- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.421
inşallah kuzuuumm iyice gezin oralardaCuma günü cikacakmis insallah vizehafta ici sali çarşamba hangi gün bilet bulabilirsek insallah
Yok canım bir hafta içinde gitcez inşallah yarida kalmasın gelince artık
Anneannesi dedesini gördü ama dayılarını teyzelerini gormedi
Ohh süper bende bugun tartildim 50.8yani arti 1,5 ama gobegim nerdeyse dümdüz
cok gizli bilgiii suleyemememziren analar mınerenin tarikatısınız siz
64 galiba
İnsallahinşallah kuzuuumm iyice gezin oralarda
Masallah de kızsuper cnmmm duz gobegee hayranim benim hic olmadi
cok gizli bilgiii suleyemem
beni yetostin ya kiz
kız dayılar teyzeler kac kardessınız merak ettımYok canım bir hafta içinde gitcez inşallah yarida kalmasın gelince artık
cnm saraçoğlu soğan kürü diye araştır 15 gün aç akrna yapılacak diye biliyorum ama çok faydalı olduğunu duymuştum kuzenim de denemiştibiraz önce içtim sabah aç tok fark ediyormu bilmiyorum birazdan maydonoz da içecem çok berbat ağrısı var ağlatacak en sonunda bu ağrı beni o kdadar diyim
Sagol canimkız dayılar teyzeler kac kardessınız merak ettımgule gule gıt gel canım ıns
yok valla değil ödem fln+6oh my God
Ödemdir o odem
Gobiş ciktimi
Kac haftaliksin benim 15-16 da başlamıştı cikmayayok valla değil ödem flngöbek cıktı bayaa erken oldu sanki ama bende anlamadm
geçicem bile bekle benisuper cnmmm duz gobegee hayranim benim hic olmadi
cok gizli bilgiii suleyemem
beni yetostin ya kiz
lokma lokma yersen alışırsın birden zorlarsan tiksinti gelir kuzuhiç duymadım da yemedim de bilmiyorum kuzum ama vardır bence
aynen öyle akşam yemiyorum diyorum aç olmaz yok olmaz diyo bide doldurmuş mkoca tabak makarnayı boşalttırdımof bende çok istiyorum alışmayıı
ne tatlısıııııııı
güzelse hemen tarif alayım severim pudingi
ben bugun saglikli pudink yaptim begenirsem tarif verecegim yapar yerizz minik minik kaselere ayristirinca cangadan daha masum olur diye dusunuyorum.
hurmanin icine ceviz findik fistik koyunca beni kesiyor ama oda canga hesabina cikiyor o sekilde
kiyamam canim ya
oyy mesleğin çok zorhemşireyim
ay evet ya berbat bir rakam7 cok kotu bı rakam
çıkıyor mu vize canım oyy çok sevindimYok canım bir hafta içinde gitcez inşallah yarida kalmasın gelince artık
aç karnına hayatta içemem midem çok kötü olur hassas midem ara ara içeyim ben en iyisicnm saraçoğlu soğan kürü diye araştır 15 gün aç akrna yapılacak diye biliyorum ama çok faydalı olduğunu duymuştum kuzenim de denemişti
15+3 üm su anKac haftaliksin benim 15-16 da başlamıştı cikmaya
Bugun vermis evraklari kardeşim cuma günü gel demisler insallah baska sorun cikmazçıkıyor mu vize canım oyy çok sevindim
Cinsiyet icin ne zaman gidiyorsun15+3 üm su an
haftaya cumaBugun vermis evraklari kardeşim cuma günü gel demisler insallah baska sorun cikmaz
Cinsiyet icin ne zaman gidiyorsun
lokma lokma yersen alışırsın birden zorlarsan tiksinti gelir kuzu
güzelse hemen tarif alayım severim pudingi
oyy mesleğin çok zor
ay evet ya berbat bir rakam
çıkıyor mu vize canım oyy çok sevindim
aç karnına hayatta içemem midem çok kötü olur hassas midem ara ara içeyim ben en iyisi
Benide etiketlehaftaya cuma
ah cnm ben onu 6 larda dusuneydim simdi 5 leri koruyordum ama uzulme cok fazla ders cikardik7lere varmadan dönmüşsün keşke bende öyle yapaydım
günaydın poncik
olsun bazen de makarna olur cnm napalim yanidünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
7 8 tane topik peynir
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 porsiyon adana
biber ve domateslerini yemedim incicik lavaşı vardı ondanda 2 küçük parça yedim 1 dilim ekmek etmez
büyük ayran
akşam
2yk makarna olmadı bu farkındayım akrabaya gittim yemeğe oturttu zorla yemicem dedim ısrar etti yiyebilceğim sadece makarna vardı 2 kaşık aldım kalktım
bnde hep acelemden aldim bu kilolari hep acelem vardi nereye yetisceksemyapacam kuzum yani çok istiyorum bir an evvel kilo vereyim eller ayaklar şiş karnım davul birde kist var spor yapamıyorum zor yürüyorum spor ile daha hızlı gidiyor
evet cnm valla cok ferah inankitamam kuzum denıcem bunuda ferah bısey hayal ettım
masallah neguzel kalabalık aıleyı severım ben.Sagol canim
6canim3kiz 3erkek en buyuk ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?