- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.461
inşallah hamile kalırsın diyorum susuyorumBekleyemem vallah tadini aldim zayıflığın duramam artik bensen yetis bana
iyim canikommmm suan 66,600 de geziniyorum:) ama neler yidim neler bi bilsen ah ahhh bide ben tut künefe yapmayi ögrendim sansima bide gercektende iyi yapiyorum artik üc haftada üc defa künefe yedimNasilsin bukisimzayifladin mi kac kilosun
ne malzemesi karıştırdım ben şuandayaa ama tencerenin dibini yedim pek guzeldi
senin malzemeler neydi ki
nereye gidiyorsunuz canımYok canım bir hafta içinde gitcez inşallah yarida kalmasın gelince artık
Anneannesi dedesini gördü ama dayılarını teyzelerini gormedi
Ohh süper bende bugun tartildim 50.8yani arti 1,5 ama gobegim nerdeyse dümdüz
aynen öylebazen mecbur kalıyoruz ınsanlar yemıcem deyınce uzuluyo darılıyo dımı kuzumguzel yemıssın
merahlandırıyon baahSoylememhava atacak kadar verdim ama diyim pincircik oldum yani
Olmaz o korunuyoh bilirsin iyi korunuruh bizinşallah hamile kalırsın diyorum susuyorum
maydonoz kaynatip suyunu icebilirsin yada taze zencefil cayi cok etkili ikisideKizlar odem.atmak icin neler yapiyosunuz sisim cok
Uffff kunefeye bayilirimmmmiyim canikommmm suan 66,600 de geziniyorum:) ama neler yidim neler bi bilsen ah ahhh bide ben tut künefe yapmayi ögrendim sansima bide gercektende iyi yapiyorum artik üc haftada üc defa künefe yedimama dün dikkat etmeye basladim yine bugünde aynen öyle devam bakalim buara yine biraz kilo vermek istiyorum en gec ramazana baslamadan 65 olmak istiyorum:_)
sen napiyosun snede coook kilo vermissin galibaaaaa
hee bilirim coh iyiOlmaz o korunuyoh bilirsin iyi korunuruh biz
Merahlanmaya divam etmerahlandırıyon baahben geldiğimde sen 53 kiloydun
50 kiloyla hamik olacam insallahhee bilirim coh iyi
ahaahah benide atmayin sakin
inşallah kuzu beni gördün hayalelr hayatlar50 kiloyla hamik olacam insallah
vercem bende:) ooo harikasin canim hadi bakalim belki bende bi cumaya Kadar söyle 65 olurumUffff kunefeye bayilirimmmmyime artik yeter 65 ol tekrar
Ben kalori saymaya basladim kuzum dolu dolu yiyom kiloda guzel veriyom şükürgecen cuma 55,1 dim 56,5 le basladim 1 hafatada 55,1 oldum bu ikinci haftam cumaya soylicem kilomu
mezun olanlar giremez yazcam kapıyaahaahah benide atmayin sakin
siser geliriz görürsün:)mezun olanlar giremez yazcam kapıya
bugün bende öyle yapıyom bakalım nasıl olcam akma öğlen yemeği yiyemedimMerahlanmaya divam etyine senin geldigin kiloda olabilirim ama bu diyet belli olmuyo kiz ine cika ine cika veriyom ondan kilomu haftada söylüyom bi gun daha azken bi gun cogalabiliyo ama haftada 1 kilo garanti
eşinin sınvları ne zaman mezun olsa da sende yapsan bi bebek beraber dönsek kuzusiser geliriz görürsün:)
hoşgeldin canıım nasıl gidiyo diyet :)Zencefili deneyeceğim :)
Teşekkür ederim. Fena değil sanki.. Ama tatlı birşeyler olsa süper olacak :)hoşgeldin canıım nasıl gidiyo diyet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?