- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.361
En az 3 lt oluyo su is yerinde masamda hep lik lik icip vcye kosuyom durmadan.afiyet olsun canım .
ben genelde kimyon suyu içiyorum yeşil çay da içebilirsin . günlük su ne kadar içiyorsun her 25 kg 1 lt su içmemiz lazım bir yerde öyle okumuştum aklında olsun seninde
Gunaydin canimgünaydın kızlaaarrr
ok kuzucum şimdi yazarsınGünaydın
Canımcım çok yorgundum günlerdir dün gece çocuklar uyuyunca yazacaktım bende uyuyakalmışım şimdi yolluyorum
Sevgiler
afiyet olsun güzel dolu dolu bir menü suyu ne kadar içiyorsunDünkü menüm
10:00
Süt nescafe tarçın
11:00 Simsiyah Çavdarlı tam buğday 50 gr
1dilim mozarella
1 tk lor peyniri
1 yumurta
Domates
14:30
Yoğurtlu ıspanak
Fırın mantar (kaşarsız)
16:00
orta dilim kavun yoğurt
19:00
1şiş Izgara kırmızı et
1közlenmiş patlıcan (sossuz)
Kaşık salata
Soda limon
Gece süt 2 ceviz
bende öyle yapıyorum 3 lt geçiyor sayılır . iç memnun klırsın ma pırtlama krizin tutar haberin olsunEn az 3 lt oluyo su is yerinde masamda hep lik lik icip vcye kosuyom durmadan.Kimyonlu suyu deniyim bide saol canim
sagol cnm benim bes yila yakinimi vermisimdir bunun icin hep tek tip diywtler diyetisyenler sok diyetler denedim snra daha cok kilo aldim ve dedim ki kendini tani senin bedenin herkes gibi olmayablir neyi sevip sevmwdgime karar verdim once bunlardan kaliplasmis seylerden vazgecmem cok zor oldu tabi :) sanirim cumaya kadar yarim daha veririm aslinda fazla veririm de regl donemi 2 gun sonraBen en çok senin vücudunu tanımanı seviyorum kendini çok güzel çözmüşsün .
Açıkçası bende sevmedim bazen keyifle yapıyorum bazen çok ağır geliyor bana bu ara çok ağır mecburen yiyorim 9 gibi birşeyler . Cumaya ne kadar vermiş olursun bakim
Gunaydin cnik afiyet olsun guzel gayet bnceGunaydin kizlarr dunku menumu yazayim hemen
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
Bol yesillik
Zeytin peynir
Oglen kabak ve yogurt
Ara 1 turk kahvesi
Ara 1 turk kahvesi daha
Aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 yemek.kasigi ispanak ve yogurt
Ara 2 kupa cay
ben odem suyu yaptim salatalik limon nane ve bir parca zencefil aksama kadar iciyorumKizlar odem.atmak icin neler yapiyosunuz sisim cok
gunaydin cnimmmmgünaydın kızlaaarrr
Aa gercektenmi ozaman aksamlari iceyim kiz iste adim cikar bide gelenhastalarida bayiltirimbende öyle yapıyorum 3 lt geçiyor sayılır . iç memnun klırsın ma pırtlama krizin tutar haberin olsun
Taze zencefil dimi canim nekadar koyuyosun bide tadi nasil oluyosagol cnm benim bes yila yakinimi vermisimdir bunun icin hep tek tip diywtler diyetisyenler sok diyetler denedim snra daha cok kilo aldim ve dedim ki kendini tani senin bedenin herkes gibi olmayablir neyi sevip sevmwdgime karar verdim once bunlardan kaliplasmis seylerden vazgecmem cok zor oldu tabi :) sanirim cumaya kadar yarim daha veririm aslinda fazla veririm de regl donemi 2 gun sonra
Bnde senin herkesle cok guzel bir sekilde ilgilenmeni seviyorum cnimcim:)
Gunaydin cnik afiyet olsun guzel gayet bnce
ben odem suyu yaptim salatalik limon nane ve bir parca zencefil aksama kadar iciyorum
gunaydin cnimmmm
Benim hala gitmedi odem umuduyla cirpiniyorumeee kızlaarr gitii mi artılarınız ne alemdesinizz
hafta sonu yiyip yiyip sopnra ödem diye beklemek ne kadar mantıklı dimi kuzumBenim hala gitmedi odem umuduyla cirpiniyorum
bir parca taze zencefil gayet lezzetli oluyor canim bnceTaze zencefil dimi canim nekadar koyuyosun bide tadi nasil oluyo
olsun haftaya fark atarsın sende . diyete başladığında kaç kiloydun .sagol cnm benim bes yila yakinimi vermisimdir bunun icin hep tek tip diywtler diyetisyenler sok diyetler denedim snra daha cok kilo aldim ve dedim ki kendini tani senin bedenin herkes gibi olmayablir neyi sevip sevmwdgime karar verdim once bunlardan kaliplasmis seylerden vazgecmem cok zor oldu tabi :) sanirim cumaya kadar yarim daha veririm aslinda fazla veririm de regl donemi 2 gun sonra
Bnde senin herkesle cok guzel bir sekilde ilgilenmeni seviyorum cnimcim:)
Gunaydin cnik afiyet olsun guzel gayet bnce
ben odem suyu yaptim salatalik limon nane ve bir parca zencefil aksama kadar iciyorum
gunaydin cnimmmm
eee kızlaarr gitii mi artılarınız ne alemdesinizz
meslek ne seninAa gercektenmi ozaman aksamlari iceyim kiz iste adim cikar bide gelenhastalarida bayiltirim
68.4 ile baslamistim cnmolsun haftaya fark atarsın sende . diyete başladığında kaç kiloydun .
ilgilenmek hoşuma gidiyor sizden de bişiler öğrenmiş oluyorum
wc sıkıntısı oldu sabitim 70,60
meslek ne senin
evet akşamları iç daha iyi olur
evet ama ayrı ayrı hesap edicekmisiz bak pancar öyle dedi denicem yinesag ol canim. Burada kimkizlara gore ben cokbyavas zayifladim. Yediklerimden kismadim pek spor ekledim falan yavas yavas gitti kilolar hep gram gram verdim. Ins sende hemen verirsin.
Yok kuzu rahatlik degil aclik geldi. Cumaya toparlarim ama gedef koydum kendimr.
Dogru diyorsun mezuniyet hediyem olsunnn
ayy adamcagiz ne heyecanli s3n ne ruhsuz kiz adamlar aynini yapsa demedigimiz kalmaz
cuma eksi olacagim cmm guveniyorum kendime
diyetkolikte dimi ya bende hic bulamaiyorum beceremeidm kullanmayi
kuru patlıcan yemeği nasıloluyor ki güzel kuzum beğendim menünü afiyet olsunSchonerDuft
Kahvalti
1 yumurta peynir 5 zeytin domates salatalik
Ara 1 galeta 2 ceviz
Oglen
160 gr ton balığı salata
Ara 1 kagit bardak sut icine chia tarcin zencefil zerdecal
Aksam kuru patlican yemegi salata cacik
2elma kucuk boy
Ara 1 bardak sut icine nescafe
1 salatalik
Aynen bence de cogu msjim cevapsiz kaliyor
Canım spora baslayacagim inşallah listeye katilmak istiyorum ama nisanda kardeşim evleniyor bi sikinti cikmazsa bizde oglumla gitcez inşallahyarıda kalir diye donemiyorum listeye arada bir yapıyorum yoksa spor listede olunca sorumluluk oluyor du hergun yapiyordum (liste dedigim spor listesi)
afiyet olsun güzel kuzumEvet kizlar bn yazayim o zaman
Sabah
Yarim muz
Oglen
Elim kadar adana
Yesillik
Bir bardak ayran
Ara
Bitter cikolata 2 parca
Aksam
Yogurt
1 dilim ekmek
Sebze yedim
afiyet olsunSabah
2 yumurta
Krem peynir
Yeşil siyah zeytin
Yeşillik
Çay
Akşam
2 servis kaşığı sulu patates yemeği
Yoğurt
Yeşil salata
2 avuç patlamış mısır
Çay
yaaa ahahahahBi giydim 26 beden kotu ay bide ne görüyüm sen beli bana bol gelll24 ü de yoh ol ossun dedim aliyim bunu azcik bolluktan bisi olmaz ayy yoh içime sinmedi verecem gerisin geri bu anlatim tarzi nasil oldu bunlari sana anlatirkene hayal et beni ahahah
Yarin yapmican mi yani proteinaslinda direk normal diyetle de baslayabilirsin erteleme yaz geldi
afiyet olsun canım güzel her zamanki gibi herşeyden az az var ama tavuk soteyi biraz daha az yesen daha iyi olurdu sankimIste benim menummm
sabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
Ev yapimi lor a 1 yumurta kirdim afiyetle 1 dilim tb ekmegi ile yedimmm
domates biber
peynir zeytin azar azar
ara
yarim avuc findik
yarim havuc
aksam
1 kase surlu corba
1.5 porsiyin tavuk mantar sote
biraz once 1 kupa yesilcay
1 isirik canga
4 ad. kuru uzum
sporumponcikbirgelincik pazar 100 sumo 40 puan
bugun 150 sumo 60 puan
SchonerDuft kuzum menumu incelersin sana zahmett
yazıcam birazdan
güzel canım afiyet olsunGunaydin kizlarr dunku menumu yazayim hemen
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
Bol yesillik
Zeytin peynir
Oglen kabak ve yogurt
Ara 1 turk kahvesi
Ara 1 turk kahvesi daha
Aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 yemek.kasigi ispanak ve yogurt
Ara 2 kupa cay
afiyet olsunDünkü menüm
10:00
Süt nescafe tarçın
11:00 Simsiyah Çavdarlı tam buğday 50 gr
1dilim mozarella
1 tk lor peyniri
1 yumurta
Domates
14:30
Yoğurtlu ıspanak
Fırın mantar (kaşarsız)
16:00
orta dilim kavun yoğurt
19:00
1şiş Izgara kırmızı et
1közlenmiş patlıcan (sossuz)
Kaşık salata
Soda limon
Gece süt 2 ceviz
7lere varmadan dönmüşsün keşke bende öyle yapaydım68.4 ile baslamistim cnm
günaydın poncikgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?