Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasilsin bukisimzayifladin mi kac kilosun
iyim canikommmm suan 66,600 de geziniyorum:) ama neler yidim neler bi bilsen ah ahhh bide ben tut künefe yapmayi ögrendim sansima bide gercektende iyi yapiyorum artik üc haftada üc defa künefe yedim ama dün dikkat etmeye basladim yine bugünde aynen öyle devam bakalim buara yine biraz kilo vermek istiyorum en gec ramazana baslamadan 65 olmak istiyorum:_)

sen napiyosun snede coook kilo vermissin galibaaaaa

yaa ama tencerenin dibini yedim pek guzeldi

senin malzemeler neydi ki
ne malzemesi karıştırdım ben şuanda
nereye gidiyorsunuz canım

bazen mecbur kalıyoruz ınsanlar yemıcem deyınce uzuluyo darılıyo dımı kuzum guzel yemıssın
aynen öyle

Soylemem hava atacak kadar verdim ama diyimpincircik oldum yani
merahlandırıyon baah ben geldiğimde sen 53 kiloydun

Uffff kunefeye bayilirimmmmyime artik yeter 65 ol tekrar
Ben kalori saymaya basladim kuzum dolu dolu yiyom kiloda guzel veriyom şükür gecen cuma 55,1 dim 56,5 le basladim 1 hafatada 55,1 oldum bu ikinci haftam cumaya soylicem kilomu

merahlandırıyon baah ben geldiğimde sen 53 kiloydun
Merahlanmaya divam et yine senin geldigin kiloda olabilirim ama bu diyet belli olmuyo kiz ine cika ine cika veriyom ondan kilomu haftada söylüyom bi gun daha azken bi gun cogalabiliyo ama haftada 1 kilo garanti

Uffff kunefeye bayilirimmmmyime artik yeter 65 ol tekrar
Ben kalori saymaya basladim kuzum dolu dolu yiyom kiloda guzel veriyom şükür gecen cuma 55,1 dim 56,5 le basladim 1 hafatada 55,1 oldum bu ikinci haftam cumaya soylicem kilomu
vercem bende:) ooo harikasin canim hadi bakalim belki bende bi cumaya Kadar söyle 65 olurum

Merahlanmaya divam et yine senin geldigin kiloda olabilirim ama bu diyet belli olmuyo kiz ine cika ine cika veriyom ondan kilomu haftada söylüyom bi gun daha azken bi gun cogalabiliyo ama haftada 1 kilo garanti
bugün bende öyle yapıyom bakalım nasıl olcam akma öğlen yemeği yiyemedim

Arkadaşlar bana iyi geceler vakti geliyor..
Bugüne inanılmaz aç başladım. Dün de büyük porsiyonlar yemiştim.. Ne güzel geçmişti oysa ilk üç gün.. Yılmak yok..Biraz depresif olsam da 45i görme yolunda kararlıyım
Şekersiz ve ekmeksiz 5. Gün
Günün menüsü şöyle..
Sabah
2 yumurtalı chia tohumlu ve peynirli omlet
domates ve salatalık
Ara
Muzlu fıstık ezmeli ve yulaflı kendi özel yapımım tatlı
Kahve
Öğlen
Haşlanmış Brokoli ve karnabahar ve yoğurt
Akşam
Soya filizli tavuk
Günün sporu:
1 saat yürüyüş 12 puan
50 squat 10 puan
2 dk plank 8 puan
Toplam: 30 puan poncikbirgelincik

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…