Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nasıl kurutuyorsun bende patlıcan hastasıyım verdiğin tarifide çok severim sık sık yaparım yazın

Hm o zaman iyi olmuş yemek daha masum kalıyor . hurma beni de kesmiyor malesef

ben bugun saglikli pudink yaptim begenirsem tarif verecegim yapar yerizz minik minik kaselere ayristirinca cangadan daha masum olur diye dusunuyorum.
hurmanin icine ceviz findik fistik koyunca beni kesiyor ama oda canga hesabina cikiyor o sekilde
biraz önce içtim sabah aç tok fark ediyormu bilmiyorum birazdan maydonoz da içecem çok berbat ağrısı var ağlatacak en sonunda bu ağrı beni o kdadar diyim
kiyamam canim ya

ben bir arastirayim bulursam soylerim

pudink yaptimm ama degisik pek saglikli lifli mifliii deneyip begenirsem sizede soyleyecegimmm

alalım seni kuzum listeye istiyorsan
Yok canım bir hafta içinde gitcez inşallah yarida kalmasın gelince artık

ohh cok iyi kal canimm ancak kendine gelirsin. Oglusunda anneannis babannis teyze dayi falan tanisin dinii

kesinlikle canim dunden basladim ke dime gelmeye bugun 100 gr artiyi eksilttim kaldi 100 gr cumaya 64.5 hedefim ins.
Anneannesi dedesini gördü ama dayılarını teyzelerini gormedi

Ohh süper bende bugun tartildim 50.8 yani arti 1,5 ama gobegim nerdeyse dümdüz

bazen mecbur kalıyoruz ınsanlar yemıcem deyınce uzuluyo darılıyo dımı kuzum guzel yemıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…