Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güzel oluyodur o ya kuru patlıcanı seviyorum tazesini çok sevmem ilk kez duydum ama yemeğini dolması da enfes geçenlerde bi teyze bi kazan getirdi kuru patlıcan biber harikaydı ya

güzel oluyodur o ya kuru patlıcanı seviyorum tazesini çok sevmem ilk kez duydum ama yemeğini dolması da enfes geçenlerde bi teyze bi kazan getirdi kuru patlıcan biber harikaydı ya
gruba ilk girdiğim haftalarda kuru patlıcan dolma yakmıştı beni ben de durduramadım kendimi o zaman yerken

cnm sen bi hafta sıkı apsan bence 67i hemen görürsün ödem de var bence sende hepsi gider bi anda kaçamaksız bir haftayla
yapacam kuzum yani çok istiyorum bir an evvel kilo vereyim eller ayaklar şiş karnım davul birde kist var spor yapamıyorum zor yürüyorum spor ile daha hızlı gidiyor

İnsallah canim 1-1,5 ay kalirim herhalde

Aman diyim hemen kendine gel sonra kurtulamazsin
ohh cok iyi kal canimm ancak kendine gelirsin. Oglusunda anneannis babannis teyze dayi falan tanisin dinii

kesinlikle canim dunden basladim ke dime gelmeye bugun 100 gr artiyi eksilttim kaldi 100 gr cumaya 64.5 hedefim ins.
kuzum ben kilo verecegim cuma ekside olacagim inaniyirum kendime. +200 un 100 gitti bile.
soteyi 1 porsiyin yesem sonra acikiyorum haliyle kurabiye falan yiyorum onlari yememek icin boyle yaptim . erken yedim yemegi 6 gibiydi masadan kalktigimda. Hurma da tatli krizlerimi kesmiyor cok fenayim bu aralar hala regl olmadimm hava degisimi falan cok zorlaniyorumm
cinsiyet öğrenene kadar bende heyecan fln olmaz sevemiyorm bile ne dicem diye arafta kaldm ben heyecanımı alışveriş yaparken göstercem
Allah senii kiz ruhsuz musun sen
burcun ne senin d3 bakimm
eee kızlaarr gitii mi artılarınız ne alemdesinizz
100 gr gitti
evet ama ayrı ayrı hesap edicekmisiz bak pancar öyle dedi denicem yine

kuru patlıcan yemeği nasıloluyor ki güzel kuzum beğendim menünü afiyet olsun

alalım seni kuzum listeye istiyorsan
ayri ayri mii nasil ayri
anlamadim ki
doymuyorum kuzum yaaa
ben begendim cnm 2 yk ile durmussun olmasa iyiydi ama olmus cok kotu degil

makarna olmasaydı iyiydi niye zorlarlar zaten anlamıyorum. sen azcık salataya alışsan ne güzel olcak

canım mesela ben unlu omlet yedim 1yk un hesaplıcakmşım bide omleti ayrı hesaplıcakmışm 3 gr topik peynirin adediymiş o şeklide hesaplıckmışım

ikizlerim ben hadi kaldı 100 gr o da gitti mi gelsn eksiler

nasıl kurutuyorsun bende patlıcan hastasıyım verdiğin tarifide çok severim sık sık yaparım yazın
Hm o zaman iyi olmuş yemek daha masum kalıyor . hurma beni de kesmiyor malesef

orkide1453 poncikbirgelincik kizlar kuru patlican ve biberin sarimsakki yogurtlu salatasi var mi ?
hiç duymadım da yemedim de bilmiyorum kuzum ama vardır bence

makarna olmasaydı iyiydi niye zorlarlar zaten anlamıyorum. sen azcık salataya alışsan ne güzel olcak
aynen öyle akşam yemiyorum diyorum aç olmaz yok olmaz diyo bide doldurmuş mkoca tabak makarnayı boşalttırdım of bende çok istiyorum alışmayıı
Selam kizlar
kendime saglikki tatli yaptimm
Doymadim doyamadimm tatlilaraaaaa bennn
bu bogazimlaa nasil yaglarii eriticemmm
ne tatlısıııııııı
hmmm bende tekrar balim o zmn cnm sag ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…