- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.441
kalori saymaya başladım buügn bakalım nolcakkah cnm ben onu 6 larda dusuneydim simdi 5 leri koruyordum ama uzulme cok fazla ders cikardik
olsun bazen de makarna olur cnm napalim yani
bnde hep acelemden aldim bu kilolari hep acelem vardi nereye yetisceksem
evet cnm valla cok ferah inanki
bı kurtulsam bende su 7den yapıstı ustumelokma lokma yersen alışırsın birden zorlarsan tiksinti gelir kuzu
güzelse hemen tarif alayım severim pudingi
oyy mesleğin çok zor
ay evet ya berbat bir rakam
çıkıyor mu vize canım oyy çok sevindim
aç karnına hayatta içemem midem çok kötü olur hassas midem ara ara içeyim ben en iyisi
masallah neguzel kalabalık aıleyı severım ben.
niye kiz bende taa nezamandir mezun mezun takiliyom ya BurdaKizlar napiyorsunuz
Ben mezun olunca katilamiyorum sohbetlere cekiniyorum sanki fazlayim gibi geliyor nedenki
yok daha baslamadim:) okadar yemeye sade ve sadece 600gr almisim buda yani resmen 3 hafta boyunca hiiiccc dikat etmeden yedim yedim yedim:) busabah tartildim önüne gecemem bidaha diye ama rahatladim vallah okadarcik olunca onuda bugün yarin veririm zaten yine... ama hedefim biraz daha vermek ki rahatliyayim acikTutarsın kız kuş kadar yiyon zaten çikolata yemeye başlamadın demi
ahahahahahaniye kiz bende taa nezamandir mezun mezun takiliyom ya Burda
nazar boncugu koyfum yaaMasallah de kız
geçicem bile bekle beni
tm cnm yiyeyim yazacagmlokma lokma yersen alışırsın birden zorlarsan tiksinti gelir kuzu
güzelse hemen tarif alayım severim pudingi
oyy mesleğin çok zor
ay evet ya berbat bir rakam
çıkıyor mu vize canım oyy çok sevindim
aç karnına hayatta içemem midem çok kötü olur hassas midem ara ara içeyim ben en iyisi
Geri vercem lcwdan aldimdi kizima baska bisey alcam onun yerine degisim yapiyolarHayal ettim ama kıskandım ne olcek şimdi iademi edeceksin 24 du de yokmuş ne olcak para iadesi var mı ? Normal başlarım ama bugün belim ve ayağım çok kötü ağrıdı halen ağrıyor duramıyorum yerimde off nasıl geçecek yahangi branş bakar
Bittiniz siz geri zayifladim susmam gayri hava atacamkiz Allah seniiokurken yasadimm o anii
Gerçekten cook guzel bi duygu valla darisi hepinizeBen de tayt giymek istiyorum :) Aaa ne bol geldi diyebilmek
Soylememyaaa ahahahahkaç kilo oldun pancar
Napiyon bebikimbi öğreneym de
ailen nerde canim hangi ülke?Bana gore guzel afiyet olsun
Vize ogluo icin canım benim gitmemde sorun yok
Allah razı olsun canım benim
iyiyim kuzuumm calışıyorum yiyorum içiyorm şişiyorumNapiyon bebikim
Niye kiz ben napiyim o zaman neciyim burdaKizlar napiyorsunuz
Ben mezun olunca katilamiyorum sohbetlere cekiniyorum sanki fazlayim gibi geliyor nedenki
Bende guzelceneh diyetimi yapiyomiyiyim kuzuumm calışıyorum yiyorum içiyorm şişiyorumsen napıyosun
Nasilsin bukisimKizlar ya spir listeleri duruyomu daha ccokrandir takip edemedim
bende yapcam az kaldı bekle beniBende guzelceneh diyetimi yapiyomzayıfım mutluyum
evet cok iyi alternativ bide kendin yaptinmi fistik ezmesini ohhhhEvet ben de çikolata, biskivi.. şekerli şeyler yemiyorum.. Muzlu fıstık ezmesi imdadıma yetişti.. Çünkü hakikaten
Bekleyemem vallah tadini aldim zayıflığın duramam artik benbende yapcam az kaldı bekle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?