okumuştum aklında olsun senindeKizlar odem.atmak icin neler yapiyosunuz sisim cok
sag ol canim. Burada kimkizlara gore ben cokbyavas zayifladim. Yediklerimden kismadim pek spor ekledim falan yavas yavas gitti kilolar hep gram gram verdim. Ins sende hemen verirsin.
Yok kuzu rahatlik degil aclik geldi. Cumaya toparlarim ama gedef koydum kendimr.
Dogru diyorsun mezuniyet hediyem olsunnn
ayy adamcagiz ne heyecanli s3n ne ruhsuz kiz adamlar aynini yapsa demedigimiz kalmaz
cuma eksi olacagim cmm guveniyorum kendime
diyetkolikte dimi ya bende hic bulamaiyorum beceremeidm kullanmayi
Günaydın
Günaydınnnnngünaydın kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?