- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.401
hafta sonu yiyip yiyip sopnra ödem diye beklemek ne kadar mantıklı dimi kuzum
nasıl kurutuyorsun bende patlıcan hastasıyım verdiğin tarifide çok severim sık sık yaparım yazın
Hm o zaman iyi olmuş yemek daha masum kalıyor . hurma beni de kesmiyor malesef
kiyamam canim yabiraz önce içtim sabah aç tok fark ediyormu bilmiyorum birazdan maydonoz da içecem çok berbat ağrısı var ağlatacak en sonunda bu ağrı beni o kdadar diyim
hayal kurmak bnm işimnasil ikizlersin sen hayal kurmayi sevmiyonnn
eksi benim isim
günaydın bebeğim olay yok sakiniz
tamam kuzum denıcem bunuda ferah bısey hayal ettımbir parca taze zencefil gayet lezzetli oluyor canim bnce
ben bir arastirayim bulursam soylerimhiç duymadım da yemedim de bilmiyorum kuzum ama vardır bence
aynen öyle akşam yemiyorum diyorum aç olmaz yok olmaz diyo bide doldurmuş mkoca tabak makarnayı boşalttırdımof bende çok istiyorum alışmayıı
ne tatlısıııııııı
ben yapmıştım öyle bi puding ama yiyemedimben bir arastirayim bulursam soylerim
pudink yaptimm ama degisik pek saglikli lifli mifliii deneyip begenirsem sizede soyleyecegimmm
hayal kurmak bnm işimama cocuk konusunda hayır olmaz garanticiyim cinsiyet öğremem lazm
hemşireyimolsun haftaya fark atarsın sende . diyete başladığında kaç kiloydun .
ilgilenmek hoşuma gidiyor sizden de bişiler öğrenmiş oluyorum
wc sıkıntısı oldu sabitim 70,60
meslek ne senin
evet akşamları iç daha iyi olur
yaa ama tencerenin dibini yedim pek guzeldiben yapmıştım öyle bi puding ama yiyemedim
7 cok kotu bı rakam7lere varmadan dönmüşsün keşke bende öyle yapaydım
günaydın poncik
Yok canım bir hafta içinde gitcez inşallah yarida kalmasın gelince artıkalalım seni kuzum listeye istiyorsan
Anneannesi dedesini gördü ama dayılarını teyzelerini gormediohh cok iyi kal canimm ancak kendine gelirsin. Oglusunda anneannis babannis teyze dayi falan tanisin dinii
kesinlikle canim dunden basladim ke dime gelmeye bugun 100 gr artiyi eksilttim kaldi 100 gr cumaya 64.5 hedefim ins.
emziren analar mı
ben dedim sana kizin olcek seninn emziren analar hisseder
bazen mecbur kalıyoruz ınsanlar yemıcem deyınce uzuluyo darılıyo dımı kuzumdünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
7 8 tane topik peynir
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 porsiyon adana
biber ve domateslerini yemedim incicik lavaşı vardı ondanda 2 küçük parça yedim 1 dilim ekmek etmez
büyük ayran
akşam
2yk makarna olmadı bu farkındayım akrabaya gittim yemeğe oturttu zorla yemicem dedim ısrar etti yiyebilceğim sadece makarna vardı 2 kaşık aldım kalktım
Nasilsinemziren analar mınerenin tarikatısınız siz
demek gidiyosunAmin inşallah canım
Çok ozledim bide dugun var zaten her toplandiklarinda akrabalar ben burda buruk kaliyorum esimde bin takla atiyor moralini düzeltmek icin
Cuma günü cikacakmis insallah vizedemek gidiyosunne zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?